Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Несъответстваща с истината информация в лично здравно досие

  • 674
  • 8
Съвсем случайно попаднах на възможността да си разгледам личното здравно досие в сайта на НЗОК.

Изуми ме факта, че преди 3 г съм лежал 9 дни в болница за операция на коляно, което няма и съвсем лек допир до реалността. Никога не съм лежал в болница за операция на коляно, до момента нямам оперирано коляно.

Много се издразних някой да трупа дивиденти на мой гръб и на гърба на ЗК, при положение, че където и да отиде човек със здравен проблем, навсякъде го гледат в ръцете, независимо дали е "по каса" или на свободно, навсякъде ти казват: " еди какво си го плаща касата, останалото се заплаща от пациента".
Молим се като просяци за направление за преглед или за т.нар. високо специализирани дейности, за да не ги плащаме, при положение, че всеки месец пълним с пари здр. каса, а те зад гърба ни си източват нашите пари с измами.

Моля, ако някой е наясно или е бил в подобна ситуация да сподели какви стъпки може да предприеме човек за изчистване и недопускане на подобни подигравки с всеки един от нас, коректно внасящите всеки месец здравните си осигуровки .
Виж целия пост
# 1
Подай сигнал до НЗОК.
Виж целия пост
# 2
Може нещо да се оплескали при въвеждането.
Виж целия пост
# 3
Подай жалба в касата,те ще си проверяват,дано има резултат,пиши.Подсещам се и аз да проверя,докато ми го дадат този код за проверка обиколих всички етажи в РЗОК накрая по милост едва ли не ми го дадоха:)
Виж целия пост
# 4
Много интересна тема. Това е профил до който само човекът лично има достъп нали? Работотдателите нямат такъв, защото е поверителна информация, нали така?
Как аз като обикновен човек да получа достъп до тази информация?
Виж целия пост
# 5
С КЕП или с УКД издаден от РЗОК .
Виж целия пост
# 6
Може и с ПИК издаден от НАП.
Виж целия пост
# 7
Спокойно можеш да пуснеш сигнал до прокуратурата. Просто опиши ситуацията така, както на нас, и ги остави да разследват.
Виж целия пост
# 8
Моята майка от доста години я водят с исхемия и глаукома, без да ги има. Даже някои лекари не ни вярват, че това е шашма.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия