Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Графики на БТ - коментари

  • 39 261
  • 730
# 705
Здравейте, моля за помощ… 😔

Овулацията ми беше на 5-ти, температурата се покачваше, но сега спада. Това е лошо, нали и значи, че не е станало, и че хормоните ми не са наред?

Извинете ме, че качвам такава графика, но още не съм наясно…

Много ви благодаря!

Виж целия пост
# 706
Здравейте момичета, почнах да меря температурата когата улових с тестове овулацията, от преди това нямам бт Sad Какво мислите за нея, ако може изобщо да се разбере в случая. Цикъла ми обикновенно е 30-31 дни.
Виж целия пост
# 707
Да, трудно се тълкува непълна графика, но все пак като за втора фаза от цикъла според мен изглежда добре - Т е относително постоянна, важното е да не пада, а да поддържа такива нива.
Виж целия пост
# 708

  Здравейте, момичета! 🙂 Може ли коментар по графиката ми.. дали е имало овулация? Малко е непълна, но надявам се да разберете нещо... Благодаря! 😊
Виж целия пост
# 709
Малка е разликата в Т, не се разбира дали има покачване. Как мерите и с какъв термометър?
Виж целия пост
# 710
  Меря с дигитален термометър сутрин в 7 часа 🙂 анално. Ето я и графиката ми в babyplan.
Виж целия пост
# 711
Здравейте отново, на първи ден от закъснението съм с отрицателен тест. Вчера температурата ми спадна до 36.7 като помислих, че ще ми дойда на следвящия ден, но днес температурата ми отново беше 37 ☹ След като имам отрицателен тест, най-вероятно ще ми дойде, но защо отново си покачи? Това показва ли, че имам някакъв хормонален проблем, как мислите момичета? Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 712
Здравейте, моля за коментар на графиката ми: имала ли съм овулация и кога, нормални ли са ми фазите и разликите в температурата? Благодаря от сърце!

Виж целия пост
# 713
Здравейте може ли да споделите мнение.
Понеже от малка имам ПКЯ и нередовен мц, сменила съм много специалисти и никой не може да ми назначи лечение. Та генеколожката при която ходя от началото на тази година (да отбележа само, че правим опити за бебе)ми каза да пия клостилбегит от 5 ден на ц, 5 дни по 1таблетка и да меря БТ. Също така от 18 до 28 ден на пия дуфастон 2х1.
Пс всички хормони са ми наред Simple Smile


Виж целия пост
# 714
При поликистозни яйчници една жена ми каза, че с инозитол си е регулирала цикъла и овулацията и е забременяла още първия месец от приема му.  На мен също ми поставиха СПКЯ, но отидох на друг лекар и се оказа, че нямам, затова не знам дали да започна Инозитол
Виж целия пост
# 715
Здравейте момичета,може ли коментар на моята графика.Кога евентуални е била овлацията.Положителен тест за овулация отчетох на 18 ден от цикъла(24.10.).Цикълът ми е с продължителност 32-34.
Виж целия пост
# 716
Добро утро на всички! Как ви се струва графиката ми до момента? Не очаквам бременност, просто искам да знам, доколкото е възможно, дали всичко върви добре! Благодаря предварително!

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=merito999
Виж целия пост
# 717

Здравейте, според вас имало ли е овулация?
Виж целия пост
# 718
Здравейте, дами! Извинявам се за въпроса, но няма къде да го задам в Зачатие, понеже виждам, че последните мнения там по технически въпроси са от 2018 г. Проблемът е, че искам да си направя графика, а не мога, защото не успявам да завърша старата си, а не искам да я изтривам. Старата ми графика е с дължина цялата ми бременност. Не откривам откъде се приключва и съответно не мога да си започна нова графика. Ако някой знае как да оправя този проблем, много ще съм благодарна!
Виж целия пост
# 719
Нищо не настройвате!
Като въведете, че ви е дошъл цикъла и започва новата графика.
Избирате в кой ден ви е дошло.
Примерно днес и избирате от падащото меню силата на цикъла (капките )
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия