Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дълго разочарование след "провал"

  • 4 664
  • 149
Добър ден! Знам, че форумът е предимно женски, но според мен е страхотно място да помоля за съвет точно вас, дамиии.
Та, аз съм мъж, на 25, нямам идея дали на 25 ги водите мъже или момченца?!
От доста време (неразбираемо и за мен самия) съм напълно апатичен и равнодушен към нови "интимни" запознанства със жени, та дори и към разговори. На работа контактувам с много жени, имам приятелки, с които се чуваме или виждаме, т.е. не е като да няма откъде да си намеря. Проблемът идва оттам, че преди повече от година се разделих с едно момиче, което сякаш не бях преценил по подходящ начин. Преди нея имах друга дълга връзка, която пропадна и бях твърдо решен следващият път да не объркам, но уви.. Поредният провал ми повлия изключително много и оттогава насам даже не съм излизал на среща с жена, за нещо повече да не говорим. Винаги съм бил сериозен, не бих изневерил, не бих ударил, не бих пренебрегнал, но в замяна на това очаквам същото. Сякаш поставих всички жени под общ знаменател и се разочаровах, в днешно време младите дами не обичат да стоят и седмица без секс или внимание, та на моите години вече са с по 15-20 бройки, което за мен е отблъскващо и мен ще ме е срам да бъда  с такъв човек, който избира "бързо, лесно, вкусно" пред това да проява търпение и опознае някого. Към мен, странно защо, винаги е имало интерес от по-големи жени, даже някой пъти от доста по-големи, но аз държа да се оглеждам около връстнички. Просто секс не мога да правя, а в днешни дни по-скоро от такива отношения св започва :Д.
Съжалявам много за дългия пост. Та, искам да ви помоля за съвет, ако някой от вас е преминавал през такъв период на апатия и разочарование, как е по-разумно да се подходи?
Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Най-разумно е да се оставиш на "периода" и да наблегнеш на личностното си развитие. После нещата сами се променят..Wink
Виж целия пост
# 2
Ау, изкарал си една година без връзка, и започваш да се държиш като инсел. И се чудиш къде са стадата девствени еднорози, дето ще се опознават дълго с теб.

Сериозно, ако ще се проваляш, проваляй се по-бързо и начесто, докато претръпнеш малко. Защото сега има опасност да си адски натоварващ за някое момиче. Хубаво е да си сериозен, но избягвай морализаторството, особено за бройките. Или натрупай повече бройки, ако трябва.

Всъщност каква ти е приемливата бройка? И защо изобщо питаш за това, вместо да опознаваш човека, както сам ти искаш?
Виж целия пост
# 3
Така ще бъде, докато не срещнеш друга, която ще те накара да излезнеш от апатията, а такава ще се появи винаги, когато най-малко очакваш. И пак няма гаранция дали ще се получи, може и тя да ти докара разочарование, човешките взаимоотношения са сложни наистина. Затова не подхождай с големи очаквания, а прави всичко стъпка по стъпка, оставяй нещата да се случват. Не съм жена, но пък на моята възраст съм прозрял доста неща ( а и много не съм). Дано съм бил полезен, успех.

П.С. Не поставяй лимити и граници, не знаеш кога и къде е Човека за теб.
Виж целия пост
# 4
Всъщност каква ти е приемливата бройка? И защо изобщо питаш за това, вместо да опознаваш човека, както сам ти искаш?

Не съм сложил "рамки" на "бройките", но лично моето мнение е, че на 20-25г. една жена да е била с толкова мъже, не говори добре. Все пак е нежен пол и т.н. това е лично мое мнение, имам приятел, който даже искаше дете от момичето и когато разбрал за нейния "опит" и казал да си ходи, което е странно, но има и такива хора (както и аз вероятно), които приемат подобни хора като "белязани монети" и както ти казваш "морализират" нещата. Това е до индивидуалност.
Виж целия пост
# 5
И това ще мине. Не го мисли. Звучиш като сатурнов тип човек, та описаните от теб жени няма как да те привлекат с лекомислието и лекотата, с която подхождат към "връзките".
Виж целия пост
# 6
Сега кажи, че си се почувствал длъжен да разкажеш на всичките си колежки, че не търсиш връзка с жена, и ще приема, че съм я чела темата вече. Ама другият поне за бройки нямаше претенции.

 То не е ли малко късно да си стигнал до етап, в който обсъждате имането на деца с партньора си, ида се врътнеш, щото имал полов живот и преди теб? Или говорим за типажи, които 2 седмици след запознанството тръгват да бебеправят и 2 месеца по-късно си намират причина да си променят решението
Виж целия пост
# 7
Дежа ву.
Ама нормално, има една доста голяма група мъже, които все са били наранени от някаква и следва другите да ги успокояват и дя вървят на пръсти около тях, да им се доказват, че не не са "като всички жени' и цялата програма.
Виж целия пост
# 8
ида се врътнеш, щото имал полов живот и преди теб?

Разбира се, че не си търся девственици и т.н. мисля че става ясно от написаното от мен, кое лично аз смятам за недостойно, докато ти се изказваш доста "дипломатично" с това изречение.
Истината е, че си е лично моя грешка, че не прецених, след като посочих някакви цифри горе, че ще има доста хора, които ще се засегнат от това. Все пак всеки е различен, за мен това е недостойно, както казах, няма и да бъде. Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Да, да, засегнахме се заради навъртените ни бройки.
Наистина, поредният "наранен" с претенции, чакаш да дойдат да му се доказват женичките, че не са такива кобри като останалите, и опитващ се да обижда дори и когато уж се извинява.
Виж целия пост
# 10
Погледни положително на нещата - все пак са ти казали цифрата искрено. Sunglasses Можеше пък да ти кажат нещо, което си искал да чуеш, но не - девойката откровено си е казала бройките. Иначе нямаше да ги знаеш предполагам. Simple Smile
Виж целия пост
# 11
Цифри са ми казвали приятелки, но не и гаджета, за тях съм сигурен, че биха ме излъгали. Ясно накъде отиде темата, стана леко пиперливо, за което и аз съм виновен :Д. Нека да я приключим дотук, явно живея с яки комплекси щом търся хора и качества, които вече не са на мода. Благодаря на тези от вас, които дадоха съвети, май наистина трябва да изчакам. Сякаш вече повече трябва да се надявам да се "пречупя" и да почна и аз да "бройкам", отколкото да се впрягам в нереални очаквания. Все пак, ако искаш да оцелееш в джунглата, трябва да играеш по нейните правила.
Благодаря още веднъж на всички, които се включиха, пожевам ви да сте успешни и щастливи! 🤗
Виж целия пост
# 12
Сигурен, че биха те излъгали! А може би не? Като ти е толкова важно, питай. Е, рискуваш да се позасегне жената, но всяка си има различна съдба и предполага се различна „бройка”.
Виж целия пост
# 13
Хич не обичам математиката, но ако една жена е започнала да прави секс на 18 и сега е на 25, ако е имала по двама мъже на година, това прави 14.
Както и да е.
Живей си живота, срещай се с момичета, забавлявайте се, пък ако има нещо да става, ще стане.
Виж целия пост
# 14
Ами ти като толкова държиш жената да няма голяма бройка, твоята каква е, замислил ли си се, че и към теб може да проявят подобни претенции, я кажи първо ти какво предлагаш, че тогава казвай какво искаш и търсиш, хубаво е човек да се вгледа първо в себе си.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия