Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Родителите ми са против да се подстрижа

  • 4 346
  • 37
# 30
Проучи как се дарява коса за онкоболни. И я отрежи както е правилно, за да се направят перуки.  Родителите ти няма да се ядосат или ако това се случи ще им мине бързо. Ще си направила едно добро дело.
Виж целия пост
# 31
Да питам коя от вас ще е доволна да се месят в семейство ѝ?
Защо давате акъли на детето? Трябва да имаме мярка и усет. Какво бихте направили вие трябва да си остане у вас.
Виж целия пост
# 32
Кажи на майка ти да те заведе на фризьор, защото сама ще отидеш. Или ще я отрежеш сама. Айде стига, момиче на 14 ще иска да си отреже косата, пък родителите и няма да и дават, що за глупост от тяхна страна. Колкото иска дълга да е собственика на косата, толкова ще е. Коса е, расте. Хората още в първи клас си питат децата как искат да ги подстрижат, даже фризьорите го правят.
Като разберат, че е сериозна, ще и съдействат.
Виж целия пост
# 33
Отрежи си косата,когато влезе в сила ЗСУ Innocent Trollface
Виж целия пост
# 34
Ако една коса не може да се потстриже, въпреки дискомфорта на собственото ти дете, представям си още колко интересни забрани предстоят до 18- тата й година.
Имам две дъщери и въпреки че все още слушат мнението ми, вече отстояват себе си, колко ще са им дълги коси, коя ще е с бретон, коя не, както и с дрехите си, а са на 8 години.
Момичето е на 14 години, за мен е наистина нелепо, но още един пример колко различни сме хората и колко е шарен света.
Виж целия пост
# 35
Отрежи си косата,когато влезе в сила ЗСУ Innocent Trollface
И кво ... ЗСУ ако влезе всеки ще може да прави каквото си иска, така ли? Егати логиката, хахха!
Само че ЗСУ няма да влезе.
Виж целия пост
# 36
Голяма глупост - родители да се разпореждат с косата на момичето. Толкова дълга и тежка коса е вредна за костната система, врата, гърба...как тича по физическо това дете, как изобщо може да отиде на басейн или на море...как ходи до тоалетна.
Мило дете, отиди на фризьор без да питаш този или онзи  и избери каква прическа искаш. Дори и да е нула номер - косата си е твоя!
Виж целия пост
# 37
Много различни родители май има.  Sisi. Bg интересно ми е какво стана накрая, стигнахте ли до консенсус или сама се подстрига? Аз моето на 8 не мога да го накарам вече да стъпи при фризьор(след 2 злополучни подстригвания на които резултата беше без коса). Надявам се да го израсте защото не ми се иска на сила да го стрижа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия