Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кашлица от година и кръв вхрачка

  • 1 293
  • 43
# 30
Не ти трябва скенер. Иди при пулмолога и се успокой.
Да не би да имаш хипохондрия?
Виж целия пост
# 31
Не ти трябва скенер. Иди при пулмолога и се успокой.
Да не би да имаш хипохондрия?
Имам,да. Хипохондрик съм,но храчките/слюнката е реална. 🤷♀
Виж целия пост
# 32
Хм би трябвало да разпознаваш дали е реална кръв или от чушките, които си яла. Освен това (не че съм имала кръв от дробовете де) кръвта от венците/ устната кухина е малко като количество, естествено ако не си си супер много разранила венеца или нещо друго. Като цяло не би трябвало да е много като количество. А иначе кръвта в храчката ще е, когато се изкашляш и ще е смесена със самата храчка. Дори и аз когато направя лек вакуум с устата си после малко ми прокървява някой венец понеже си имам проблеми с тях. Като толкова се притесняваш отиди на специалист, но аз лично смятам, че дори един рентгенолог би видял нещо "лошо" ако има на снимката. При мен така рентгенолога и личната уж видяха нещо, сянка някаква, петно и аз се шашнах. Тогава отидох при пулмолог и той ми разясни всичко. Но пак казвам - личната и рентгенолога видяха, че има нещо на снимката.Те имат някаква компетентност все пак даже си мисля, че рентгенолога нали това му е работата - да разчита снимки.
Виж целия пост
# 33
Не ми го побира главата-как така пушиш и си хипохондрик?
Аз съм много заклет(ама много) бивш пушач. Докато пушех винаги съм била наясно какво си причинявам. Повечето пушачи,които познавам, избягват ходенето на доктор,заравят си главата в пясъка,не искат да чуят,че някой може да им заговори за спиране на цигарите(това го пише в книгата,която си започнала).
Съветвам те да прочетеш книгата докрай и да вложиш всичките си усилия в спиране на цигарите. Книгата трябва да я четеш бавно и с разбиране и да продължаваш да пушиш докато четеш. Ако книгата не помогне пробвай друг метод. Днес си на 28,след още 7 години ще си на 35 с колко години кашлица и страх зад гърба си? Най-глупавото,което можеш да направиш, е да се успокоиш,че сега няма нищо и да продължиш същия начин на живот,казвам ти го от опит. Успех Simple Smile
Виж целия пост
# 34
Ако е от венците, кръвта е в слюнката. Ако при изкашляне и изплюване има кръв в храчката, вече е от белия дроб.
Пулмологът не те ли прати на скенер на бял дроб?
Виж целия пост
# 35
Тя още не е била при пулмолог. И други изследвания може да се направят, според мен, може да мине и без скенер.

И аз съм хипохондрик и също се чудя за пушенето. Simple Smile
Виж целия пост
# 36
Да,още не съм била. Какви други изследвания? Да изследвам храчка ли? Бронхоспокия? Вероятно в понеделник ще ме насочат,аз силнооо се надявам да няма нужда.
Виж целия пост
# 37
Ами и една кръвна картина може да даде някои насоки.
Виж целия пост
# 38
Ами и една кръвна картина може да даде някои насоки.
Мислиш ли? Кои показатели точно? Црп-то ? Последно съм си правила ПКК юли месец някъде
Виж целия пост
# 39
Ами не съм лекар все пак, но да, ЦРП, левкоцити, утайка, знам ли там какво още - могат да подскажат има ли примерно инфекция.
Виж целия пост
# 40
Аз също съм хипохондрик и това надделя при мен - страхът да не ми стане нещо беше по-силен и направо си ги спрях цигарите. И аз не исках да ходя на лекар и не исках да чуя за снимка.
Виж целия пост
# 41
Какви книги четете, бе.. ? Не сте ли виждали кюнец отвътре как изглежда? Саждите от цигарите ви се лепят по белия дроб и спират достъпа на кислород до кръвта, което скапва целия организъм. Вземи се в ръце и спри да пушиш тия боклуци..
Виж целия пост
# 42
Много вярно е това!
Виж целия пост
# 43
Хората, които са страстни пушачи имат пристрастяване, което им вреди изключително сериозно в здравословен план, каквото и да си втълпяват за успокоение. Най-малкото е кислородната консумация.
С времето ще ти се отрази зле на кожата, на зъбите - на жените редовни пушачки много им личи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия