Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на кучета - 98

  • 8 485
  • 473
# 270
За да затвърдят определени линии-физически белези,характер. Но успоредно с това има голям риск гени,отговорни за болести и мутации,които са били скрити да се изявят.
Виж целия пост
# 271
Коте много пъти съм изразявала позицията си, че искам някой щастлив ден само легитимни развъдници да имат право да заплождат за да се спре това безконтролно бълване на кучета, които пълнят след това и улиците. В случая съм ужасно възмутена от определянето на всяко куче без родословие на “помияр”. И по скоро моето възмущение се поражда от това, че за мен помияри могат да бъдат само хората и ми е недопустимо такова обръщение към животните. Това се равнява на това ти да кажеш тук в темата “Я си направете една отделна тема за помиярите и си показвайте там на воля добитъка”. Жалко че не копирах поста, защото беше точно такъв. Защото за мен просто кучетата са безпородни или породоподобни, но не и помияри и можеше по друг начин да разясни правилата на групата за неразбралите без да излъчва такава злоба към животните.

Хибискус още като съм го взела Макс знам, че порода няма и за мен никога не е било проблем. Обичам го с цялото си сърце и такъв, ама някой да смее да му каже помияр ще го изям с парцалите 😂😂
А за смесването, последното кучило на село нали ви казах, че са смес между полубрат и сестра. Всички имат общ татко или дядо да се изразя по правилно. То като в циганската махала това нашето. 😂 Родиха се 11, оцеляха само 8 но за щастие всички са здрави и се развиват добре. Може би, ако имаха постоянно човек до тях в първия месец щяха да са живи всичките, защото според мен едните не са успели да се хранят при тази бройка. И наскоро понеже Миси пак се разгони, подхвърлих на зет ми да я кастрираме и преди да ми каже не се замисли, което е напредък все пак и се надявам да кандиса скоро и да не допускаме повече бебешоци да се раждат от недоглеждане.
Виж целия пост
# 272
Sivi, изобщо нямах теб предвид Simple Smile

И хич не в тази тема, снощи сънувах Линк, къде се губи тоя пухкав другар се чудя?
Виж целия пост
# 273
Ей днес много се разписах нещо, ама човек без работа и кола и с уморено куче какво да прави друго 😂😂
Хибискус знам, че не беше към мен, ама аз да си кажа. 😁
Та за Линк да си кажа, че скоро го мернах в групата на Еми и Хриси. Страхотен грамадан е и на клипчето се справяше много добре. Дано се появят скоро и тук да му се порадваме на пухкавата муцуна.
Тонка мисля ви с Харли и чакам с нетърпение да споделиш резултати от снимката.
Виж целия пост
# 274
Безпородни, породоподобни,все тая. Като ме погледнат тия два чифта очи, се н@@квам буквално . Толкова много ги обичам. И не, че е мой Бизу, обаче е много по-красив в главата, стойката, походката от негово другарче, което е от лицензиран развъдник. Ако го изкарам да направи обиколка, ще има бурни аплодисменти. Ходи като конче.😂😂
Виж целия пост
# 275
Сиви, за помияр хич не ми се коментира. Никой уважаващ себе си човек не би използвал подобна дума за животно. Виж, за друг човек(оподобен индивид)... Simple Smile

Това с породите, особено "дизайнерските", е такъв ужас, като с техниката. Бос ще ходи, ама с iPhone в джоба... И като разбере, че кучето не е баш "марково" и хайде у лево... Или пък, че не е плюшена играчка, и лае, ака и пишка, прави бели - пак у лево...

Тонка, чакаме да пишеш, дано всичко е наред...
Виж целия пост
# 276
На мен най-накрая от Виваком ми качиха кабела на високо, щото съблезъбка два пъти в един ден яде кабели. 😂😂
Виж целия пост
# 277
Ето ни и нас!
Напълно здраво ми е момчето и пак рева, но от щастие.
В ЦВК дойде един дребен лекар да вземе Харли и го предупредих, че кучето ми няма удържане. Той само промърмори нещо и го отведе. След 20 мин ми го върна друг лекар, около 200 килограмов, а Харли изплезил език до пода. След още 10 мин се върна дребничкия вет с диска и каза, че противно на очакванията му, качеството на снимката е много добро. Попитах на регистратурата колко ще ми струва разчитането и след като казаха, че е 60 лв любезно отказах. Хванахме такси и беж в Сити Джънгъл, понеже лекарката е до 13 ч на работа. Успяхме да я хванем и тя веднага взе диска. Заедно със собственика на клиниката разчетоха снимката и лекарката пристигна ухилена до уши. Каза, че е учудена, че Харли има всички 7 прешлена, тъй като френчитата в това отношение масово са дефектни и имат по 5-6. Нямало нищо по гръбнака, всичко било напълно нормално и без никакви изменения. Има само един дребен козметичен дефект, но дори не подлежи на коментар.
Това, което се е случило вчера е заради травмата на меките тъкани и Харли ще си пие още 5 дни противовъзпалителните лекарства. Вече ще внимаваме с големите непознати кучета и няма изобщо да се занимаваме с тях, ще ни е за урок.
А, и да отбележа, че не ми взеха пари за разчитане на снимките. Напред съм с 60 лв. Абе тиа от ЦВК големи тежкари го раздават, но аз вече си имам едно на ум и не позволявам да ме третират като ходещ банкомат.
Та така. Тръгнахме да се прибираме пеша, че имаме нужда от разходка и двамата. Сега съм седнала на едно OMV и пия сок, а Харли вода.

Благодаря от сърце на всички ви за положителната енергия, стиснатите палци и лапички! Heart
Виж целия пост
# 278
Тонка, много се радвам! Нагушкай го този патилан Харли!
Виж целия пост
# 279
Aх, чудесни новини! Почеши Харли зад ушичките от нас! 🤗
Виж целия пост
# 280
Тонка браво, много се радвам че е здрав малкия юнак 🤗
Виж целия пост
# 281
Усмихваш ме много широко, Тонка!!!!!!
Браво на момчето!
А ти довечера нещо по-силничко пий. Аз ще ти правя компания от Пловдив. Па и Швепса също - още е като пиян горкият.
Лазаретът вкъщи е отворен и двамата оперирани се наблюдават един друг.
Виж целия пост
# 282
ТуиГ, да минава бързо! Simple Smile
Виж целия пост
# 283
Ехааа, само такива новини да се чуват! Ще се оправи Харльо, като на кученце ще му мине. Пази си го, Тонка!
Виж целия пост
# 284
Еееее супеер, много се изкефих Simple Smile
Бързо възстановяване на Швепса и на Харльо!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия