Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 88

  • 19 953
  • 598
# 435
Не сте досадили, ама на мен ми е настинало-болнаво и ме мързи да пиша Tired
а от Перла с най-голям кеф гледам любовните сцени, то са целувки, прегръдки, погледи.....мммммм Heart Eyes Crazy

Фенче Heart Eyes, прибирам новото интервю веднага, но утре ще го чета Winkлека Hug
Виж целия пост
# 436
Айре  Heart Eyes  spoko hug оправяй се!  Peace
А интервюто за теб не е ново, но сигурно си го позабравила  Wink
Ето и още нещо интересно  Wink
Цитат
Kıvanç'la seve seve düet yaparım

Kıvanç Tatlıtuğ'un TV dizisinde yorumladığı 'Bul Getir' türküsünü, ilk kez konuk olduğu radyo programında dinleyen Ferhat Göçer; "İnanamıyorum" diyerek ekledi: "Kabul ederse 187'nci düetimi seve seve onunla yaparım"

Yeni albümü 'Seni Sevmeye Aşığım'la Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a konuk olan Ferhat Göçer; 187'nci düetini kiminle yapacağını açıkladı. Hopdedik Ayhan, yayında; Ferhat Göçer'e, Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Kuzey Güney' dizisinde seslendirdiği 'Bul Getir' isimli türküyü dinletti. Hopdedik Ayhan'ın "Sana bir ses dinleteceğim. Sence bu kim ve türküyü nasıl okumuş?" sorusu üzerine; Ferhat Göçer şu yorumu yaptı:

KİM BU GERÇEKTEN?
"Kim olduğunu bilmiyorum ama sesi güzel. Belli ki çok tecrübeli değil ama ses rengi gayet iyi, yumuşacık bir yorum... Çok dobra dobra okumuş. Kim bu gerçekten?" Türküyü söyleyenin Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu öğrenen Ferhat Göçer, şaşkınlığını "İnanmıyorum, çok güzel, vay canına!" sözleriyle ifade etti. Hopdedik Ayhan'ın "Kıvanç'la düet fikri nasıl olurdu? 187'nci düet onunla olur mu?" sorusu üzerine kahkaha atan Göçer; "Neden olmasın? Kabul ederse seve seve" dedi.
По време на интервю с музиканта Ferhat Gocer за една радиостанция водещият му каза, че ще му пусне една песен и той трябва да познае кой пее и да коментнира изпълнението и пуснал "Bul Getir", която Къванч изпя в последния епизод на "Кузей Гюней"...
След като чу песента, Ferhat Gocer каза: "Не знам кой е това, но гласът е много хубав. Личи си, че няма голям опит, но тембъра е много добър. В заключение бих казал, че е много откровен! Кой е това?"
Тогава водещият му каза, че това е Къванч, което много изненада Ferhat Gocer и той каза: "Не мога да повярвам, страхотно, уау!" Тогава водещият го попита какво мисли за идеята да направи дует с Къванч, който за него самия би бил номер 187. Ferhat Gocer се засмя и каза: "Защо не?! Ако той приеме, за мен би било удоволствие!"
Ей този е певецаИре  Heart Eyes намерих го!  Peace


Лекинка!  Hug
Виж целия пост
# 437
Добро утро!  Hug Hug Hug


Първата турска песен, която харесах  Peace


Хубав ден!  Hug
Виж целия пост
# 438
Скрит текст:
Айре  Heart Eyes открих едно интервю в архива, което го имаше едно време в сайта на Тупарова - Kivanc_ca.  Peace Нямаме го, а интервюто е много готино Peace
Ето го :
Цитат
Човек не може да му се нагледа. Понякога изглежда като малко момченце, понякога като страстен влюбен мъж.

Този имидж идва от вида му. Погледнеш ли го веднъж - русите му вежди, извивката на устните, огромните синьо-зелени очи, мускулестите рамене и стегнатия корем на плочки - не можеш повече да откъснеш очи от него. Много красив мъж. Много, много красив. И е само на 25 години. Явно имам много набито око - първото ми интервю с него съм направила преди 5 години, когато е бил само на 20.

Откъде познавам този мъж, когото всяка жена би искала да отведе със себе си ли? Родителите му бяха собственици на сладкарницата срещу дома ми в Адана. Познавам го от времето, когато беше малчуган по къси панталони. В началото искал да стане баскетболист, но знае ли се какво ще ти поднесе животът - става първо фотомодел, а после актьор. А сега вече е Брад Пит на Средния Изток. Арабските жени са луди по него. Къванч Татлъту за тях е сексапилният Мохаммад. Сериалът “Перла” се излъчва в арабските страни с името “Нур”, а името на Къванч в него там е Мохаммад.

Както сме свикнали обикновено в нашата страна, всеки що-годе готин и известен мъж се разхожда насам натам с позата “Няма жена, която да не мога да сваля”. Докато Къванч Татлъту се чувства неудобно от факта, че толкова се набляга колко е хубав, привлекателен и сексапилен. Даже казва за себе си: “Опаковката ми е красива, но аз нямам никакъв принос за това.”

Наистина е скромен, не се прави на такъв. Невероятно красив е, но не подтиска човека срещу себе си с хубостта си. Не е никак високомерен. Единственият му недостатък е това, че е стъпил здраво на земята, много зрял и умен. В момента е студент по актьорско майсторство.

- В Дубай видях с очите си как жените едва ли не щяха да ви разкъсат. Какво кара арабките да си падат толкова по вас?

- Ами какво да ви кажа? И аз също като вас си мислех че медиите преувеличават, но когато отидох там, всички се нахвърлиха върху мен. Добре, зарадвах се, почувствах се горд, но основното чувство, което ме обзе, беше шок. Направо се сковах и не можах да помръдна.

- Те ли ви поканиха?

- Да. Един ден ми звънна телефонът и гласът отсреща каза: “Искаме да ви поканим в Дубай, тук имате невероятно много почитатели”. Говореше английски с арабски акцент. Помислих си, че някой се майтапи с мен и с подигравателен тон му отговорих: “Така ли? Сигурен ли сте, че търсите точно мен, да не грешите?”

Отговорът беше: “Разбира се, че съм сигурен, г-н Татлъту. Тук има хиляди жени, които биха дали всичко, за да се омъжат за вас, или по-скоро за Мохаммад. Хайде, елате колкото е възможно по-скоро.” Оказа се, че ме търсят от телевизионния канал NBC. Сериалът “Перла”, който се излъчи в Турция преди 3-4 години, в момента се излъчвал в арабските страни с името “Нур” и биел всякакви рекорди по рейтинг. Всички жени там били влюбени в героя, чиято роля играя аз. Така реших и отидох.

- Как се почувствахте, заобиколен от толкова много жени?

- Не само жени, имам и много почитатели мъже. Е, човек наистина се чувства странно. Аз си помислих, че ще раздавам само автографи за 2-3 часа. А то какво се оказа! Хората едва ли не щяха да се изпотрепят. Беше много интересна навалица - имаше всякакви хора, млади, възрастни, деца.

“Перла” за мен беше важен проект, но все пак е отпреди 3 години, остана зад гърба ми. Точно затова този невероятен интерес към мен ми хареса още повече. Представяш ли си - планираш кариерата си в Турция и се оказва, че в Средния Изток толкова много почитатели припадат за теб. Макар че аз не съм Мохаммад, когото толкова обичат.

- Има ли разлика между това да си популярен актьор в Турция и популярен там - в арабските страни?

- Известен съм и тук, и там. Аз съм човек,който се старае да си върши добре работата. Тук в Турция идват за автограф, възкликват: “Ау, това сте вие”, махат ми с ръка и продължават по пътя.

Там е съвсем различно. Навалица от хора се нахвърляше върху мен, криеха ме в една стая, за да не ме разкъсат на парчета. Налагаше се да чакам, за да се успокои тълпата от почитатели. Но пак повтарям, те не познават Къванч Татлъту, харесват Мохаммад. Героят ми е човек, който е привързан към съпругата си, слуша родителите си, човек с табута. Те го почувстваха близък. И разбира се, той е русокос, синеок, но мюсюлманин.

- Да бъдеш толкова желан и харесван е мечтата на повечето мъже.

- Това са две различни неща. По телевизионните екрани и медиите аз не съм известен с личния си живот. Аз съм актьор. Влизам в личния свят на хората през една кутия. Тези, които ме гледат, си мислят, че ме познават, а не е така. И арабските жени не ме познават - не знаят кой съм, на колко години съм, от какво семейство произхождам, колко братя или сестри имам, с какво се занимавам, какво ям и какво пия. А и не е нужно да знаят. Наистина като култура и манталитет ни чувстват близки, но за тях аз съм съвсем различен тип.

- В Египет този сериал е забранен под предлог, че бил опасен и развалял морала на добрите семейства.

- Аз само си върша работата. На мен ми е дадена роля и се стремя да я пресъздам възможно най-добре, доколкото ми позволяват физиката и личността. Хората май бъркат филма с реалността. В крайна сметка и Мохаммад не съществува в реалността.

- Кога за пръв път забелязахте, че сте толкова привлекателен?

- Всеки се харесва малко или много. Но не съм от хората, които си казват “Леле, колко съм хубав.” Просто Аллах ме е създал в това тяло.

- Значи това е само опаковка?

- Да, аз нямам никакъв принос. Това е един подарък. А и какво толкова е една опаковка? Опитвам се да покажа талантаи възможностите си, които са по-важни от красотата.

- Това че сте русокос, помага ли ви в Европа?

- В какъв смисъл?

- Има ли такъв интерес към вас и в Европа, както е в арабските страни?

- Не. Там съм си най-обикновен човек. Аз съм известен само в Турция и Средния Изток.

- Много сте скромен. Фактът, че ви наричат Брад Пит на Средния Изток, не е за подценяване.

- Не е. Но какво мога да кажа? Да се надувам ли? Това е нещо, което не бях очаквал, но се случи. Вече е невъзможно да се разхождам свободно по улиците на Дубай. Жалко, че не посетих този град преди да се излъчи сериалът там. Благодарение на турските сериали, които се показват в арабските страни, много повече арабски туристи са започнали да посещават страната ни. Но аз не съм човек,който се надува от това.

- Първата ви любов?

- Бях на 13-14 години. Бяхме на вилата ни в Мерсин. Баскетболът беше най-голямата ми страст по онова време. Мечтаех да стана баскетболист. Отидохме да играем баскетбол с приятели. И какво да видя - на игрището едно момиче играе баскетбол с момчетата. С дълги крака и къси панталонки. Спокойно, тихо, най-обикновено момиче.

- Много ли беше красива?

- Хубава беше, но не беше това най-важното. Има толкова много хубави момичета. Но тя играеше баскетбол. С нея флиртувахме, докато играехме. Бяхме на една и съща възраст. И след това вечер седяхме на пейката и гледахме звездите.

- Доколко напреднахте в отношенията си?

- Не много. Само се държахме за ръце. Но и това беше много вълнуващо.

- Като се каже “жена”, какво ви идва на ума?

- Майка ми.

- Приятелката ви няма ли да се обиди от този отговор? / визира Азра Акън, с която се разделят по-късно/

- Не.Те и двете имат своето място в сърцето ми. Много съм привързан към майка си и тя към мен.

- Като се каже “сексапилна жена”, какво ви идва на ум?

- Естествена, без грим, жена, която осъзнава красотата си, но не се натрапва с поведението си, дрехите си.

- На 25 години сте и от 6 години сте с една жена. Не ви ли се струва странно?

- Аз съм хетеросексуален мъж. Предпочитам да бъда само с една жена. Не се стремя да напълня живота си с всевъзможни неща, да обикалям нощем по клубове. Не се чувствам длъжен да доказвам каквото и да е на някого.

- Някои мъже не искат жената до тях да е облечена с мини пола или отворено деколте? Вие от тези мъже ли сте?

- Не съм ревнив. Само в нормалните граници, иначе силната ревност би навредила на връзката.

- Да речем, че отидете на бар с няколко приятели и знаете, че може да свалите всяка жена, която си пожелаете, от 15- до 55-годишна. Какво чувство на власт би било това?

- Да, това дава чувство за власт. Но какво е да се впечатлиш от пръв поглед? Има толкова много жени, от които се чудиш как да избягаш след третата минута. Това, което търся у жената, е богата душевност, без комплекси. Най-обикновени, естествени, изчистени взаимоотношения. Станах известен, но все още нямам приятели от тази среда и продължавам да се виждам със старите си приятели.

- Какво най-много ви дразни в хората от тази среда?

- Моята философия е такава - щом се занимаваш с едно нещо, си върви по пътя и не налитай на друго. Има толкова много актьори, за които се говори много повече за личния им живот, а не за работата им. Точно заради това не обичам да излизам по нощните клубове.

- Вие къде се забавлявате? Не обичате ли да пиете, да танцувате?

- Обичам, разбира се. Но клубовете, в които могат да ви засекат папараците, са известни на всички. В тях ходят предимно хора, които искат да се пише за тях в клюкарските издания. Аз не искам и затова сядам в по-скромни заведения. В Бейоглу (квартал на Истанбул - б.р.) има много такива барове.

- През лятото не ходите и в Тюркбюкю (известна плажна ивица в Бодрум, където се събират само популярни личности - б.р.).

- Не, обичам повече да ходя на планина.

- Какво е романтично за вас?

- Не съм Ромео, но съм романтичен донякъде. Обичам спонтанно да тръгвам на почивка, без план и програма. Обичам простите неща - да гледаме заедно филм с любимата, тя да ми отвори вратата, когато се прибирам.

- Заедно ли живеете с нея?

- Не, тя живее в европейската част на Истанбул, но всеки ден сме заедно. Като му дойде времето, може и да живеем заедно.

- Какво правите с парите, които печелите?

- Влагам ги в различни неща. Баща ми се грижи за това, но винаги заедно взимаме решенията.

- Общ бизнес ли?

- Да, мислим за нещо такова. Може да е кафене или сладкарница, но ще е нещо модно. Ще е семеен бизнес, тъкмо ще има с какво да се занимават майка ми и баща ми. Баща ми е на 64 години, а майка ми на 55.

- Ползвал ли сте някога антидепресанти?

- Ако са ми изопнати нервите или съм много ядосан, играя баскетбол или на плевйстейшън. Моят антидепресант е спортът.
И още нещо интересно  Peace
Скрит текст:
Цитат
Според предишното издание Yedigun Facebook Page избра победителите от последното състезание "Къванч Ви кани на вечеря" , четиримата печеливши се срещнаха с Къванч и журналиста Дженгиз Семерджиолу в пицария. Победителите Ceren Zeyrek /21/, Berker Akin /18/, Cansin Ergun /13/и Tugce Kaya /17/ проведоха интервюто с Къванч като го питаха за всичко и не оставиха нищо за журналиста, който беше само в ролята на наблюдател. Според думите му, просто си стоели и ядяли пица, момчетата били много активни и той /журналиста/ само ги направлявал от време на време.

Джансън: Колко килограма отслабна?
Къванч: Не си следя теглото редовно, но последния път бяха 13 кг.
Джансън: На диета ли си?
Къванч: Не, не съм на диета, но трябва да внимавам какво ям и пия, и разбира се много да спортувам.
Д: Колко тежиш сега?
К: 73... Да, 73 кг.
Д: Къде живееше в Адана?
К: В Baraj Yolu... (пита Cansin) Ти на колко години си?
Д: На 13.
К: Какво?? 13!! (смее се) Значи когато аз съм снимал първия си сериал, ти си бил на 7.
Д. Каква зодия си?
К: Скорпион. Мисля, че това беше един от въпросите, включени в интернет теста... Кой ще ни направи пица?
Д: Всички ние!
К: От месеци не съм ял пица. Даже й забравих вкуса вече.
Д: Какво най-много обичаш да ядеш?
К: По принцип ли имаш предвид или когато съм на диета? Например обичам равиоли... и пилешка супа много обичам. И кебап много обичам. Обаче напоследък ям предимно зеленчукови супи....
Д: Как вървят снимките на сериала?
К: Много изморяващо, но много хубаво. Много ми харесва да работя по този филм.
Д: Наистина ли имаш само един почивен ден през седмицата?
К: Да, наистина можем да почиваме само един ден.
Д: Коя е любимата ти роля?
К: Засега Кузей ми е любимия герой от всичките ми роли. Харесвам също и Секиз.
Д: Значи харесваш Кузей повече от Бехлюл?
К: Бехлюл е егоист, човек, който обича себе си, а Кузей е различен характер, има отношение към живота и това е, което го прави“ по-добър“
Д: Защо не даваш интервюта?
К: Не обичам много да го правя. Няма определена причина, просто ме отегчава. Всъщност съм общителен човек.

Дженгиз Семерджиолу: Въпреки, че изглежда много сериозен, всъщност е много весел и забавен.

Д: В последната серия окото ти беше подуто. Колко време отне грима за тази сцена?
К: Час и десет минути отне за да изглежда по този начин... Без снимачното време, само за грима говоря.
Д. Къде снимате?
К: Близо до Anadolu, в азиатската част.

Дженгиз: Кой беше най-трудния въпрос относно Къванч в теста?
Победителите: Кой беше последния албум, който Къванч си е взел.
Дженгиз: Наистина е труден. Знаехте ли отговора?
Победителите: Не!
Дженгиз: Къванч, кой беше?
К: Албумът е Kings of Convenience, на 2 норвежци. Всъщност Yedigun подготви по повече от 100 различни въпроса за всеки. Може би този беше най-трудният.

Д: Харесваш ли репликите на Кузей? Намирам ги за малко традиционни.
К: Ок, ти ги намираш за традиционни... Но ако се вгледаш по-дълбоко ще видиш, че такива неща стават. Това, което се опитваме да покажем е не колко нещата са традиционни, добри или лоши. Това е история на човешки живот.
Д: Историята на Кузей беше ли изненада за теб?
К: Има критични точки в живота. Това е историята на човек, който се намира в такъв критичен период. На човек, който отива в затвора без причина... и защо? За да защити брат си.След това излиза, опитва се да се адаптира, да започне свой бизнес... Ако човек е осъден веднъж, хората винаги го обвиняват, без значение дали е извършил престъплението или не, така че не може да работи на официални позиции.Това е трагично, наистина трагично. Даже не му се дава шанс да се докаже. В същото време като погледнеш този човек, виждаш 17 г. Хлапе, което иска да отиде в армията като мъж.
Д: Но той също е и уличен боец
К: Той има смъртоносна рана, не може да яде, има стомашни проблеми. В това състояние не може да си намери свястна работа, какво друго му остава? Боевете.
Д: С този тон ли играеш Кузей?
К: Не, сега съм малко грипав, затова гласа ми звучи така.
Д: Обичаш ли пица?
К: Сега ми харесва повече, защото за първи път от месеци насам ям пица. Всъщност обичам да ям. Мога да седна и да ям с часове. Всъщност мога да изям всички тези пици сам. Но какво да се прави! Сега имам „баклава“ (има предвид мускули). Ако не беше заради тях... (смее се) Чакам края на снимачния сезон. Първото нещо, което ще направя, е да си хапна хубаво.

Дженгиз: И така, хареса ли ви Къванч? По-хубав ли е, отколкото на екрана?
Д: Той винаги е красив!
Дженгиз: По-симпатичен ли е, по-прям, по-секси ли е? Или е гадина?
Д: Неееее, много е готин! На екрана е по-различен, но тук всичко в Къванч е хубаво!

Д: Може ли да те попитам нещо, но моля те не се ядосвай!
К: Разбира се, че няма.
Д: Наистина ли си с Азра Акън?
К: Да, истина е, с Азра съм!
Д: Как я намираш като жури в „Yok Boyle Dans”?
К: Мисля, че е много успешна като съдия.
Д: Но някои хора я критикуваха за това, че е твърде позитивна?
К: Не мисля така, мисля, че Азра върши страхотна работа.
Д: Вярно ли е, че Баде Ишчил кара твоя кола в сериала?
К: Баде кара моя кола? (смее се) Не, няма такова нещо. Не, наистина не е моя кола.
Д: Но казват, че имаш автосалон?
К: Не, не, не вярвайте на такива неща... Понякога отивам на фитнес с колата на сестра ми. Понеже имам много братя и сестри и когато понякога карам техните коли, те пишат, че всички тези коли са мои.
Д: Колко братя и сестри имаш?
К: Ние сме 5 и когато понякога взема колата на някой от братята ми, започват да пишат, че имам луксозни коли. Аз имам само една.
Д: Имаш куче, нали?
К: Да... Много хубаво и голямо... Черен доберман, казва се Парс. Ще ви покажа снимка.
Д: Не е ли трудно да се живее с такова голямо куче?
К: Не... не е трудно за човек, израснал с домашни любимци. Аз винаги съм имал вкъщи. Парс е много добро животно. Идва с мен на снимки, винаги е с мен. Държи се много прилично там, никога не би наранил някого.
Ирка  Heart Eyes  smile3521
Скрит текст:
А бе и аз имам такива подозрения, ама кой ги знае  Laughing Важното е, че бяха невероятна двойка и милиони хора ги обожаваха тогава, че и сега  Peace
Този клип за който говориш съм го споделяла, но сега и не аз не успявам да го намеря  Wink От 80 серия е  Peace
На мен продължението на твоя любим момент ми е най-любимо, най-страхотната целувка между двамата  Heart Eyes


Много ме дразни, че го дублираха в този сериал, ама ...
Днес май досадихме с Мемо и Инджи, ама дружките ще ни извинят  Hug
От мен лекинка! Hug

Никога не са ми в повече Мехмет и Инджи Smirk
Виж целия пост
# 439
Привет! Hug


Фенче Heart Eyes, за споделеното bouquet
Хубава е песента! Peace
Гости wavey

на ресторант с приятели-преди няколко дена в Бодрум
видях двете снимки в ТТ и ги събрах WinkФенче Heart Eyes, интервюто е супер!!
извадих от него това......

Цитат
- Кога за пръв път забелязахте, че сте толкова привлекателен?

- Всеки се харесва малко или много. Но не съм от хората, които си казват “Леле, колко съм хубав.” Просто Аллах ме е създал в това тяло.

- Значи това е само опаковка?

- Да, аз нямам никакъв принос. Това е един подарък. А и какво толкова е една опаковка? Опитвам се да покажа таланта и възможностите си, които са по-важни от красотата.и разказа за първата любов Simple Smile Heart Eyes
Цитат
- Първата ви любов?

- Бях на 13-14 години. Бяхме на вилата ни в Мерсин. Баскетболът беше най-голямата ми страст по онова време. Мечтаех да стана баскетболист. Отидохме да играем баскетбол с приятели. И какво да видя - на игрището едно момиче играе баскетбол с момчетата. С дълги крака и къси панталонки. Спокойно, тихо, най-обикновено момиче.

- Много ли беше красива?

- Хубава беше, но не беше това най-важното. Има толкова много хубави момичета. Но тя играеше баскетбол. С нея флиртувахме, докато играехме. Бяхме на една и съща възраст. И след това вечер седяхме на пейката и гледахме звездите.

- Доколко напреднахте в отношенията си?

- Не много. Само се държахме за ръце. Но и това беше много вълнуващо.
и Peace
Цитат
Това, което търся у жената, е богата душевност, без комплекси. Най-обикновени, естествени, изчистени взаимоотношения.
Виж целия пост
# 440
За Мемо и Инджи на мен специално да ми се досади и дума не може да стане...това ми е нещо като ахилесова пета и колкото да стягаше куфарите и да правеше пози си ги обичам и не се промени нищо,но може би защото и в реала се оказаха нормални хора без да си подливат води и да си правят мръсно един на друг и да се чудят как да си направят ПР ,а такива ги минавам с червения химикал....
Обожавам тази сцена....Остатъка от гифчетата на Сеит

Виж целия пост
# 441
Здравейте! Hug

Благодаря ви за споделеното, момичета! Flowers Bouquet Много се радвам, че не сме ви досадили, явно на всички са ни любимци Мехмет и Инджи! Heart

Айричке Heart Eyes ,
надявам се днес да си по- добре и ти пожелавам бързо оздравяване, миличка! Kissing Heart Благодаря за снимката от Бодрум. Flowers Bouquet
Наистина романтичните моменти в Перла са топ!

Фенче Heart Eyes ,
Благодаря, че намери клипчето! Flowers Bouquet Много са сладки там двамката, сякаш им е било много яко, докато са снимали тези моменти. Grinning На мен Ферхат Гьочер много ми харесва. Ето тази песен от Листопад ми е много готина.


Благодаря за интервюто! Flowers Bouquet Хареса ми- особено това, което Айрето Heart Eyes е извадила, най- вече това, което тъси у жените.

Диди Hug , Гости Hug

Много са готини!


Хубава вечер от мен!
Виж целия пост
# 442
Здравейте, момичета HugFlowers Bouquet! Включвам се набързо, за да ви благодаря за поддържането на огъня и вълнението в темата Simple Smile! Доколкото прегледах, засегнали сте много интересни точки и сте изказали някои противоположни мнения - браво за изказването на лични мнения без обиди и засегнати Wink.

АйреHeart Eyes, ФенчеHeart Eyes, ИреHeart Eyes, благодаря ви Kiss! И вие ми липсвате, милички Heart! Добре съм, но нямам възможност да пиша активно, затова ще ви попрочитам и ще пописвам от време на време Simple Smile!

Диве, Себи, Гости, Кате, Пепи, Диди, Кети, Сийка HugFlowers Hibiscus!

Поздравче с тази нежна мелодия от така обичаната и от мен Перла Simple Smile!

Виж целия пост
# 443
Привет, сладурки!  Hug  wavey
Айре  Heart Eyes много благодаря за новата снимка!  Heart Eyes bouquet Интервюто е страхотно, да, но изобщо ли не си го спомняш ? Защото вече си била в темата ни и си го отбелязала още тогава Thinking Аааа, и ми е много забавно,като те чета,че хич не си харесвала по това време Башак  Wink На мен не ми харесваше само в самото начало, после съм си променила мнението, по-бързо от теб  Laughing
Скрит текст:
Как си днес ? Надявам се, по-добре  Praynig
Радвам се, че всички тук си харесваме и тази двойка - Мемо и Инджи и не сме досадили на никой  Peace Много ми харесваше нежността между тях  Heart Eyes А Киво е неземно красив Мехмет, направо е съвършен  Heart Eyes Ей в този момент ми е особено красив, когато не му зализват косата и е небрежно разрошен, а бе ... не случайно ме залепи за екрана на времето  Laughing А след това ме грабна и играта му, нищо, че беше съвсем зелен в тази професия, с изключение на началните десетина серии, когато беше доста скован и дори смешен на моменти, след това вече играеше доста убедително, поне според мен. И не можех да повярвам, когато разбрах, че това му е първата роля. Един от най-любимите ми моменти  Heart Eyes


Гости  Hug за теб знам, джанъм!  bouquet
А този клип е за всички фенове на КГ , нищо, че е правен от фенка на Зейно  Laughing харесва ми!  Peace


Ире  Heart Eyes да, страхотни моменти са имали, големи сладури и искрено са се забавлявали на снимките  Heart Eyes
Диди  Hug и аз като теб, хем ме нервеха, хем си ги обичах много тези двамката  Wink И да, важно ми е и на мен, че са готини хора и извън сериала  Peace
Ани  Heart Eyes еее, появи се, сладурче! love001 Много ни липсваш, наистина, радвам се, че и ние на теб  Heart Eyes Добре, пописвай, когато можеш!  Peace
Благодаря и за твоето клипче!  bouquet
Виж целия пост
# 444
Ани Heart Eyes радвам се, че намина и си добре! love001
Цитат
и ще пописвам от време на време Simple Smile!
дано Wink Praynig
Ире Heart Eyesпо-добре съм джанъм Simple Smile
Фенче Heart Eyes, грам спомен нямам от това интервю! Laughing
но имам спомен,че не съм харесвала Башак в началото Blush, но за кратко....а и сега е по-хубава и съм я опознала по мой си/фенски/ начин Wink
оххх... в първото клипче-Къванч/Мехмед в страхооотен Crazy
и вторто е много готино Peace
в Перла най-много обичам да съзерцавам красотата на патрона,изящните му черти и сладки муцунки, иначе като сериал...знаете ми мнението Wink

Диде bouquet

от мен.......
ново Зейкад клипче Heart Eyesа и още нещо
събрала съм последните интервюта в този файл
мисля,че стана добре Peace
https://docs.google.com/document/d/1W7fZx4gPvRLdY_rE4S0YHI0AT_Qp … ginf8VayhzcM/edit
Виж целия пост
# 445


Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Няма защо да се извинявате за Перла!!!
На който каквото му е на душата!!!
Похвално е, че правят нови канали на по-старите дизита в YT,
защото до скоро не можеше да се намери една свястна снимка.
Днес се отплеснах в нета с Къванч, за кой ли път.
Отсях някои снимки, що годе с добро качество,
които не съм слагала толкова често.Лека вечер!!!
Виж целия пост
# 446
Айрее 😍,
Много се радвам, че си добре!!! 💋
Добре си направила, че си ги събрала на едно място, благодаря! 💐

Фенче 😍,
Ами на мен честно казано май всички романтични моменти между Мехмет и Инджи са ми любими. 😀 Дори когато се карат... 🙄

Ани 😍,
Много се радвам, че си добре и че писа! 💋

Диве 😍,
Благодаря за снмките! 💐 Много са интересни.

Лека вечер! 🤗
Виж целия пост
# 447
Добро утро!  Hug Hug Hug


Айре  Heart Eyes нали ? Страхотен е в тази сцена наистина  Heart Eyes То и всички ние се радваме най-вече на романтичните сцени между Мемо и Инджи, но и самия сериал си го обичаме повечето тук Wink
Новото ЗейКадско клипче е страхотно, много благодаря!  bouquet
Диве  Hug благодаря за по - качествените снимки, които си споделила!  bouquet Така е, хубаво е, че можем да си  споделяме без притеснение тук това, което е в душата ни на даден етап  Peace
Ире  Heart Eyes  smile3521
Айре  Heart Eyes намерих още едно старо интервю, мисля, че и него го нямаме на 1 стр., макар, че някои неща се повтарят и се лъже човек, че го е чел преди  Thinking Ми, на повечето въпроси Киво си отговаря все по един начин, не си мени мнението постоянно, та за това Wink Именно това интервю си спомних онзи ден, когато видях преведения клип от американките с Ирфан бей , където потвърди думите на Киво за това как е получил ролята на Мехмет  Peace
Цитат
Как получи първата си роля в телевизията и то главната ?

- Исках да си спечеля собствени пари, да поема отговорност. Работата като модел не ми носеше кой знае какво удовлетворение. Исках да изразя себе си по някакъв начин, но и актьорството не ми беше в мислите. Ирфан Сахир тогава ми предложи да прочета сценария на "Перла" ("Gümüş"). Аз му казах, че досега не съм играл в телевизия. Той ми каза да прегледам ролята на Мехмет и братовчеда на Мехмет и да си избера едната. Едната беше главната, другата второстепенна.

И какво се случи?
- Сценарият дойде, реших все пак да го погледна. Прибрах се вкъщи, прочетох го. Прелиствах страниците, все Мехмет, Мехмет, Мехмет, много сцени. Казах си " Как ще направя всичко това?" Видях и сцените на братовчеда на Мехмет Берк. Максимум 10 сцени за две серии. Ето това ще правя, си казах. Мислех си, ще започна с малка роля. Отидох при Ирфан и му казах, че избирам Берк, харесва ми героят и искам да изиграя него. Тогава той ми каза "Не, не, ти ще играеш Мехмет". Аз настоявах да бъда Берк. Тогава той ми каза: "Много хора искат да са сега на твое място. Това е предложение за главна роля, която 99% ще ти хареса. Затова ти трябва да изиграеш главната роля". Никога няма да забравя първата си сцена. Бях много развълнуван.


Приличаш ли на Бехлюл от “Забраненият плод”?

- Не. Той е плейбой за разлика от мен. Аз не бих спал с жената на чичо ми.

С какво Кузей от "Север Юг" ("Kuzey Güney") е по-различен от предишните ти роли?

- Това е напълно различен герой. Не искам да подценявам предишните си роли, но Кузей е по-труден за разбиране. По-далеч е от мен самия, затова приех да го изпълня. Убеди ме също, че е написан от Едже Йоренч и Мелек Генчоолу.

Как се подготви за ролята на Кузей?

- Свалих 13кг. в продължение на 6 месеца със спорт и диета.

Колко време отнема да ти нанесат грим, например за посиненото око?

- За да се направи грима на очите трябваше час и десет минути.

Тази роля ти донесе наградата за "Най-добър актьор". Как се чувстваш?

- Не питай. Превъзходно! Не мога да го опиша с думи. Много е ценно за мен. Направихме страхотна работа, наслаждавахме се много и се забавлявахме, докато го снимахме.

Ти следеше ли сериала?

- Понякога можех, понякога не, но от продукцията ми пращаха двд с всеки епизод.

Какъв човек е Къванч?

- Аз съм човек, щастлив от малките неща. Мразя да говоря за себе си, защото мисля, че няма какво да кажа. Щастлив съм, че работя и мога да съм независим. Обичам да прекарвам времето си у дома с приятели. Имам куче, който е като мой син, казва се Парс.

Какво харесваш най-много у една жена?

- Когато е с малко грим, естествена, която осъзнава красотата си, но не се натрапва с поведението си и с дрехите си.

Искаш ли да пробиеш в Холивуд?

- Вярвам, че светът не се събира само в Холивуд. Има много европейски режисьори, които работят страхотно. Искам да работя с европейски режисьори. Холивуд е прекалено голям, но аз съм щастлив, където съм сега. Холивуд, Европа, Балканите, няма значение, този бизнес има едно име: сценарий.

Коя роля от всички кои си играл ти е любима?

- Тази на Кузей от "Север Юг" ("Kuzey Güney").

Ти си идол на милиони хора. Кой е твоят идол?

- Благодаря за думите. Харесвам Шон Пен, Едуард Нортън.

Много знаменитости имат фенове и те си дават имена, например Belieber, Katycats, ти как би нарекъл твоите?

- Ами, това те трябва да го решат, бих приел всяко. Може би ще помисля по този въпрос.

Когато започваш нов проект, усещаш ли страх, мислиш ли, че няма да е успешен?

- Разбира се, случва се, защото не играеш само ти. Споделяш с други актьори, едно нещо се вижда, друго не, наистина е много вълнуващо.А и много актьори с опит са там, вършат си работата. Всъщност, трябва им се радваме повече на тях. Трябва да представяме реалността. Когато не се получи нещо, има причина, когато се получи, също. Разбира се, че имам колебания, когато започвам нов проект. Всичко може да се случи. Но трябва да запазиш спокойствие. 
Наистина добре са си се забавлявали след снимки в КГ Peace


И малко избрани готини моменти   Laughing


Хубав ден!  Hug Дано скоро има нещо ново  Praynig
Виж целия пост
# 448
Привет! Hug

Ире bouquet, Диве bouquet
Фенче Heart Eyes, готини клипчета! bouquet
супер компания с колегите му от КГ!!
Интервютата на 1 стр. включват тези от списания, на които е бил на корица. Peace
както и последните му от Мави, новите филми и т.н.
от времето на КГ, ЗП ги няма Peace
та добре правиш, че се ровиш в архива Wink
и това новото, което си сложила-ще го добавя във файла/не каза дали ти харесва?/
а и снощи забелязах, че си сложила в спойлер още едно интересно Peace
............

Според предишното издание Yedigun Facebook Page избра победителите от последното състезание "Къванч Ви кани на вечеря" , четиримата печеливши се срещнаха с Къванч и журналиста Дженгиз Семерджиолу в пицария. Победителите Ceren Zeyrek /21/, Berker Akin /18/, Cansin Ergun /13/и Tugce Kaya /17/ проведоха интервюто с Къванч като го питаха за всичко и не оставиха нищо за журналиста, който беше само в ролята на наблюдател. Според думите му, просто си стоели и ядяли пица, момчетата били много активни и той /журналиста/ само ги направлявал от време на време.

Джансън: Колко килограма отслабна?
Къванч: Не си следя теглото редовно, но последния път бяха 13 кг.
Джансън: На диета ли си?
Къванч: Не, не съм на диета, но трябва да внимавам какво ям и пия, и разбира се много да спортувам.
Д: Колко тежиш сега?
К: 73... Да, 73 кг.
Д: Къде живееше в Адана?
К: В Baraj Yolu... (пита Cansin) Ти на колко години си?
Д: На 13.
К: Какво?? 13!! (смее се) Значи когато аз съм снимал първия си сериал, ти си бил на 7.
Д. Каква зодия си?
К: Скорпион. Мисля, че това беше един от въпросите, включени в интернет теста... Кой ще ни направи пица?
Д: Всички ние!
К: От месеци не съм ял пица. Даже й забравих вкуса вече.
Д: Какво най-много обичаш да ядеш?
К: По принцип ли имаш предвид или когато съм на диета? Например обичам равиоли... и пилешка супа много обичам. И кебап много обичам. Обаче напоследък ям предимно зеленчукови супи....
Д: Как вървят снимките на сериала?
К: Много изморяващо, но много хубаво. Много ми харесва да работя по този филм.
Д: Наистина ли имаш само един почивен ден през седмицата?
К: Да, наистина можем да почиваме само един ден.
Д: Коя е любимата ти роля?
К: Засега Кузей ми е любимия герой от всичките ми роли. Харесвам също и Секиз.
Д: Значи харесваш Кузей повече от Бехлюл?
К: Бехлюл е егоист, човек, който обича себе си, а Кузей е различен характер, има отношение към живота и това е, което го прави“ по-добър“
Д: Защо не даваш интервюта?
К: Не обичам много да го правя. Няма определена причина, просто ме отегчава. Всъщност съм общителен човек.

Дженгиз Семерджиолу: Въпреки, че изглежда много сериозен, всъщност е много весел и забавен.

Д: В последната серия окото ти беше подуто. Колко време отне грима за тази сцена?
К: Час и десет минути отне за да изглежда по този начин... Без снимачното време, само за грима говоря.
Д. Къде снимате?
К: Близо до Anadolu, в азиатската част.

Дженгиз: Кой беше най-трудния въпрос относно Къванч в теста?
Победителите: Кой беше последния албум, който Къванч си е взел.
Дженгиз: Наистина е труден. Знаехте ли отговора?
Победителите: Не!
Дженгиз: Къванч, кой беше?
К: Албумът е Kings of Convenience, на 2 норвежци. Всъщност Yedigun подготви по повече от 100 различни въпроса за всеки. Може би този беше най-трудният.

Д: Харесваш ли репликите на Кузей? Намирам ги за малко традиционни.
К: Ок, ти ги намираш за традиционни... Но ако се вгледаш по-дълбоко ще видиш, че такива неща стават. Това, което се опитваме да покажем е не колко нещата са традиционни, добри или лоши. Това е история на човешки живот.
Д: Историята на Кузей беше ли изненада за теб?
К: Има критични точки в живота. Това е историята на човек, който се намира в такъв критичен период. На човек, който отива в затвора без причина... и защо? За да защити брат си.След това излиза, опитва се да се адаптира, да започне свой бизнес... Ако човек е осъден веднъж, хората винаги го обвиняват, без значение дали е извършил престъплението или не, така че не може да работи на официални позиции.Това е трагично, наистина трагично. Даже не му се дава шанс да се докаже. В същото време като погледнеш този човек, виждаш 17 г. Хлапе, което иска да отиде в армията като мъж.
Д: Но той също е и уличен боец
К: Той има смъртоносна рана, не може да яде, има стомашни проблеми. В това състояние не може да си намери свястна работа, какво друго му остава? Боевете.
Д: С този тон ли играеш Кузей?
К: Не, сега съм малко грипав, затова гласа ми звучи така.
Д: Обичаш ли пица?
К: Сега ми харесва повече, защото за първи път от месеци насам ям пица. Всъщност обичам да ям. Мога да седна и да ям с часове. Всъщност мога да изям всички тези пици сам. Но какво да се прави! Сега имам „баклава“ (има предвид мускули). Ако не беше заради тях... (смее се) Чакам края на снимачния сезон. Първото нещо, което ще направя, е да си хапна хубаво.

Дженгиз: И така, хареса ли ви Къванч? По-хубав ли е, отколкото на екрана?
Д: Той винаги е красив!
Дженгиз: По-симпатичен ли е, по-прям, по-секси ли е? Или е гадина?
Д: Неееее, много е готин! На екрана е по-различен, но тук всичко в Къванч е хубаво!

Д: Може ли да те попитам нещо, но моля те не се ядосвай!
К: Разбира се, че няма.
Д: Наистина ли си с Азра Акън?
К: Да, истина е, с Азра съм!
Д: Как я намираш като жури в „Yok Boyle Dans”?
К: Мисля, че е много успешна като съдия.
Д: Но някои хора я критикуваха за това, че е твърде позитивна?
К: Не мисля така, мисля, че Азра върши страхотна работа.
Д: Вярно ли е, че Баде Ишчил кара твоя кола в сериала?
К: Баде кара моя кола? (смее се) Не, няма такова нещо. Не, наистина не е моя кола.
Д: Но казват, че имаш автосалон?
К: Не, не, не вярвайте на такива неща... Понякога отивам на фитнес с колата на сестра ми. Понеже имам много братя и сестри и когато понякога карам техните коли, те пишат, че всички тези коли са мои.
Д: Колко братя и сестри имаш?
К: Ние сме 5 и когато понякога взема колата на някой от братята ми, започват да пишат, че имам луксозни коли. Аз имам само една.
Д: Имаш куче, нали?
К: Да... Много хубаво и голямо... Черен доберман, казва се Парс. Ще ви покажа снимка.
Д: Не е ли трудно да се живее с такова голямо куче?
К: Не... не е трудно за човек, израснал с домашни любимци. Аз винаги съм имал вкъщи. Парс е много добро животно. Идва с мен на снимки, винаги е с мен. Държи се много прилично там, никога не би наранил някого.


ето клипче от събитието! Peaceи аз искам нещо ново!!
но най много искам инфо за бъдещ проект, който да чакаме Whistling Praynig


Виж целия пост
# 449
Айре  Heart Eyes е, иска ли питане, разбира се, че ми харесва  Peace bouquet Аха, има много интересни нещица в архивите  Wink
И аз това чакам, дано!  Praynig


Хубав следобед, бягам на работа аз!  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия