Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лечение на псориазис 7

  • 221
  • 8
Добре дошли в новата тема!

С пожелание да пишем повече положителни резултати!

*Информация  
Лечение на псориазис с Цитросепт и още 5 начина
Псориазис. Лечение на псориазис
ПСОРИАЗИСЪТ ВЕЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ !!!
Асоциация на хората с псориазис и псориатични усложнения

Всички линкове са само информативни! Всеки от нас знае, че видовете псориазис са много, хората са различни типове, т.е. повлияват се от различни начини на лечение и хранене!

Успех на всички и много положителни емоции!

Старата тема
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема!
 "....Всъщност за сетен пореден път през трийсете години откакто съм с този неприятен козметичен проблем, се убеждавам в безполезността (поне при мен) на всякакви диети.."
Псориазиса НЕ е козметичен проблем, а Заболяване.Обривите са симптом, че нещо-орган/система, вътре в тялото, не работи добре.Лошото е, че причината не е Една...при всеки човек може да е различен причинител.Предполагам, и затова и няма лечение, нито единно мнение по въпроса.
Виж целия пост
# 2
Франсоаз, предполагам, че с диета се прочиства организма и това се отразява на кожата. А и на всички органи.
Моят псориазис е наследствен. От майка ми. Сестра ми няма.
Храня се много здравословно. Но подобрението е хилаво. Поне не ме сърбят засегнатите зони.
Виж целия пост
# 3
И моят е наследствен, от страна на майка ми, тя нямаше, но идва от нейния род.Вуйчо ми, брат й, имаше.
Да, аз последните години го контролирам именно с диета.Т.е., не диета, а начин на хранене, писала съм, ВМ НВ. Вече 4 години, дори пусках снимка на лакътя в миналата, или по-миналата тема.
Засега е в ремисия, дано и занапред е така.
Виж целия пост
# 4
Не знам дали при мен е наследствен, не си спомням някой от рода да е имал,но е възможно. Лично аз знам кога и как го отключих,написала съм назад в темата.Силен стрес + едно много гадно лекарство !  Приемано в големи дози.По една скатула за 30 мин.И  динозавър не би издържал.Горкото ми дробче ! А иначе го нарекох "козметичен" проблема, понеже поне за мен той е наистина само такъв, или поне на тоя етап.Общото ми здравословно състояние на 55 години е много добро (или поне така си мисля Grinning).Иначе подобно на danilu и аз цял живот съм на една "нескончаема" диета но с "хилав" ефект.И затова и в предходен пост писах относно нежеланието ми да пробвам друга.То аз вече толкова съм ограничила или въобще премахнала всичко, че просто не ми остава вече нищо което да мога да ям Disappointed Relieved,
Виж целия пост
# 5
Никоя диета не е полезна, освен тези които изключват застрашаващи живота храни- при алергии и ензимни дефицити.  Тези, които имат подобрение от "диета" просто са налучкали тяхната комбинациия от храна, движение и начин на живот,  които да ги вкарат в ремисия.
Виж целия пост
# 6
Честита ни нова тема Simple Smile
Тази година бях много зле, и при цяло лято на море, все още имам тук-там петънца Sad...оплаках се..
Виж целия пост
# 7
Никоя диета не е полезна, освен тези които изключват застрашаващи живота храни- при алергии и ензимни дефицити.  Тези, които имат подобрение от "диета" просто са налучкали тяхната комбинациия от храна, движение и начин на живот,  които да ги вкарат в ремисия.
 Като пиша диета, имам предвид начин на хранене, или както пишеш в поста си" комбинация от храна". От известно време се стремя да открия какво е най- добре за мен.
Относно псориазисът на майка, открих, чак след кончината й, докато чаках в приемната на дерматологичната клиника, че нейните много дълбоко напукани пети, които тя мажеше с какво ли не, всъщност са били псориазис. Никой никога не беше разбрал какво й е.
Виж целия пост
# 8
Никоя диета не е полезна, освен тези които изключват застрашаващи живота храни- при алергии и ензимни дефицити.  Тези, които имат подобрение от "диета" просто са налучкали тяхната комбинациия от храна, движение и начин на живот,  които да ги вкарат в ремисия.
Абсолютно си права!
При детето нещата пак се влошиха,скалпа и е раздразнен и петното отново изби тези дни...
Цяло лято почивка ,море,пробиотици и много плод и зеленчук на корем  и всичко бе изчезнало.Отпуснахме хранителния режим с вредни храни и гадостта се върна...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия