Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Адри споделя: Каква е ролята на бащата в живота на новороденото?

  • 5 267
  • 3
Дали грижите за новороденото са работа на майката? Вижте гледната точка на таткото в компанията на Николай Миланов, баща на малката Лора. Споделете и вие вашия опит - включвал ли се е активно таткото във вашето семейство в грижите за малкото човече? В какво е по-добър той?

Останалите епизоди от поредицата гледайте ТУК.
Виж целия пост
# 1
Няма лошо да помагаш в грижите за едно новородено дете защото то е твоя плът и кръв, но бащата не е майка и никога няма да бъде такъв драги хора. Мъжът е човекът който трябва да работи здраво и да носи достатъчно средства вкъщи за да живеят спокойно децата му и половинката му. В едно семейство е много важно всеки да си знае мястото и задълженията според мен.
Виж целия пост
# 2
Както се каза във видеото, това е споделена отговорност. Ние нямаме роднини, които да ни помагат в грижата за първото ни дете и новородените ни близнаци. Помощта на партньора ми е безценна. Ако той следваше стереотипите за ролята на мъжа в семейството, аз нямаше да съм пълноценна майка и съпруга заради липсата на сън, безбройните грижи за децата и домакинството. Положителното за него е, че с грижите за тях има време да им се порадва, погушка и да ги заобича още по-силно. Ние сме партньори в живота. Прекрасно е да зная, че мога да разчитам на него за всичко, а не само да върши “мъжката работа”.
Виж целия пост
# 3
Бащата трябва да участва активно в отглеждането на детето. Да го храни, да го къпе, да отменя майката. Някои мъже го правят, защото го чувстват, на други трябва да им напомняш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия