Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

  • 101 944
  • 1 829
# 960
Този е да, но не зная в момента дали е на промоция.
Виж целия пост
# 961
Ябълките от 1,50 не ги видях и взех тарелка от 4 бр за 0,89 лв. Имаше някакви намалени на 1,19 кг и от тях 3 за опитване. До тях стояха червени едри, но бяха 3 лв/кг.



Позната ми похвали бургерите Black angus и реших да опитам все пак въпреки отзивите тук. Изпекох ги на скарата преди малко и прибрах в кутии за през седмицата. Сочни изглеждат, дано да са вкусни като телешките.
Виж целия пост
# 962
Този е да, но не зная в момента дали е на промоция.
от утре в К, е на 8,99.
Виж целия пост
# 963
Зехтина не горчи поне моя не.
Виж целия пост
# 964
Ивченце,до ябълките в тарелка на първата снимка мисля, че са ябълките от 1,15, хвалените (червените при нас от 2,99 лв бяха по-червени и по-големи от тези). Сортът беше нещо Канзи, Ранзи- не съм сигурна, но произхода съм почти сигурна, че беше БГ.
Аз също харесвам френската леща.
Виж целия пост
# 965
Вкъщи употребяваме много зехтин. Купувала съм и по-евтини, и по-скъпи, и от Метро, и от Лидл. В Лидл био зехтина, в постоянния асортимент, във високо , тънко , кръгло шише ми харесва, не ми горчи (на никой вкъщи не му горчи). Не съм попадала на горчащ зехтин.
Виж целия пост
# 966
Това със зехтина е въпрос на вкус, на един му горчи, на друг не. Нека да не започваме тази дискусия. 😎
Виж целия пост
# 967
Може би някои хора привикват към тази специфична горчивина? На нас в къщи някои ни горчат, други не, и мненията в темата се оказа, че не ми помагат. Примерно по-предишната тенекия, една бяла такава, която пускаха, тук писахте, че е ок, но на нас ни нагарча. Само в суров вид обаче. Затова го използвам за готвене. Не се усеща грам горчивина при това положение.
Виж целия пост
# 968
От един италиански профил в инстаграм (някаква вила с лозя и маслинови насаждения), бяха ми отговорили в коментар, че хубавият зехтин си нагарча. Grinning
Виж целия пост
# 969
Кажете как да приготвя патешкото филе. Гледам в интернет предимно рецепти на тиган, а аз мислех във фурна да го пека. Thinking
Виж целия пост
# 970
Е да, така казват. Чак да се чудиш като не горчи дали е истински. В момента за салати ползваме ето този долу и на вкус, цвят, консистенция е ок, но знам ли... А за готвене лидълския от тенекията.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 971
Кажете как да приготвя патешкото филе. Гледам в интернет предимно рецепти на тиган, а аз мислех във фурна да го пека. Thinking
Ами първо го запечати на тиган, а после може и във фурната.
http://pep-4o.blogspot.com/2011/02/blog-post_08.html
Виж целия пост
# 972
Патешкото филе и бутчетата и аз правя на тиган. Супер крехки и вкусни стават. Под капак ги правя, само запържвам, колкото да ги запечатам. Патешко магре мисля беше рецептата, но аз импровизирам.
Виж целия пост
# 973
Зимата пускат ли от пейките, които са за коридор беличките и някой съчетавал ли ги е със закачалки за якета нагоре да стане като портманто.
Виж целия пост
# 974
Да, имам закачалка и гардероб от ИКЕА+ тази пейчица
Много добре става
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия