Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

раздяла/боли/как да се справя

  • 2 701
  • 38
# 30
Научаваш се да се обичаш.
Виж целия пост
# 31
Дай си време. Само времето лекува. Повечето сме минали през тази болка - нищо друго не помага освен времето.
Виж целия пост
# 32
Фактът, че след 50 г., в най-добрия случай, няма да има дори и частица от теб, която да съществува, не те ли мотивира достатъчно? Wink Споко, и твоите тегоби няма да са вечни.
Виж целия пост
# 33
Благодаря за всички отговори и за подкрепата.Моля за конкретни предложения как да се справя със ситуацията.Ясни са ми причините довели до тук.Съгласен съм ,че съм направил грешки.Интересува ме как да продължа и да намеря смисъл в каквото и да е.Никога не съм изпитвал такава тъга и не знам как да реагирам.шокирам се и шремето е спряло,всичко е безформено и протяжно.Знам че всичко ще отмине,но не знам дали някога ще изпитам такава любов.Тежи,боли и самотата ме премазва.Трябва да направя нещо,не знам какво-моля да споделите конктетни предложения как да продължа ,а не защо се е стигнало до тук.Благодаря за вниманието

За момента е добре да намериш нещо, което да ти доставя удоволствие
Виж целия пост
# 34
Тежи,боли и самотата ме премазва.Трябва да направя нещо,не знам какво-моля да споделите конктетни предложения как да продължа ,а не защо се е стигнало до тук.Благодаря за вниманието
Щом самотата ти е проблем, не оставай сам продължително време. Поне докато ти е още прясно, за да не задълбаваш в размишления и спомени.
Виж целия пост
# 35
Време и търпение, живота продължава. Болката се лекува с друг човек, но ще е лошо и с другия за страдаш за бивш тогава е ад и за двамата.
Виж целия пост
# 36
Моля да ме извините, но останах с впечатление, че раздялата е от съвсем скоро, а същевременно самота? Аз ли пропускам нещо в темата?
А иначе за раздялата, тежко е и няма универсален начин за справяне. Едни пият и звънят на бившите, други се хвърлят в нови връзки, трети се затварят. Ще мине, колкото и изтъркано да е.
Тя е млада, в момента тенденцията е жените да отлагаме задомяването. Разбирам я, след 5-6 години връзка или трябва да задълбочите, или да се разделите и всеки да продължи по пътя си. Ако не е готова или има съмнения, логично да постъпи така и може да няма общо с друг мъж.
Виж целия пост
# 37
Развивай се, прегрупирай ежедневието си, потърси нови занимания, като цяло запълни дупките, които е оставила, включително и няколко чужди като за начало Wink
Виж целия пост
# 38
Съчувствам ти, понеже съм преживял същото (и също съм мъж). Ще се присъединя към клиширания отговор, че времето ще те излекува. В моя случай се отдадох на работата си със страхотна енергия. Също така избягвах да оставам задълго сам вкъщи, а излизах повече с приятели. Комуникацията с родителите ти (предполагам са живи и здрави) също е от полза, както и даряването им със синовни грижи и обич. В никакъв случай не се самосъжалявай , а открий грешките си и се старай следващия път да не ги допускаш. Приеми, че се е случило, каквото е трябвало да се случи и е по-добре сега, отколкото след появата на деца. Знай, че ще премине и може би след време (дай Боже) ще си казваш : "По-добре, че така стана!"  
Успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия