Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пиле-каша

  • 437
  • 3
Здравейте, не можах да намеря отговор на моя въпрос, правих пилешка супа, но ми остана месо, въпроса ми е мога ли да направя пилешка каша или фрикасе от остатъците като нямам бульон. С улцерозен колит съм и млякото ми дразни обикновено сгъстявам само бульона, в който са вряли пилето и зеленчуците, но сега като нямам такъв да използвам ли тези които са на кубчета или? Не ми хрумва с моя режим как иначе да го приготвя..
Виж целия пост
# 1
Можеш. Прави си фрикасето малко по-рядко и накрая добавяш свареното пилешко, и да  се повари, досгъсти с месото.
Виж целия пост
# 2
Пилешката каша се прави със запържен лук ,брашно и червен пипер и бульон , сложи и от кубче .

http://www.supichka.com/рецепта/185/пилешка-каша
Виж целия пост
# 3
Майка ми е с проблем, като твоя и те съветвам - не слагай изкуствени бульони.
Ако си в обострена форма, не прави запръжки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия