Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Шумно дишане на бебе на 6 месеца

  • 246
  • 3
Здравейте, от известно време забелязвам, че синът ми диша шумно и сякаш това се засилва когато е активен и рита. Знам, че е нормално бебетата да дишат по учестено, но аз сякаш чувам някакво свирукане от носа, не съм забелязала да е запушен. Направо според мъжа ми си диша тежко, казвали сме го на педиатърката, според нея е нормално. На вас случвало ли ви се е подобно нещо, аз дори се замислям дали да не го заведа на детски пулмолог. Видимо детето се чувства добре, но е родено в края на 8мия месец и това допълнително ме притеснява. Благодаря ви предварително.
Виж целия пост
# 1
А педиатърката преслушва ли го обстойно?
Виж целия пост
# 2
А педиатърката преслушва ли го обстойно?
Преслушва го, но не ми се струва много обстойно, чудя се дали това свирукане може да е от запушен нос  или да се дължи на никнене на зъби, защото доста се плюнчи и всичко е в устата. Притеснява ме да не идва от гърдите, много се надявам да е от носа. Утре ще го заведа при педиатърката да го преслуша. Иначе детето яде с апетит, смее се, но това шумно дишане доста ме притеснява, дано да се окаже просто един запушен нос..
Виж целия пост
# 3
Бяхте ли на нов преглед?
Ако бяха хрипове предполагам, че щяха да се чуят на слушалка. Но на ваше място бих завела детето на детски пулмолог за мнение. Направете му клипчета като диша така, за да ги покажете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия