Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 5 /20.10. - 03.11.19 г./

  • 30 548
  • 760
# 45
На пилето бяха сложили реплика от песен на Гери Никол, ама хич не изглежда да е тя (това във връзка с репликата от песен на Дивна при Пчелата). Изобщо не знам какви са тея улики, дето не са никакви улики..
По отношение на Угрински за Шапката, аз също за него се сетих, основно заради ръст и кукловодство, но не съм сигурна. Иначе гласът на Шапката ми е много познат, не успявам да се сетя откъде, но не звучи като да е певец.. Също така казва "герой съм в много истории", което ме води към идеята за актьор и изключвам Дичо, Венци, 100 кила и подобни...
За Розата като възможност включвам също Теди Кацарова, бях попаднала на информация, че се занимавала и с дизайн, а и майка й е известна, възможно е да има някаква препратка с информацията от уликите ... Само се чудя дали не е по-ниска.. На С. Джамджиева също е известна майка й, ама тя хич не е. Ако е тя наистина, не знам изобщо как могат да я определят като "много известна" в първата улика..
Виж целия пост
# 46
Уликите повечето или са подвеждащи, или са изключително детайлни и трябва да се познава човекът много добре. За Юлиан всички предположихме, че думите “Всичко започна с дупка номер 60” означава, че е роден през 60-те, а се оказа, че първият му хонорар е бил 60 лева.
С Димо по същия начин с титлата “Най”, която накрая се оказа, че е просто защото в НАТФИЗ е спечелил някаква награда от колегите си “Най-най-най”.
Доста са хлъзгави уликите.
Виж целия пост
# 47
Ето списъка на Александър Угрински, който той направи още от миналия месец, твърдейки, че от кухнята на предаването са се изпуснали. До този момент единствено Рицарят грешно, като продължава да твърди, че в последния момент са сменили Деян с Димо. Как мислите, възможно ли е?

Виж целия пост
# 48
Алекс Сърчаджиева дали може да пее така професионално като Розата. newsm78 Би било голяма изненада за мен. Много ми е любопитно кой се крие зад тази маска.
Виж целия пост
# 49
Абсурд да е Сърчаджиева, според мен.
Виж целия пост
# 50
Ето списъка на Александър Угрински, който той направи още от миналия месец, твърдейки, че от кухнята на предаването са се изпуснали. До този момент единствено Рицарят грешно, като продължава да твърди, че в последния момент са сменили Деян с Димо. Как мислите, възможно ли е?Всичко съвпада. Единствено Алекс не ми се връзва. Знам я как пее, и това не е нейният тембър. Твърдо не - сменили са я  впоследствие. Другите са 100% така.
Можем да затваряме темата😉
Виж целия пост
# 51
Колко напъни на някои хора "да блеснат" и да развалят удоволствието на зрителите!
Виж целия пост
# 52
Ама то е ясно за участници, за които предполагаха масово и без да е имало "информация от кухнята". Донков всички бяха убедени за него, но уликите от началото си съвпадат с Димо, изобщо не мисля, че е имало смяна. Аз за няколко от предполаганите в списъка участници съм много скептична и дори не смятам, че биха могли да бъдат те.
Виж целия пост
# 53
Юлиян е в "Здравей, България".

Виж целия пост
# 54
Не съм чела всички мнения, но да кажа за Пчелата. Направих свое проучване и това е Люси Дяковска. Аргументи:
- среден ръст, тежи само 49 кг. и е с дребно телосложение
- заема стойка като балерина и танцува много добре (в Германия е учила танци и драма)
- занимава се със спорт, в това число и с бокс
- активна, енергична, има много проекти, прави представления в различни градове (работохолизъм, "жужи от град на град")
- беше разпозната от Гала в първия лайф
- в ТВ участия имитира Спайс Гърлс и танцува по подобен начин както в "Маскирания певец"
- била е в немската група No Angels ( "Бях част от голям отбор")
В уликите показват как Пчелата свири на виолончело и дирижира. Мисля, че това е препратка към коледния концерт на Люси Дяковска "Аве Мария" с участието на филхармонията.
Виж целия пост
# 55
Колко напъни на някои хора "да блеснат" и да развалят удоволствието на зрителите!

Здравейте!!! Мен ли визирате или Александър Угрински? Защото аз само видях списъка и реших да го постна и тук.
Виж целия пост
# 56
Люси Дяковска е 160 см, ако това в линка е вярно, а Пчелата е 166 см
http://www.bliasak.bg/a/lyudmila-dyakovska
Виж целия пост
# 57
1. Мариан Вълев не е кукловод.
2. Деян Донков имаше представление по време на първия лайф и няма как да е бил той, пък после да са го сменяли.
3. Валери Йорданов е висок. И също не е кукловод, завършва актьорско майсторство в един от класовете на Стефан Данаилов.
4. Сърчаджиева ако можеше да пее така, защо е станала актриса?!
Виж целия пост
# 58
То това, че дърпа конците на марионетки може да значи също и че е режисьор?!
Виж целия пост
# 59
Тоест журито много добре знае кой кой е, но си трае и се правят на ни чули, ни видели, за което вземат тлъст хонорар
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия