Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Sensimo – грижа за чувствителната кожа

  • 6 680
  • 543
# 300
Не са ми непознати препоръките, но не спазвам всичко на 100%, например  - не пера с течни препарати. Рядко пера на ръка, а когато се налага не използвам ръкавици. Иначе още с първото пускане на пералнята я настроих допълнително да плакне. Другите си ги спазвам интуитивно, информирам се и от тукашната тема за перилни препарати и омекотители.
Виж целия пост
# 301
Аз също спазвам всички препоръки , и винаги пера с течни прахове и омекотители.
Виж целия пост
# 302
Спазвам ги, но без пране на ръка и допълнително изплакване.
Виж целия пост
# 303
Спазвам всички изписани препоръки.
Виж целия пост
# 304
Съобразявам се със всички препоръки. Не пера на ръка или много рядко
Виж целия пост
# 305
Спазвам всички препоръки с изключение на допълнителното изплакване. Освен това редувам прахообразен препарат с течен.
Виж целия пост
# 306
Оказа се, че досега не съм следила на опаковките на продуктите, които купувам, дали има знак за дерматологичен тест - занапред ще проверявам и за това. Също така не спазвам редовно и друга от Вашите препоръки - да настройвам пералнята за допълнително изплакване. Включвам програма за допълнително изплакване само ако след приключване на цикъла видя още пяна в барабана /което означава, че съм прекалила с перилния препарат.../.
Благодаря за препоръките!
Виж целия пост
# 307
Предпочитам бебешките перилни препарати, защото са задължително хипоалергенни. Течни препарати използвам основно за вълнени, деликатни тъкани. Предпочитам прахообразните. използвам омекотител. Винаги пера с допълнително изплакване. Винаги се перат нови дрехи, преди да се носят. Гледам да спазвам дозировката, защото предозирането също може да е причина за алергични реакции. Спалното бельо пера отделно от останалото пране.
Виж целия пост
# 308
Освен, че ги спазвам, винаги слагам по-малко количество препарат от указания на опаковката, защото понякога при повторни плакнене (при количеството според опаковката) още излиза малко от препарата.
Виж целия пост
# 309
Доста от споделените препоръки ги използвам. Най-вече винаги, ама винаги пера закупените чисто нови дрехи. Винаги пера с омекотител и течен препарат, като не надвишам както дозировката така и килограмите. Спалното бельо и ежедневните дрехи ги пера отделно, а работните дрехи на мъжа ми понякога изискват допълнително пране.
Виж целия пост
# 310
Не пера с ръкавици при ръчно пране. Смятам,че спазвам останалите препоръки.
Виж целия пост
# 311
спазвам само тези които преценя
Виж целия пост
# 312
Може би само 2-3 от препоръките спазвам - пера нови дрехи и пера всичко бебешко/детско отделно. Беше ми интересно да прочета останалите съвети.
Виж целия пост
# 313
Спазвам препоръките, от години използвам само течни препарати.
Виж целия пост
# 314
Спазвам всички препоръки
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия