Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

?Въпроси всякакви за СО?2019

  • 32 785
  • 10 921
# 10 515
Вярно, забравих, че трябва и да доказва, че е изнасилен Joy

Ще се върна малко към изневерите. Преди време се бъзикаме в компания на тази тема и мъжа ми каза, че ако завари някой у нас, е хубаво да може да лети, че сме на височко. Веднага заявих "Ама казвай ги по-рано тези работи де, значи няма аз да съм виновна, така ли". На шега, на майтап, къде на истина но компанията беше предимно, не изцяло мъже и пак повечето са на мнение, че мъжете са инициатори и главни виновниците в повечето случаи. Та мира не ми дава отговора на въпроса: Защо има жени, които ги оправдават само на основание, че са мъже и никаква вина не търсят у тях? Мистерия е за мен
Виж целия пост
# 10 516

Мхм, само дето е забравила, че в масата случаи инициаторите са мъжете.
Направо си представих горкия как го е приклещила тая вещица любовницата и го насилва да прави секс, а той реве със сълзи "Бягай, маааа, бягай от мен, сатана!".

Мъжете са "инициатори" по подразбиране- след всяка фуста се обръщат, за да я оценят. Дори и влюбените забелязват тази, която им допада.
А, на всички ни е известно, че задействат инициативите си ако им дадем зелена светлина. В случая- 10 месеца да стои на сухо жената, дали пък не е дала никакъв нишан на юнака?
Виж целия пост
# 10 517
Та мира не ми дава отговора на въпроса: Защо има жени, които ги оправдават само на основание, че са мъже и никаква вина не търсят у тях? Мистерия е за мен

Ако твоят мъж иска да изневери с мен, не е ли ясно, че ако аз не му дам, няма да стане?
Как да не ги оправдаеш, в този смисъл, защото то, спането/сексът, зависи от мен.
Виж целия пост
# 10 518
АбсурТ, не съм съгласна, но няма да споря. Има страшно нахални мъже, на които и един поглед им се струва покана, има изнасилвания, има и други неща, които показват, че това не е точно и при всички случаи така. Но винаги е по-добре да набедиш друг за своите щуротии, за да опиташ да се измъкнеш сух от водата. В случай на изневяра всеки от двамата има вина и всеки си носи отговорност пред семейството.
Тайничка, ако ти не щеш, той като е решил, ще пробва другаде. За това говорим, намерението и осъществяването му.
Виж целия пост
# 10 519
Обаче, ако изобщо не инициира или афишира такива мераци, дали би му дала или не, няма да има никакво значение
Виж целия пост
# 10 520
Попринцип и аз смятам, че мъжа е виновен в такива случаи, но не смятам, че ...ъм... мераклийката е невинна. Понякога не е "ако не е тази, ще е друга", а баш тази се появява в баш този момент (в който примерно, хората са под пара и имат някакви външни напрежения) и айде. Не случайно един голям % от изневерите стават, когато съпругата е с малки деца - недоспала, стресирана, нови отговорности, малко по-разредени контакти... и като се появи някоя надъхана в тоя момент, изкушението за мъжа е по-голямо. Не, че това го прави по-малко тъпак, но за мен жените, които смело се завират в семейства с деца са абсолютни... мда, и лоши хора също. Жената, която разведе сестрата на МП и мъжа й по същество не беше виновна за развода им (нали, те си решиха), но реално беше невероятно нагло, безочливо и озлобено създание, което се правеше на семейна приятелка дълго преди да се завре трайно между тях и да, активизира се най-много баш около раждането на второто дете - докато беше малко и зълвата (тази дума не ми харесва като звучене) имаше много грижи с две деца. Не е случайно.
Виж целия пост
# 10 521
Направи ми впечатление, че живеят " много, ама много близо". Дано не е в една квартира, щото тогава на кварталните клюкарки не може да се разчита много- много.
 Разбрахме, че любовницата няма задължения към авторката, следователно простата логика е да се уведоми онзи, който има право да изиска обяснения.
В крайна сметка съм против уведомяването на съпруга, просто защото щом нашата комшийка не седи на сухо 10 месеца, крайно невероятно е мъжът и да го прави. 🤫
Виж целия пост
# 10 522
И на мен ми стана мъчно за любовницата. Joy Десет месеца в годината без мъж и секс, при положение, че се води омъжена, полувдовица му викат на това. Не знам, ако си остана с мъжа ми, не бих се унижавала да обяснявам на нейния мъж как жена му е облекчавала моя. Казвам ти да вземеш мерки с твоЙта, иначе аз му простих на моя. Но на твоЙта кокошка съм бясна и искам да си понесе последствията.
Виж целия пост
# 10 523
За мен, да говориш с любовницата е унижение, защото излиза, че се разправяш/бориш за някой, който вече е направил избора си, а ти зорлем искаш да го върнеш обратно. И като не ти се получава с него заплашваш или се разправяш с любовницата.
Ще го пазя аз като квачка пиле, а той ще се чуди след коя да хукне. Как пък не
Виж целия пост
# 10 524
...как жена му е облекчавала моя.

В този случай е по-скоро обратното – мъжът по приятелска линия е облекчавал загорялата за мъжки ласки жена. Кавалер бе, филантроп и щедро сърце, упс, щедри гащи.  Laughing
Виж целия пост
# 10 525
Вярно, да. По съседски е ударил едно... рамо, помогнал е на съседа. Сетих се за един виц:
- Нане, жена ми иска секс често, а аз вече не мога толкова. Какво да правя?
- Еех, Вуте, аз като ти виках едно време да не си взимаш грозна жена, ти не ме послуша. И ей, на, сега няма кой да ти помогне!

Извинявам се на Мими-никол, знам, че на нея не ѝ е до смях. Но след като си простила на мъжа си, не е честно да го "отнесе" само любовницата. Грешно си насочила гнева си.
Виж целия пост
# 10 526
Какво е простила жената, според мен историята си продължава. Наистина смехът е здраве, ама в тия ситуации хич не е смешно първите месеци.
Виж целия пост
# 10 527
Дали е простила или не, факт е, че няма намерение да се разделя с него. Гадно ѝ е, но тъй като няма намерение да му бие шута на него, е насочила цялата омраза и гнева си към другата. Сякаш обвинява нея, че ако не е била тя, животът ѝ е нямало да бъде "разбит". Онази е "спукала" розовия ѝ балон. А вината е изцяло на мъжа ѝ. Но тя предпочита да нарочи нея, за да притъпи вината, че не е "наказала" него и се налага да си живеят, сякаш нищо не се е случило. А вътрешно иска "възмездие". Затова и написах, че грешно е насочила гнева си. Няма да ѝ олекне като каже на мъжа ѝ и болката няма да изчезне.
Виж целия пост
# 10 528
Нека направи каквото и да е, ако наистина й олекне. Периода е толкова гаден, че всички съвети ще ги схване след поне 3-4 месеца. Грешно всеки е насочвал гнева си понякога, ще й мине.
Виж целия пост
# 10 529
Предпочитам някой да беше имал смелостта да ми каже, че мъжът ми кръшка. Е аз и сама разбрах, но докато навържа нещата и разбера какво се случва е минало доста време. Не съм говорила с мъжът на любвницата, не ми мина през ума, и той не е ме е търсил, бегло се познаваме. Нея я познавах по-добре, беше колежка на съпруга ми. След като разбрах, с нея съм говорила само един единствен път. Зададох ѝ един единствен въпрос, същият зададох и на съпруга си/вече бивш/. Не получих свестен отговор нито от един от двамата. Както и да е. Минаха вече много години от тези събития, но след като се разделихме колко много познати и съседи се изпуснаха, че са ги виждали и са знаели, а аз това време съм си живяла в неведение. Виждали сме се , те са ме питали как сме и тъй нататък, слушали са ме какво отговарям, а по-добре от мен са знаели каква е ситуацията. Гадно е, предпочитам да знам истината, дори и да е болезнена.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия