Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да запиша ли на балет детето си

  • 2 970
  • 25
# 15
Пак зависи. Може и да не е класически балет. Приятелка на дъщеря ми влезе с модерен балет в балетното след 7 клас. Преди това е танцувала в школа, от 1-2 клас.
Виж целия пост
# 16
Вторник и беше първия урок  . В петък и е втория вчера от   по препоръка на учителката взехме постелка и тухли от декотлон. Постелка  и трябва защото  първите уроци и всеки път заглавната са на земята . Във вторник госпожата и е услужливо. Госпожата каза че се е представила прекрасно и според от това което е видяла  детето има талант .Адски щастлива съм Stuck Out Tongue
И за Коледа ще има концерт  на който тя ще танцува.
Виж целия пост
# 17
Не е късно. Въпрос на желание и воля.
Виж целия пост
# 18
Когато детето ми иска нещо, единственият въпрос е дали мога да си го позволя.
Виж целия пост
# 19
Не е късно да започне сега, ако има данни и тренира усилено. Във Ваганова приемат след 4-ти клас, общо взето на такава възраст, и има деца, които не са се занимавали никога преди това с танци. Щом дъщеря ви е тренирала художествена гимнастика, това може да и е само от полза.
Виж целия пост
# 20
Нищо не ви пречи да я запишете. Дали ще стане балерина един ден или не зависи от супер много фактори. На 11 години.... вече малко трудно (да не кажа доста) за кариера в тази сфра. Почти всяко момиченце на тази възраст иска да стане балерина, но истината е, че зад това изкуство стои един огромен, неистов труд, много лишения и... ниска заплата (ако говорим за България). Циганските колела и стоенето на ръце няма да й помогнат в тази професия, но щом се е научила на тези неща сама, значи желанието, волята и самодисциплината ги има.
Накратко: Запишете я. Аз години наред бях в танцовите среди (включително класически балет) и да, на 11 е късничко, но не невъзможно ако човека е изключително трудолюбив и амбициозен. Simple Smile
Виж целия пост
# 21
Нешка Робева е започнала да тренира художествена гимнастика на 20 години, но преди това се е занимавала с народни танци.
Виж целия пост
# 22
Нещо се бъркаш! На 21 участва и печели на световното.
Виж целия пост
# 23
Като гледам архивни кадри, навремето в художествената са били доста тромавички и закръглени в сравнение със сегашните. С времето изискванията се променят.
Виж целия пост
# 24
Здравейте,

Темата е стара, а и с малко по-различен въпрос се включвам, но да не пускам нова тема, ще попитам първо тук - някой може ли да сподели лични впечатления от балет за деца в Stream Dance Center на площад Македония или в Двореца на децата? Търся школа, която хем да ни е удобна като местоположение, хем да не са свръхамбициозни преподавателите. Дъщеря ми е на 5 и сега за пръв път ще я записваме на каквото и да било, така че засега ще ходи само за удоволствие, нямаме професионални амбиции.
Виж целия пост
# 25
Извинете  че пускам нова тема но не открих друга която да ми помогне за решаването на въпроса. Тъй като имам дъщеря  на 11 години . Тя много иска да я запиша  на балет , но иска като порасне това да бъде  нейната кариера. Според вас има ли шанс на тези години  да успее да постигне нещо повече от колкото хоби в балета. Тя когато  беше на 8 години  ходеше на художествена гимнастика  и сама се налучи да прави цигански колета (дори и на една ръка  ) и също може да застава на ръце (С помоща на стена за да не се преобърне) . Ще се радвам на вашето мнение и ще бъде още по-добре да се включат  в помощ . А и смятаме да е класически балета .
Според мен има смисъл Heart
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия