Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Когато "вземеш" партньора на друг

  • 5 279
  • 78
# 75
Пълно е с глупаци, но от примера на Ани888 аз нищо не разбрах.
Виж целия пост
# 76
Не се и очаква от човек с твоето мислене да разбере,  само да не се обидиш Simple Smile
Ето, това би могъл да е образът на “серийния” кръшкач, етикетиран като глупак, щото е най-лесно. Той всичко си казва, като потребности, а въпросът защо е неудовлетворен от живота си няма точен отговор.
Виж целия пост
# 77
За добро или лошо и на мен ми се е случвало. Случвало се е и на мои близки приятели. Но най-гадния момент беше когато след 5 годишна връзка братовчедка ми и приятеля й се разделиха, защото той имал нужда от въздух. Е, оказа се, че въздуха му е бременна в 3ти месец и след 2 дена се нанесе да живее при него (братовчедка ми и бившия й живеят къща до къща). След няма и месец направиха сватба. Беше много грозно и на нея и трябваше доста време да преживее предателството и удара по егото й.
Виж целия пост
# 78
Нали се сещате, че решението да се разделиш не се взема от днес за утре. Има по-нерешителни и премислящи хора, аз съм от тях. Ако се разделят по правилния начин, без паралелна връзка, докато стане работата - току-виж на отсрещната страна й писне да чака.
А и с напредването на годините не вярвам някой току-така да затвори очи и да скочи в дълбокото, без да познава добре другия.

Дали се кротват ли? Не забравяйте възрастта, не е все едно дали си на 35 или на 50. На мен една такава провалена авантюра ми беше достатъчна и ме изхаби доста, сега може да се каже, че съм се кротнала.
Ако ще правя нещо, наистина ще е по "правилния" начин, макар да осъзнавам опасността да си остана сама... От което вече въобще не ме е страх, както преди 10 години.

И мъжът се кротна, наближавайки 50-така, но не с онази, заради която се отказа от мен. Кротна се със следваща, която се усука около него, нищо че й беше шеф, и го "взе" от 8-10 годишната му връзка.
Впрочем, точно тази история утрепа у мен каквито чувства бяха останали.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия