Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не се разбираме

  • 4 580
  • 54
Момиче на 22г съм. С приятелят ми сме заедно от 2г.
Последните няколко месеца сме все заедно, много сме напрегнати и враждебно настроени един към друг. Погледнати от страни не изглеждаме щастлива и хармонична двойка, точно обратното като врагове сме.
Не знам как стигнахме до тук, как се отчуждихме, имам чувството, че ме мрази...
Не сме били перфектната двойка, той никога не е бил мой, ако така мога да се изразя, винаги ми е "бягал", не успя да се отпусне, не успя да ме допусне до себе си... не съм сигурна даже, че ме е обичал някога.
На нож сме всеки ден. Почти не си говорим. Секс също почти не правим. Единственото нещо, което правим е да се караме. Всичко в мен го дразни, караме се и за най-незначителните неща, като например, защо съм нарязала салатата така, а не както той бил искал... Забележки абсолютно за всичко, нервите ми не издържат, разблъсквам се и отивам в другата стая обикновено.
Да, едва ли звучи обнадеждаващо и единственият изход е раздяла, но не съм готова. Sad Не искам да го губя.
И аз допуснах много грешки. Животът ми се обърна наопъки... още се събирам, след кашата, която забърках. Но аз не съм човекът, за който ме мисли той.
Нарича ме злобна, зла, лоша, другите епитети няма да споменавам. Вяроятно ги заслужавам до един.
Но ми вменяма вина и държи само мен отговорна за разбитата ни връзка.
Не се оправдавам, не постъпих честно, изневерих му, но към този момент не е на ясно, т.е това не би трябвало да е дало отражение върху самите ни отношения.
Честно не знам, не знам дали има смисъл да си даваме шансове, вероятно сме изчерпали връзката си, но съм готова да го изгубя. Продължам да мисля, че той си заслужава... Но съм нещастна във връзката ни, една хубава дума не сме си казали от месеци, само пумия си изливаме. Не знам какво става между нас, но това е ежедневие.
Болно ми е, той дори не ме отразява като жена, от месеци не съм чувала комплимент от него.
Млада и права жена на 22 не ми се иска да живеем в конфликти, нито да изневерявам, за да избивам комплекси.
Знам какви ще бъдат мненията, просто пиша за малко кураж, момичета.
Виж целия пост
# 1
Прочети дефиницията за психически тормоз.
Виж целия пост
# 2
С омраза и конфликти, още в този етап не очаквай хепи бъдеще. Напрежението ще ескалира и са непредвидими последиците. Вероятно изневярата ти е следствие или мотив за скандали, но това може да се преодолее в здрава връзка. При грешки има и прошки.Мотивът ти да продължите е личен каприз. Очевидно той показва ненавист. Тормозът му не е случаен, той цели раздяла  или твоето изкупление.  Съжалявам, но нямате общи, позитивни точки, на които да надграждате. Как ще изгубиш човек, който не те е допуснал и не си спечелила? Непонятно ми е какво те задържа в това съжителство?
Виж целия пост
# 3
Залагам, че не цели раздяла.
Виж целия пост
# 4
Цени си бъбречето, ти.
Цели трансформация на врага в любовник. Може би с транквиланти или спиртни напитки ще го постигне краткосрочно.
Виж целия пост
# 5
Май ми изглежда,  че си го изгубила вече. И агонизираш край него. Време е да излезеш от тази отровна история,  да си почнеш, и по натам каквото сабя покаже.
 За изневярата,  има хора,  които не прощават.
Виж целия пост
# 6
Кога 22 годишните започнаха да режат салати (дотам четох), как може беее, как бе секс бее, какво му мислиш, ти луда ли си?!? Живей си живота, махни го тоя смотаняк!
Виж целия пост
# 7
Изчезвай оттам по най-бързия начин. Грешки, насаждане на вина, изкупления, грозни епитети, рязане на салата по неправилен начин (WTF), без секс??? Бягай и не се обръщай. Пускай го тоя да търси някоя друга да й насажда вина и комплекси. Ти си само на 22, живот имаш да живееш!
Виж целия пост
# 8
Момиче,  толкова си млада,  м най-красивата възраст да се забавляваш и грабиш от живота с пълни шепи  Simple Smile Simple Smile зарязвай салати и т.н , зарязвай и него и празнувай младостта си ... Не се коси,  живей , усмихвайки се и бъди щастливи. Опознавай нови хора,  култури, пътувай и се наслаждавай на новите хоризонти и удовоствия от секса Simple Smile Simple Smile !!!
С много прегръдки ти пожелавам успех !
Виж целия пост
# 9
Колко ще съжаляваш след време Cry Не мога да си обясня как седиш някъде където не си щастлива, губиш си времето, а пък живота е кратък, още по кратък е като си на 20г. Сега е времето да учиш, да се развиваш, да се забавляваш, да пътуваш. Не е да режиш салатата на някакъв комплексар, който те обижда, и да си тъжна.
Нещата са приключили, а ти ровиш да ги съживиш. Като ти умре кучето, с извинение, както правиш? Погребваш го, казваш на децата че е избягало, и си продължаваш живота.
Виж целия пост
# 10
Момиче, вие сте приключили отдавна вашата връзка. И "приятеля" ти го знае. Сега просто ти отмъщава докато издържиш на тормоза. Какъв секс, та ти си му изневерила?! И сигурно той е имал вина за това. Заслужавал си, така ли?! Кое точно си заслужава?
Виж целия пост
# 11
Защо стоиш в тази връзка, ти си знаеш.
Но губиш ценно време и енергия.
Няма как да си върнеш някого, който постоянно се кара с теб.
Виж целия пост
# 12
Изневерила си му, но не искаш да го губиш?!?
Момиче, събуди се. Връзката ви е приключила в момента, в който дори само се е появила мисълта за изневяра.
Долна постъпка от твоя страна. Не е това начина. Като те тормози и не си щастлива си тръгваш, не изневеряваш.
Виж целия пост
# 13
На 22, реже салата на миУто, и "рони сълзи" в стил "Ама що така не му харесва, че салатата е 5 см?!"? Наистина ли??? " Утре " ще се събудиш на 52/62, ще се гледаш в огледалото и ще се питаш :" Кога мина животът ми? И защо аз не го усетих и живях?! ".  Когато някой реши да пробива стената с глава, няма сила, която да го спре.
Виж целия пост
# 14
На 22 год живота е пред теб.Тази връзка вече е изчерпана,дори и ти да си виновна/изневяра/прекрати  и продължи напред.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия