Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дентална клиника с детски стоматолог и анестезиолог

  • 219
  • 3
Здравейте, моля за съвет. Сина ми е на 5 години ,в спектъра на аутизма е. От 3 дни е с оток  заради болен зъб. От кабинетите ни връщат ,защото той плаче. Казаха, че трябва да се приспи, за да се работи с него. Насочиха ни към ЕОДент София.  От Плевен сме ,ако някой има мнение за тези манипулации в града моля да пише. Изобщо ,който е минал през това ,няма значение в кой град.
Виж целия пост
# 1
София, клиника Полихронов.Д-р Полихронов е прекрасен специалист, работи с анестезиолог.
Виж целия пост
# 2
В Еодент ще излезе почти без пари за деца с диагноза, защото Здравната каса плаща лечението. При Полихронов и в частните клиники ще излезе двойно.
Виж целия пост
# 3
Здравейте миналата седмица бяхме в София в клиника ЕО дент на консултация при стоматолог и анестезиолог заради дъщеричката ми на 2 години.

От прекараното време там и проведените разговори с екипа на клиниката останах с много добро впечатление и вяра, че детето ми ще бъде в добри ръце.

Започнахме подготовката на документите, които се изискват, но за жалост вирус ни повали. Така че сега се ликуваме цялото семейство.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия