За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 28 474
  • 743
# 735
Скрит текст:
Как тъй малка бутилчица, аз винаги имам шише узо в хладилника Simple Smile А скаридите саганаки много ги обичам, но само по кръчмите в Гърция ги ям, откак в софийски супермаркет ми бяха продали една разкапана от старост кралска скарида. Като цяло, мизерно е тук с морските дарове, но поне замразени могат да се ползват
Скрит текст:
Да, у нас е мизерно откъм риба и морски дарове, от супери не купувам, но има място от където купувам, гръцки магазин, прясно, ухае чудесно, риба всякаква по избор, скариди, миди... какво си искаш. Е сега цената... повечко е , но си заслужава, пък и всеки ден не яд морски дарове.
Виж целия пост
# 736
Солунската риба ли?
Виж целия пост
# 737
Да, на Семинарията.
Виж целия пост
# 738
Аз само на Метро се доверявам за пресни риби
По обяд ще пусна нова тема
Виж целия пост
# 739
Най-после ви намерих, че нещо бях изгубила темата, а ми е много полезна. Да запитам - гъби, които стоят една седмица в хладилника стават ли за ядене? На вид нищо им няма. И може ли да се готви леко пожълтяло броколи - забравила съм го на балкона няколко дни.
Виж целия пост
# 740
.. гъби, които стоят една седмица в хладилника стават ли за ядене? На вид нищо им няма. И може ли да се готви леко пожълтяло броколи
Щом им няма нищо на вид на гъбите, ако и миризма не те притеснява, нищо им няма.
Броколито също, в една крем супа е просто прекрасно, но не само в супа разбира се.
Виж целия пост
# 741
За гъбите да кажа - снощи сготвих точно такива забравени в хладилника от събота. Нищо им няма.
Виж целия пост
# 742
За гъбите да кажа - снощи сготвих точно такива забравени в хладилника от събота. Нищо им няма.

и аз така Wink даже малко останаха и ги задуших с мас, ммм.
Виж целия пост
# 743
Заповядайте в новата тема, дами! https://www.bg-mamma.com/?topic=1157923
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия