Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ендокринология в Майчин дом/ София мед

  • 90
  • 3
Здравейте,
Има ли някой с информация за условията в тези две болници? Не си вдигат телефоните, а информацията в сайтовете е почти никаква. Предварително благодаря на всички отзовали се.
Виж целия пост
# 1
Вчера една съседка, чиято дъщеря е там ми каза, че е мизерно като условия в ендокринологията в Майчин дом. Не знам доколко е вярно. Все пак критериите на хората са различни. Защо не отидеш на място. Отдели си 2-3 часа и посети двете места, ако си в София.
Виж целия пост
# 2
Миналата година бях в майчин дом. Влязох за три дни за да ми направят изследвания, но ме пускаха да си спя вкъщи. Иначе не е толкова мизерно, тоалетните са чисти, но не е и хотел- леглата са кофти, храната не я ядох, но не ми изглеждаше добре. Не ми помогнаха де, но зависи и за какво отива. В София мед е чисто, ходила съм само за прегледи и в спешен кабинет и и на двете места беше доста културно. Като цяло аз бих избрала София мед, аз отидох в Майчин дом заради едно светило, което ме изслуша 5мин и ми каза "ще те приемем за три дни да ти направим изследвания" и до там.
Виж целия пост
# 3
Лежала съм в Майчин дом ендокринологията-отидох там заради лекарите. Условията са 5 легла в стая, обща баня и тоалетна. Имаше и ВИП стаи мисля. Чисто е, храната е поносима. Винаги може да се излезе и да се купи нещо от магазините и заведенията окола болницата. Изключително съм доволна от лекарите, от изследванията, които ми се направиха, битовите условия се преглъщат, важно е точната диагноза и адекватното лечение. Преди да влезна там бях в частна болница с хотелски условия, но и никаква адекватна лекарска помощ, така че прецени за себе си кое ти е по-важно-условията или лекарите .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия