Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Размазано двойно виждане и други промени. Случвало ли ви се е това?

  • 214
  • 4
Здравейте, ще бъда кратка и ще се опитам да обясня , макар че ще ми бъде трудно,какво ми се случи снощи за първи път. Вечерта преди лягане ,тръгвайки да гася лампата (приглушена светлина в иначе тъмна стая) ръката ми се разля пред погледа, не знам това ли е точната дума, беше както по филмите през поглед на наркоман, местейки я не че я виждах двойно , а все едно сянка от ръката ми беше излязла встрани. После минавайки по коридора ,в който беше светло (от тъмната стая в него) се огледах в огледалото и виждах мерни ленти отдолу и отгоре . Повторих няколко пъти и все така . Влизам в друга стая ,пак беше тъмно ,но от банята идваше лека светлина и тази светлина пък я видях като вертикална лента,минавайки през вратата(с периферното зрение) . През деня не го виждам,т. Е в момента. За първи път ми се случва подобно нещо, много,ама много съм уплашена. Дали е възможно да е от тъмното и самите проблясъци на лампите,но не ми се връзва. Та нали всеки ден е така вечер у дома палиш гасиш,минаваш от тъмно в светло. Предната вечер имах 39.4 градуса температура,Бях изморена от нея вчера,но вече я бях свалила. Попринцип родих преди месец и от толкова време насам спя всеки Божи ден по 3 ,понякога 4 часа максимум. Чета по цял ден и кърмя, това ми е ежедневието ,та се питах дали пък не е и от преумора. Но много ме е страх за зрението ми.... благодаря от сърце, ако някой все пак се отзове на това странно запитване  .
Виж целия пост
# 1
Случвало ми се е. Бях болна и мнооого изтощена физически. Да не би да не се храниш достатъчно. Със сигурно имаш витаминни дефицити.
Иди на лекар!
Виж целия пост
# 2
Oт една случка няма защо да се изпада в паника - а и си болна. Няма как вчера да си с 39,4, а днес да си здрава.  А как кърмиш като си болна не ми се мисли.

В крайна сметка "болна съм" не означава, че просто Т е решила да се покачи нагоре и после да спадне като пиеш парацетамол. Означава, че организма ти се БОРИ с нещо. Как това нещо се развива в теб не се знае, как се бори организма ти пак не се знае.

Явно и системно преуморяваш очите си.

Лекувай се съвестно с много натурални витамини и леки чайове. Медец и силна храна с месце и яйчица. Планирано и обмислено хранене.

Направи си режим на четене и почивка на очите. Прави им гимнастика на очите. Слагай си овлажняващи капки за очи.

От описаното от теб става ясно, че виждаш издължени светлинните лъчи. Нали така? Наблегни на хидратацията си. Погрици се да имаш в храната витамин А и Е.

Кърменето не е просто период, който трябва да отмине. За да си здрава и да останеш такава трябва добре да се грициш и подбираш храната си.
 
Виж целия пост
# 3
аз чак сега прочетох, че кърмиш и не си доспиваш... Както ти казах и по- рано, случвало ми се е . Всъщност, беше и при мен след раждането, бях болна и супер изтощена... Пий витамини и се ХРАНИ повече
Виж целия пост
# 4
Слувало ми се е точно при жестоко недоспиване, и то точно когато синът ми се роди и не знаех кое е ден и кое нощ(по време на коликите) .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия