Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хайде на театър - 6

  • 4 838
  • 98
# 60
В Сатирата препоръчвам Трима мъже и една Маргарита. Писах обстоен отзив преди месеци. Не помня дали става за 10-годишно дете. Синът на Христо Мутафчиев играе много естествено. Всички се раздават.

А Вечеря за тъпаци за над каква възраст е?
Виж целия пост
# 61
В Сатирата много харесахме "За какво ви е Дон Кихот? ". Зверска игра на Калин Сърменов и Геро. Впечатляваща сценография също така. Гледахме едно от първите представления след препоръка в тази тема. Но ми се струва, че постановката не успя набере голяма популярност. 3-4 месеца след премиерата видях, че са пуснали ваучери в Грабо. Жалко наистина.
Виж целия пост
# 62
Благодаря за отзивите! "Вечеря за тъпаци" и "Името" съм гледала със съпруга ми. Мисля, че са подходящи за може би над 12 год.
Виж целия пост
# 63
Много е добро ! Smile

Някой гледал ли е "Провинциални анекдоти" на Сатиричния театър? Отзиви?
Виж целия пост
# 64
"В политена Витоша" снощи в ТБА. Много добре направена постановка, прекрасна игра на Радина Кърджилова, Иван Радоев, Явор Бахаров. Имам противоречиви впечатления обаче, от представянето на Веселин Анчев - с прекрасни впечатления от него в киното, в театъра репликите му се давят в неясна дикция, забързан и на моменти много тих говор, напрежение да го чуеш. Все пак много добри впечатления имам от представлението снощи.
Виж целия пост
# 65
От къде купувате билети за Сатиричния театър?
Виж целия пост
# 66
Аз много харесах Веселин Анчев в Отворена брачна двойка, но съм гледала спектакъла още докато Владо Пенев участваше в него.
Виж целия пост
# 67
Връщам се от " Лисичета" в Народния. Много, много ми хареса всичко- историята, декорът, актьорската игра. Всички бяха добри, но за мен Юруков прави уникална роля, това е най-доброто му  превъплъщение, в коетп съм го гледала. Препоръчвам с две ръце!
Виж целия пост
# 68
Здравейте, имам билет за „Братя Карамазови” на 15 октомври, за съжаление няма да мога да присъствам.Ако някой се интересува, моля да ми пише на лични.
Виж целия пост
# 69
Може ли да споделите мнение за "Полет над кукувиче гнездо" в Народния театър с Деян Донков?
Виж целия пост
# 70
Постановката не подлежи на коментар - изключителна е. Непременно я гледайте.
Иван Бърнев прави жестока роля.
Виж целия пост
# 71
Абсолютно съм съгласна - изключително впечатляваща постановка, не бива да остане пропусната.
Виж целия пост
# 72
И пак за Народния театър..   Какво ще споделите за "Животът е прекрасен" Дали си заслужава трите часа? Общо взето отзивите са, че е доста просташки хуморът...което ме изненадва, защото Морфов го харесвам или поне постановките му по Шекспир през 90-те години Thinking
Виж целия пост
# 73
Ние сме го гледали преди няколко години. Не помня даже кога. Аз и тогава писах в темата и ме оплюха. Мащабно представление типично по Морфовски. Врангова и Донев не ми харесаха изобщо, изобщо. Много изкуствени. Но аз "изкуството" на Донев го имам за чалга, кич и халтура. Вярно, че тук е много различен от всичките му там сватби... Постановката беше едно неспирно крещене, викове и т.н. Особено Врангова. Не мога да разбера защо се налага нон стоп актьорите да крещят?!?!?!? Това ми е типично за представленията на Морфов. За мен Светлана Янчева спаси представлението и ми остави поне малко приятен вкус в устата. От тогава не съм била на представление на Морфов. Хъшове съм го гледала във варианта с Чочо.
Виж целия пост
# 74
Не харесвам Донев и сигурно заради това не останах очарована от "Животът е прекрасен". На моя приятелка и хареса, но аз не бих го препоръчала.
Обаче, Фенси, в моят топ пет на постановки в Народния има две на Морфов (тук не включвам Хъшове), които мога да гледам всеки сезон без да ми омръзнат - "Полет над кукувиче гнездо" и "Дон Жуан". Изключителни, скрахотна режисура и актьорска игра, за мен това за постановки в списъка "задължително да се гледат". Дори "На Ръба'', където Морфов показва лудостта и болестта на общесвото ни по време на прехода, е много добра, независимо, че е една много нетипична и нетрадиционна постановка.

6tiplio, ако ти се гледам Морфов и не си ходила на "Полет над кукувиче гнездо", задължително я избери пред "Животът е прекрасен". По необяснима за мен причина този сезон не играят "Дон Жуан"
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия