Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Клиника Адела Фертилити - вълшебна тема 8

  • 3 175
  • 85
# 75
Сандра, там където правите ин витро процедури не извършват ли хистероскопия? Разбирам, че искате да се случат бързо нещата, но за съжаление не сте единствена, която чака за подобни интервенции. Графикът на д-р Калчев е пълен, няма дати за Декември месец, дори и да иска да ви вмъкне, просто няма как, защото това означава да откаже операция на друга жена, което не би го направил, защото не е коректно...
Аз съм негова пациента от Септември 2017 г. Няколко пъти съм го посещавала, после забременях естествено, но неуспешно. Лошо е направен кюретажът ми и " специалистите" във Варна не разбраха нищо, за тях всичко беше наред. Сигридов, като ме видя 10 месеца след аборта беше потресен от това, което вижда и каза по най-бързият начин да отивам за хистероскопия. Е, обадих се на акушерка, влязоха ми в положение, за което съм безкрайно благодарна и вместо след 2 месеца, ме извикаха след 1 м. на преглед. При срещата ми с Калчев разбрах, че дори Сигридов му се е обадил, за да го информира за моят случай. Честно казано останах приятно изненадана, но и се притесних, явно нещата не са никак спокойни... Та, Калчев си гледаше пред мен графика и се чудеше какво да направи просто, за да не ме бави повече. Декември ще се обадя, за да ми назначат дата за хистероскопия Януари месец. Другото, което ме изненада приятно е, че за сега няма да приемам противозачатъчни Simple Smile Ще се опитат да се съобразят с цикъла ми. Много се надявам като дойде време всичко да мине, както трябва и не отивам при друг именно, защото при мен няма да е лека интервенция, ще оправя и седловидност, ще премахва и септум.
Виж целия пост
# 76
Док не е Господ,  но затова си има график. Който иска - чака. Аз също съм записала час и търпеливо си го изчаквам - над 2.5 месеца. Да, не ми е приятно. Липсва ми времето в Малинов, когато нещата се случваха доста бързо,  но това е положението. Когато искам да съм при най-добрите - правя компромис с времето. Беше така и при Сигридов, когато се налага чакане с часове, така ще е и при док. Да, не съм инвитро, но това няма да ме откаже. За мен, моите проблеми са най-важни и няма кой да ги определи като не толкова сложни.

Арвен, пиша на лично с няколко въппоса относно часовете при Сигридов, за да не спамим тук.
Виж целия пост
# 77
Здравейте, има ли тук някоя жена която по-продължително е пила Визан да я разпитам за страничните ефекти?
Виж целия пост
# 78
Здравейте!Търся Профертил Мен.Предлага ли се  в Търция?Тук цената му е 100лв за 60капсули.Чух,че в Турция е на 1/2 цена?
Благодяря ви🙏🏻
Виж целия пост
# 79
Аз пък търся Визан, ако някой има излишни опаковки да пише. Simple Smile
Виж целия пост
# 80
Здравейте, някой може ли да ме ориентира за цената на изследването на NK-клетките в клиниката? Не ги откривам в ценоразписа. Предполагам, че ги изследват и при назначение от външен лекар? За колко време излизат?
Виж целия пост
# 81
Здравейте, момичета!
Записвам се при вас като бъдеща пациентка на доктор Калчев, насочена от доктор Сигридов.
Преди няколко дни бях на консултация При последния заради късна загуба и на прегледа се установи, че имам сраствания в матката и други изменения, затова ме насочи към доктор Калчев за изследване на кухината на матката и забременяване. Сигридов ми спомена, че Калчев е специалист по поликистоза и че при него много жени успяват да забременеят нормално. При мен се наложи инвитро, защото не се пукат фоликулите, но Сигридов каза, че Калчев може да ми помогне.
Има ли от вас жени, които доктор Калчев е оперирал и доволни ли сте от резултата?
Има ли жени с ПКЯ и ИР, които са успели да забременеят спонтанно с помощта на доктора?
Ще съм благодарна за отговори и ще ми вдъхне много голяма надежда вашия успех с доктор Калчев!
Виж целия пост
# 82
Добре дошла. Отговорите на въпросите си -да, има такива. Силно ти препоръчвам да прочетеш предишната тема,  изписахме доста по повод корекциите на матката и тн и ще можеш да си създадеш пълно впечатление за док и процедурата.
Виж целия пост
# 83
Момичета, имате ли представа от кога до кога ще почива клиниката през декември/януари?
Виж целия пост
# 84
Обикновено работят до последния работен ден преди Коледа и почиват до първите работни дни на НГ. Предполагам тази година ще е нещо от рода 23ти декемеври - 2,3ти или направо 6ти януари
Виж целия пост
# 85
До 6ти януари ще е !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия