Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мразя приятеля на майка си

  • 7 652
  • 297
Здравейте!
Както вече се досещате от заглавието,родителите ми са разведени и майка ми сега си има друг.Проблемът ми е,че просто не мога да го понасям!Мразя го!
Всичко започна така...
Бях още малък,когато нашите се разведоха.Просто не се бяха получили нещата между тях.Разбирам ги.Но всичко беше наред и майка ми и баща ми се бяха разбрали,че няма никакъв проблем да ходя при когото и когато си поискам и аз се виждах и с двамата,иначе си живеех главно при баба ми(майката на майка ми).И така си изкарах до пълнолетие и си завърших средното образование.През това време майка ми пътуваше в чужбина,за да търси по-хубава и по-добре платена работа и ни пращаше пари и на нас.
До тук добре!Но не и до момента,в който отиде в Лондон и се запозна и събра с този боклук.Проклинам деня,в който са се срещнали!Ако не бяха,сега нямаше да ми се налага да го търпя.
Когато си идваха за лятото,беше съвсем друг и го харесвах като човек,обаче когато отидох в Лондон при тях,за да кандидатсвам,си показа истинската същност!Отношението му е страшно противно!Характерът му също.Не приема чуждо мнение и все той е прав за всичко.Дребнав е.Прави забележки за щяло и не щялo и вечно си натрапва непоисканото мнение.Вечно се заяжда и вечно нещо лошо казва за мен,сякаш съм най-гнусния човек на земята,а всъщност в сравнение с повече от половината тийнейджъри,бих казал,че съм перфектен!Не пия,не пуша,не съм имал бойни прояви и никога не се е налагало някой от нашите да тича по участъците,за да ми изплаща гаранция за някакво престъпление,както при доста мои съученици!И смятам,че точно аз не заслужавам такова отношение!Кара ми се,че и понякога заплашва с бой за незначителни неща.Аз съм на 19 години,а той(дето и без това не ми е никакъв)ще ми казва кога примерно да ям и как да разсъждавам.И ме обижда на всичкото отгоре!Обижда и тялото ми!Казва ми колко съм бил кльощав,а всъщност не се вижда,че той е една дебела свиня и в сравнение с него всички са кльощави!Той е страшно дебел и даже едва минава през вратата.И още ми е чудно с какъв акъл майка ми се е събрала с него?Тя е финна и красива,а той...Направо имам чувството,че ще повърна!Някои ще кажат,че е заради пари,но не е!Тя е силна жена и с и без него пак е успявалa в живота!Той е този,който смята,че парите са най важното нещо!А не са!Мисля,че нама нужда да изяснявам кои са...
Също така,някои може да кажат,че сме в неговата къща и каквото каже-това ще става.Да,ама не!На квартира сме!Под наем!И не само той плаща за квартирата.Така,че няма никакво основание да се прави на важен,какъвто не е!
Толкова много ме дразни този човек,че принципно бих се сбил с него,ако беше по-лесен..Но и да го набия не мога!Той е по-висок и грамаден.А така ми се иска да го фрасна!Понякога ми се иска просто да умре!Толкова го мразя!
И не знам какво да правя.Как да го изтърпя?Моля за някакъв съвет!Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Махни се.
Виж целия пост
# 2

+1
Направи всичко възможно, за да се отделиш от тази токсична за теб среда!

Успех и от мен!
Виж целия пост
# 3
Пълнолетен си. Не си длъжен да го търпиш. Изнеси се.
Виж целия пост
# 4
Абсолютно не бива да стоиш там!
Ти имаш по-важни неща на 19 от това,да търпиш тази отрова - ставаш и си тръгваш. В Лондон има достатъчно добри варианти, а и надявам се ,майка ти да те подкрепи?
Успех и от мен.
Виж целия пост
# 5
Майка ти е направила лош избор, но ти имаш шансове за по - добър живот. Понякога и в нормални семейства има неглижиране на дете. Искаш ли да следваш, работиш? Трябва да изградиш сам своя, самостоятелен живот. Добра квалификация и професия ще ти помогнат. Игнорирай ги и двамата. Той те провокира умишлено, играй го непукист. Излизай с връстници, разсейвай се.  Изключително са ми неприятни "майки", приютили поредния паразит.
Виж целия пост
# 6
Средата може и да е отровна, затова се изнеси. На твоята възраст е нормално да си самостоятелен.
Не вдигай скандали и, ако уважаваш майка си, кажи  как ги виждаш нещата, но без да използваш горните епитети към мъжа, който е избрала.
Виж целия пост
# 7
Съжалявам за това, което ти се случва.

Говори ли с майка ти по въпроса? Тя какво ти обясни? Защо седи с този дебелак? Силно подозирам, че има някаква изгода от живота с него. Можете ли да си позволите да се изнесете само двамата на квартира?

Ако майка ти е с ниски доходи и ти си студент може да кандидатствате двамата за някакво социално жилище - общинско, ведомствено. Ще ви олекне и на двамата.

Междувременно - пускаш в Гугъл "obesity" + impotence, premature death, cancer, social exclusion, poverty и каквато се сетиш друга мизерия. Принтирай проучванията и ги разказвай ежедневно на дебелака. Можеш да правиш намеци, че понамирисва, да се питаш може ли да извърши полов акт без наконечник с този корем и подобни шегички. Като се оплаче от нещо казваш, че е чувствителен, защото има хормонални проблеми от това, че е мъртво дебел и затова е нервен като жена. Коментираш това, че в гръб прилича на дебела лелка, че е много женствен и ефекта от кастрация върху нерезите, които бързо се превръщат в угоени шопари.

Трябва да помогнеш на майка ти да се осъзнае и да излезе и тя от тази отровна и заразна среда.

PS Стилът на писане е малко като този на Даскалка. "Дотук добре", Лондон, пастроци, конфликти с тях.
Виж целия пост
# 8
Невенке, съвсем изплиска легена, ей! Mr. Green
Момчето пише, че онзи е агресивен и огромен, а ти от мерак за сеир, искаш да му изкараш боя, че и майка му да се раздели с човека, когото сама и по свободна воля е избрала.
Виж целия пост
# 9
Аз никъде не видях и дума, че "дебелакът" има лошо отношение към майката. Видях само мрънкане от тийн, живял явно цял живот при баба си и не свикнал да му се правят забележки.
Виж целия пост
# 10
Ама той даже не е тийн, на 19 вече си е млад мъж, който би трябвало да е самостоятелен. Щом не му изнася да живее с пастрока си, да се изнася и да се справя сам.
Виж целия пост
# 11
Аз никъде не видях и дума, че "дебелакът" има лошо отношение към майката. Видях само мрънкане от тийн, живял явно цял живот при баба си и не свикнал да му се правят забележки.

И на 19 г все още се изживява като дете  -чуди се как да изгони другия от при мама, даже не му хрумва, че може той да излезе.
Виж целия пост
# 12
Всичките му постове и теми са все такива - само мрънка и се оплаква. Все той е недооценен.
Въобще не приемам, че това е сериозна тема.
Виж целия пост
# 13
Момъкът, изнасяш се. Нито си длъжен, нито е нужно да живееш с тях. По-трудно ще ти е с парите, ще трябва и да бачкаш, но всяко спокойствие си има цена. Животът е несправедлив, това е положението.
А гаден, дебел, досаден – това е изборът на майка ти и си е нейна работа. Ти вече си над 18 години. Оставяш ги да си живеят двамата.

Невена, яко ме разсмя. Аз бих постъпила по този начин, бих психирала наглия деблак с шеги. Тези обикновено са много лесни за счупване психически. А да ме хване, ако иска да ме набие, де.
Виж целия пост
# 14
Като си толкова отворен и самостоятелен Simple Smile вземи че се изнеси бе ама не ти стига : дупенцето " досега си свикнал баба да ти огажда. Какво си мислиш , мама да те дообгрижва докога бе -
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия