Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Адри споделя: Колко страшна е изневярата?

  • 4 958
  • 20
# 15
Обикновено грешката е лоша преценка. Може да е и липса на самоуважение. Или ниска самооценка. Или пък негласуване на доверие... "Гледай да не разбера" също е липса на доверие.
Виж целия пост
# 16
Има ли значение точно какво е? Всички си имаме своите слабости и грешки. Но пък ако из темата се подвизава свръхчовек, моля, запознай ни с него тогава! Да видим осмото чудо на света на живо, така да се каже.
Виж целия пост
# 17
Има значение много ясно.... в случай, че не искаш да допускаш повече същите грешки.
Виж целия пост
# 18
Е, няма да допуснеш същите, но ще допуснеш нови.....
Виж целия пост
# 19
Въпросът е да циклиш на едно и също място.
Виж целия пост
# 20
Гледам някои се палят много. Да не ви дойде на главата. Тогава 99% от вас ще "стискат зъби", заради децата, докато разберат, че това нещо няма край. Ще има и следваща, така че спокойно, имате поправителен. Гадно нещо е определено, но знам и случаи, които са по-скоро изключения, когато хората се стряскат и се връщат в нормалните отношения, доколкото това е възможно. Пукнатината в стомната ще стои до край. Така че... А и не казвайте "аз никога не изневерявам", тогава става интересно на фона на коментарите до тук!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия