Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Разбирателство и липса на секс!!

  • 3 075
  • 50
# 45
А защо извършвате ремонт в къщата на родителите му - там ли смятате да живеете в бъдеще?
Не смятаме да живеем там, уж помагаме.
Виж целия пост
# 46
Ми какво да кажа, съсипахте я тая държава. Млади, здрави, прави, лежат на социал и на старите в имота, и даже за секс ги мързи.

Ако четеш коментарите в подобни теми, ще разбереш и причината за разсипването й - всички правят секс по минимум 3-4 пъти на ден.
Виж целия пост
# 47
иначе по темата ти - ако ти усещаш липсата на секс като проблем значи имате проблем. Ако и на двамата ви е ОК така - значи нямате.
Виж целия пост
# 48
Я стига сте всявали комплекси за малоценност, че 2-3 пъти в седмицата не било нищо.  За удовлетвореността от секса по-важно е качеството, отколкото честотата.

Оо, да, ССФ прави секс и докато пише тук Wink
Виж целия пост
# 49
Авторке, а ти поемаш ли инициатива? Защото наистина ако не е много сексуален и ти ако не му намекваш може да си мисли, че наистина не искаш.
Не, три - четири пъти на ден си е за хора, които се виждат няколко пъти в седмицата, но ако двойката живее заедно по няколко пъти в седмицата е нормално, особено за здрави хора под 50 и без деца, които имат добри отношения. Лаптопи, Интернет, телефони, игри и липса на 8 часова работна седмица не пречат. Аз работя на смени, мъжът ми работи от вкъщи, имаме Playstation и всякакви модерни джаджи и това не ни е попречило по никакъв начин на интимния живот. Напротив, моите смени повече пречат, защото понякога вечер просто заспивам веднага, а от нощна съм зомби през повечето време. Аз съм малко над 30, той е малко под 30, деца нямаме и не планираме. Та има нещо по-гнило в цялата картинка - не е липсата на работа и излишъка на социални медии и забавления. Липсва диалог според мен за да се изяснят причините. И няма нищо лошо в това мъж под 30 да мисли за дискотеки, секс и забавления. Скромният ми опит показва, че обратното или поне претенциите за "сериозност" на млад мъж могат и да са много червена лампичка.
Виж целия пост
# 50
Липсвал диалог... То ако имаше някакъв диалог, разбран и между двете страни, теми нямаше да има. Липсва диалог навсякъде.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия