Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да откажа мъжа ми от хероина

  • 1 875
  • 33
# 30
Хероинън е крайната форма на наркозависимостта, дъното.

Всичко друго е по - поправимо, треви, кокаин, амфетамин, много хора са опитвали, пристрастявали, спрели,   но от клопката на хероин венозно малцина са се измъкнали.
Точно тези дни мина по медиите, че метадоновите програми са неефективни и трябва да се спрат.
Търсете центровете, за които са ви писали, тук каквито и съвети да ви дават, няма да е от преминали през този ад и от голяма полза за вас.
Жената каза, че не го взима венозно .
Виж целия пост
# 31
Кой наркотик е дъното е трудно да се каже,физическото пристрастяване се преувеличава от зависимите,като оправдание,че е трудно да го спрат.
 Ще ви кажа и друго-аз съм завършил в медицински университет,уж престижен-на доста от нашите сбирки на Банско,Боровец,доста хора са шмъркали и друсали,някои дори няколко пъти в месеца.Някои друсаха всеки петък и изведнъж спряха,но тези двама,които се пристрастиха и разболяха от наркоманство си съсипаха живота,единия дори полудя и не могат да разберат Шизофрения ли има ,или е от амфетамините.
Тоест...от 10 човека..двама са се разболяли и не можаха да се излекуват.Ако на 29 не се е справил..ще е трудно.Аз лично на ваше място момиче,ако имам достатъчно висок ранг,изглеждам добре и имам избор-бих зарязал партньора си..някак си не ми се иска да гледам как хората се борят с предизвикателства,постигат нещо...а човека до мен и аз се борим години наред със зависимостта  и не можем да постигнем други неща.
Но това съм аз...някой може да мисли различно.
Виж целия пост
# 32
Прочетох поста ти внимателно. Този вид наркотик ,както вече са ти казали е най-лошото нещо,към което човек може да развие зависимост.Обикновено обаче за да стигнат до хероин ,хората минават през всякакъв вид дрога ,като това е крайната,така че малко ме замисли с това,че нямало откъде да си намери трева.Другото което е ,че най -вероятно и средата му е такава,забелязала съм ,че такива хора са винаги на “групички”. Не се подлъгвай на това ,че го пуши не се знае кога няма да реши да започне да се инжектира и тогава вече започват истинските Ви проблеми. По -добре да ходи да се лекува и да му дойде мозъка в главата защото от поста ти разбирам ,че детето Ви е било родено и човека е решил да се занимава с такива гнусни неща ,вместо да се замисли за жената и детето си,не искам да бъда съдник на никой,но просто ме вбесява факта ,като си представя,че детето Ви няма да бъде все на 1 година и все някога ще започне да разбира ..... Така че хич не му мисли ,а незабавно се свържи с хората ,който са ти препоръчали съфорумците ни. Другото нещо ,без да навлизам в личният ви живот -този човек няма ли родители с който да споделите проблема за да се включат и те?
Виж целия пост
# 33
Потърсете Диана Реча от Бетел България. Има телефони и имейл адрес в нета.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия