Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Шава мартенско човече, рита силно мама вече! - МАРТ 2020

  • 4 593
  • 163

Анкета

Знаете ли пола на бебчето?

Опции:

# 105
Аз съм си харесала няколко.. Мислим да я купим февруари.. Иначе доста неща имаме вече, едни приятели ни подариха кошарата.. Харесали сме няколко колички за сега в диапазон 500 лева, от тези тип 3 в1, 2в 1, но има време.
Виж целия пост
# 106
🤔 Нова г.с. нови емоции...😂 Болки високо горе към нервния сплит, парене и жестоки киселини...а вие как сте с тази част? 😋
Аз също съм с гадни киселини и болки в кръста. АГ-то каза, че било нормално 😁 и да съм пиела газирана вода... Но нямало нищо за притеснение, което е добре!
Иначе също съм се спряла на няколко колички 3 в 1, но още обикаляме и разглеждаме.. 💙🍀
Виж целия пост
# 107
Аз нито за количка мисля, нито за легло...това е предимството на втори номер ( ако може да се нарече предимство) 😋 Майтапа на страна...,когато родих каката купихме всичко ново и разбира се в неутрални цветове (бежаво), с перспектива 😂 И количката и леглото са си в готовност от преди 3 години 😂
Виж целия пост
# 108
И аз имам гадни киселини, повръщането прерастна в киселини. 😟 И се активизират най-много вечер, точно както беше и с повръщането. Явно това бебе ще е нощна птица.
Аз засега също само оглеждам за покупки, ММ е суеверен и не дава да се купува нищо. Столче ни обещаха, но за леглото съм в двоумение - дали да вземем сгъваема кошара от тези, които са тип креватче или дървено креватче? Вие на какво мнение сте?
Виж целия пост
# 109
Здравейте момичета.. 🤗Вече съм в 17 седмица.. Тази сутрин се събудих с болки в кръста на някой да му се е случвало тези дни..?

Хейй Пламъче, отдавна не си наминавала. Надявам се, че всичко е наред при теб, като изключим тези болки за които споделяш. Аз лично  имах болки в кръста два пъти през бременността, но на много ранни етапи. Първият път беше за 4 дни през 9-та седмица, а вторият продължи 5 дни в 12-та, докато бях на море (представи си каква почивка изкарах, почти изцяло само в хотелската стая и на легло)
Болката при мен беше остра, прободна и сковаваща. Отмина за 4-5 дни без лекарства, но беше адски неприятна.
Виж целия пост
# 110
Ами аз бях малко в болницата.. Заради бъбреци.. Казаха че имам песъчинки, та си мисля че е от тях. Доктора каза ако ме заболи отново да пия но шпа или бусколизин(казаха за жалост че има вероятност да ме повтори) Днес след кръста мина отново наляво и си разбрах че явно пак е от него.. Ама така ще е.. Иначе киселини имам понякога.Последните дни и границите на кръвното доближавам 100 на 80 и ме боли и глава.. Иначе бебчо е добре това е най важното.
🤗❤️
Виж целия пост
# 111
Аз болки в кръста нямам, но болки в корема си имам.. хубавото е, че нямам скъсяване на шийката на матката. Потвърдиха, че е момиченце Heart 243 гр в 19 г.с, отново вървим към термин 04март(този пишат на болничният). Наваксало е изоставането от първите седмици..
Надявам се утре да ми е последната път когато ходя за система..
Иначе си гледам из нета бебешки неща и им се радвам..
Simple Smile
Виж целия пост
# 112
Здравейте Simple Smile Днес сме на 4Д морфология и многоо се вълнувам! Вие минахте ли вашата морфология?
Виж целия пост
# 113
MayaBo, и на мен ми предстои скоро. Ти къде ще си я правиш?
Виж целия пост
# 114
Моята ще е в интервала 20-22 г.с, ще я съчетаем с фетална ехокардиография. Simple Smile
Успех днес! ✌🍀
Виж целия пост
# 115
Аз си записах час за 05.11 при Чавеева, ще бъда 22г.с  +1, питах АГ вчера каза, че не е късно, правят се до края на 23г.с. След това съм на ехокардиографията 😊
Виж целия пост
# 116
Аз вече ходих в 18+2г.с. във Фемина и всичко с бебо е наред! Расте нормално, което е най-важното!💙
Успех момичета 🍀
Виж целия пост
# 117
Аз съм на 30.10 на ФМ, записах си час при д-р Павлова в МЦ Марковс. Там ходих и на първата и съм доволна от прегледа.
Виж целия пост
# 118
Val_val Аз съм от Силистра и тук ще си я правя. Доктора, който ме следи ще ме прегледа.

Много се вълнувам. Казват, че реално се вижда личицето на бебето.  Дано всичко да е наред! Стискайте ни палци. Blush
Виж целия пост
# 119
Аз съм на ФМ на 7-ми ноември. Нямам търпение да видя бебка. И да се уверим, че всичко е наред с нея. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия