Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фермата сезон 5 тема 6

  • 30 924
  • 1 007

Анкета

Кой според вас ще победи на дуела

Опции:

* Гласуването приключва: ср, 27 ное 2019, 22:38

# 885
Sweat Smile
Виж целия пост
# 886
Чета темата, за да си сверя мнението, а то...
Виж целия пост
# 887
На Силвия й излезна през носа това фермерство, а тя, милата, даже не можела да разбере къде е изпуснала юздите. Оф, така е, всеки се натиска да е шеф, ама не всеки става за това. Като се държиш като на ученически лагер, така се получава. Ще остане неприятно изненадана като види после разговорите на мъжете по неин адрес. 
Маргарита й прави напук / така ли се пише🤔/, защото се беше настроила да ходи на дуел и да дръпне Веселка, с която си имат разногласия от първите дни още.
Довечера си мисля, че татьов Митя ще победи, Вензи ще е пълен шаш и даже и са има шанс, психиката ще го предаде.
Виж целия пост
# 888
Ако Венци падне ще посочи за фермер Дана и Велислава. Може и Стани, но се съмнявам
Велислава естествено ще участва в битката за фермер/не Дана/и ще бие Митака.
И тогава ако Красимира не е с имунитет, тя отива ратай и първи дуелист. И отново Веселка ще бъде съхранена.
Така мисля
Виж целия пост
# 889
Те пък щото излъчват 24/7, та затова знаем кой какво е правил "цяла седмица". Simple Smile
Показват ни даже не и цял час кадри, подбрани и монтирани така, както на "продукцията" й харесва.
За мен е много показателно това, че доста хора й се издразниха, включително и най-близките й. Както и го казаха, къде директно, къде не толкова. Друг е въпросът, че тя не разбра и не спря да се чуди защо всички мрънкат.
Виж целия пост
# 890
Ако Велислава е фермер,  най- вероятно Красивира ще е с имунитет. Те двете основно се конкурират. Ако не е Красимира дуелист, то залагам на Силвия. Ама и тя няма да дръпне Веселка,  а може би Маргарита. Маргото ще я бие и тогава може и да стигне Веселка до дуел.
Виж целия пост
# 891
Ако Велислава е фермер,  най- вероятно Красивира ще е с имунитет. Те двете основно се конкурират. Ако не е Красимира дуелист, то залагам на Силвия. Ама и тя няма да дръпне Веселка,  а може би Маргарита. Маргото ще я бие и тогава може и да стигне Веселка до дуел.
Велислава ще се опита да разбие тройката. Най вероятно ще изпрати и трите на историческия дуел.
Тогава Красимира може и да победи
Сиса най вероятно нещо ще я заболи и може пък Веска да е ратай и дуелист
Виж целия пост
# 892
Гласувах за Митко2    

 
Интересен ми е като Титаник    -   НОВ, Модерен, Голям, Безопасен и непотопяем -  както е представен  Титаник  на публиката в 1912год преди отплаване....
Виж целия пост
# 893
Велислава едва ли би изпратила Веселка, защото Веселка ще застане зад Венци, а това в очите на Вили ще е много.
Но да видим, може пък  и Митко да падне.
Скрит текст:
Аз не мисля, че ИиА са показали кой ще победи, защото може да се гледа двузначно на казаното от тях.
Казала са, че понеделник ще е кулминацията между Краси и Митко, което означава, че можа да се връща или че е отпаднал и е написал въпросното писмо след дуела.
Виж целия пост
# 894
На мен честно казано не ми се вярва Митко да победи Венци ... Митко не ми изглежда като мъж с някаква физическа култура ( разбирайте да се занимава със спорт често и с постоянство ), докато на Венци определено му личи,че вдига тежести и явно често е по фитнес залите ... Как е с кардиото е друг въпрос. Но пък и Веселка би Венци на рязаното с трион ( за мен си беше шок) , та нищо не се знае ...
Виж целия пост
# 895
за рязането с трион не се изисква голяма сила, а тънкост.
Виж целия пост
# 896
Венци може да е по-силен чисто физически, но това е единственото му предимство. По-тромав е от Митко, по-несъобразителен и по-бавен, няма си доверие да стреля с прашка, ще има рязане, за там сила не трябва, не трябва и за коване, но не запомних много от естеството на игрите. Едно единствено предимство, рядко носи победа. И най-голямата слабост на Венци, психически е по-неустойчив, на по-устойчивия често е предимството, пред физическата сила
Виж целия пост
# 897
Абе той Венци както си хленчи може и да се представи добре.... не е нужно да му знае зрителя и кътните зъби, правенето на ударен с мокър парцал също си е вид стратегия.
Виж целия пост
# 898
То час остана до дуела,та си сверявам аз спойлери от фейса.Битката щяла да е епична и чак в 5-ти рунд единият я взима.Ще я видим тази работа.Като добавим и жокера от Андрей-ясна работата.
Аз й се чудя на Велислава защо толкова се пази от дуели и ако стане сега фермер как точно си мисли,че може да разбие трите готини,особено ако сложи Краса ратайка и първа дуелистка.Смята,че ще си извика Сиса или Веска?
Ще омете я Марго,я Бети и пак ще си останат и трите.Много ме е яд,че Веселка е така ще се намърда на финала.И тя не е виновна-виновни са останалите,че си я пазят и не са я извикали на дуел,че да си заслужи финала.
Виж целия пост
# 899
За дуела днес ще съм за Венци. Митко (ох не знам защо все ми идва да кажа Милко) ми беше и все още ми е симпатичен, но Венци много ми напомня на баща ми, да - мрънка, оплаква се, но за да го прави и за да е толкова нещастен значи има причина. Дали от съжаление или симпатия към него, може би и двете ми се ще да победи, за да започне малко да си вярва. Силвия много я саботираха, честно съжалих го това момиче и всичко това от злоба. Красимира е злобна по принцип и се озлоби сега,защото Силвия прати любимия й Митко на дуел. Весито изобщо не знае къде се намира, както каза Дана - свикна да я лигавят и сега очаква всички да я ухажват, да ама не. Хитруша е тя. Маргото е ясна - ревнува от Силвия. А Силвия ми харесва в това, че в отношенията си със Сами е много умерена, не изисква от него, не е натоварваща. Аз съм сигурна, че Сами му е до гуша дошло да има такива хлътнали мацки около себе си и му трябва точно жена, която да не е толкова вманиачена по него. Въпреки, че Силвия е близко до влюбването тъй като Сами е хубав мъж все пак. Дано все пак не излезе наранена от тази авантюра.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия