Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

iRobot – за повече свободно време, без досадни домакински задължения

  • 16 645
  • 978
# 525
Разбира се, че бих искала да имам iRobot у дома. Невероятен помощник, който ще отмени едно основно домакинско задължение.
Виж целия пост
# 526
Бихте ли искали да имате iRobot у дома и смятате ли, че ще улесни ежедневието ви?

Със сигурност бих искала да имам такъв помощник, с малко дете, голям апартамент, намиращ се до оживен булевард - борбата е всекидневна с праха. Много би ми се искало, пожелавам си късмет.
Виж целия пост
# 527
Имам iRobot у дома от 4 години и смятам, че това е една от най-смислените ми инвестиции в живота. Несъмнено е изключителен помощник в ежедневното почистване и най-важното - спестява ми ужасяващите болки в гърба, които получавах при използването на стандартните прахосмукачки.
С удоволствие бих се зарадвала на нов помощник, който е и по-нов модел със значително по-добра технология и навигация. Старият робот ще използвам в провинциалната ни къща и така семейството
от помощници ще се увеличи, а с него и моят живот ще е по-лек и безпроблемен.
Виж целия пост
# 528
Много бих искала, защото ще ми помага в чистенето, което ми е най-неприятната и трудна домакинска работа.
Виж целия пост
# 529
Бих искала да имам iRobot у дома. Много ще ми улесни ежедневието, спести време  и ще ми бъде един добър помощник в домакинството!
Виж целия пост
# 530
Всичко, което ми спестява време от домакинската работа, е добре дошло у дома. Не е лесно да се съвместява работа, домакинство и дете, така че един уред е незаменим помощник.
Виж целия пост
# 531
О, дааа, бих искала да имам такъв робот! Мечта ми е! Би ме улеснил в ежедневието, защото имам време да чистя само веднъж седмично през почивните дни. През седмицата моля дъщерята тийнейджърка да измита пода, нооо.. както винаги си намира различни оправдания. Grinning
Виж целия пост
# 532
Да,бих искала да имам irobot в  дома си.Определено би ми свършил идеална работа и със сигурност ще облекчи ежедневието ми!
Виж целия пост
# 533
Да,  много бих искала да имам iRobot у дома. Определено ще улесни ежедневието ми и ще ми бъде верен помощник в почистването на дома.
Виж целия пост
# 534
Не мога да си представя как ще ми  се отрази това да се сдобия с още 3-4 часа свободно време на седмица, вместо да почиствам по конвенционален начин. Ще се радвам да изпробвам на живо някоя от коментираните машинки.
Виж целия пост
# 535
Бих искала да имам iRobot, т.к. това ще ми осигури повече свободно време, поддържане на чистотата в дома. Привърженик съм на всички технологии, които освен че улесняват ежедневието дават възможност за повече свободно време.
Виж целия пост
# 536
Имам нужда от iRobot, защото се налага да минавам пода за трохи и всякакви други боклучета поне по 2 пъти на ден. Детето ми е още малко, цапа много, а и много време прекарва на пода, затова бих се радвала на такъв помощник в чистенето.
Виж целия пост
# 537
Да, бих  искала да имам iRobot у дома. С удоволствие бих оставила чистенето на него. Със сигурност ще улесни ежедневието ми.
Виж целия пост
# 538
От известно време обмислям да си взема прахосмукачка робот. Една приятелка ми препоръча именно  iRobot. Нека имам повод да я почерпя.
Виж целия пост
# 539
С удоволствие бих използвала irobot, чувала съм прекрасни неща
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия