Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Време е за ИКЕА! - Тема 29

  • 5 500
  • 111
# 15
Имам такива в спалнята пепел от рози цвят или нещо подобно се води. Вечер, при светната лампа и дръпнато перде отвън се вижда и различава всичко, тоест прозират си яко. Не просто силует, а все едно са прозрачни Simple Smile.
По-скоро през деня ме интересува. Вечер пускаме външни щори, но с тях е много тъмно през деня и търся нещо, което хем да не спира светлината, хем да не се вижда.

През деня със сигурност няма да прозират гледано от вън, и ако в стаята не свети лампа. Поне този цвят моят, белите не знам, но по-скоро не. На първи етаж съм, преди малко слизах от вън да погледна, ако в стаята не свети, нищо не прозира.
Виж целия пост
# 16
Много ви благодаря за завесите! Мислех да давам да ми шият от онзи неизбеления им плат, но тези много ще ме улеснят Simple Smile

Видях въпрос за спалните Бримнес - доволни сме. Ние ползваме леглото, дъщеря ми таблата, тази с етажерките. Наредила си е учебници, книги, лаптоп, играчки, побира много!
Скрит текст:
Писах в една от старите теми, че празното пространство отдолу ме дразнеше. Ако се слагат кутии вътрешните са трудни за достигане, за да се мине за прах пада голямо вадене една по една, затова сковах чекмедже с колеца. Толкова работи събра, че направо ни реши всички проблеми с мястото!
При нас е едно дълго, защото леглото е до стената. Ако е в средата на стаята ще е по-удобно с 2 от двете страни.
Скрит текст:

Матрак - HOVAG, твърд (така се води, въобще не е твърд), имам ишиас и смених сума ти матраци, с този се родих!

Имаме и 2 гардероба от серията. Ок са, единствената ми забележка е, че вратите им са доста паянтови, но просто се научихме, че не трябва да се облягаме на тях Laughing
Виж целия пост
# 17
Благодаря на всички за съвета за смяна на счупения ламел на кушетката Бримнес - скоро ще пътуваме до София и ще им го занеса за смяна Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Благодаря за темата.
Имам питане за тези, които са си органайзери на стената. Колебая се между тези двата.

Вторият ми харесва повече, но при него кукичките се слагат отгоре и ме е страх, че като вземам я черпак, я нещо друго ще пада и кукичката. Или може да се стегне по някакъв начин. При първият кукичките се нанизват.
Имах два от старите модели, единият беше перфектен, но отдавна не го продават. Другият непрекъснато му падаха кукичките, и той е спрян отдавна. Сега искам и двата органайзера да са еднакви.
Виж целия пост
# 19
По принцип на какво разстояние от горните шкафове трябва да се монтира такъв органайзер?
Виж целия пост
# 20
Предишните бях ги сложила на 4-5 см.
Виж целия пост
# 21
Моите са на 10 см. но разстоянието между горни и долни шкафове е 60 см. Ако е по-малко ще трябва да се прецени колко са дълги приборите и на по тях да се напрасне, за да не стържат долу в плота Grinning

Иначепо другия въпрос, аз предпочитам и съм взела варианта, дето се нанизват кукичките. В старата кухня бяха закачващи и непрекъснато се откачваха при вземане на нещо. Сега съм нанизала още 2 резервни, за да не развивам през ден, ако се наложи и така...Simple Smile
Виж целия пост
# 22
Благодаря за новата тема. И аз май ще правя поход до Икеа за коледни покупки.
Вече са заредили коледни стоки?;
Заредени са от седмица поне. Аз вчера ходих и си накупих от коледните артикули. Някои неща даже бяха на изчерпване. Тази година са красиви нещата. В бяло, синьо и червено. Има страхотни покривки и чинии.
Виж целия пост
# 23
В залата с намалени цени също имаше хубави коледни играчки.

Ходих за завесите HILJA, но ги нямаше налични. Щях да поръчвам онлайн, но мострата не ми хареса, имаше образувани топчета и това ме отказа. Взех VIVAN, може би са с една идея по-прозрачки, но за нашата цел за идеални и платът ми изглежда по-стабилен.
Виж целия пост
# 24
Искам такъв скрин( в бяло), но по 4 чекмеджета.

 Не виждам в сайта; по снимката се вижда , че отгоре е една дъска дълга 160см.
Ако поръчам 2 такива:

отгоре ще са 2.
Има ли начин при поръчване да упомена някак си какво искам?
Виж целия пост
# 25
иванита, 160см ширина няма с 4 чекмеджета, т.е. трябва да вземете 2 по 80см. Към големия скрин се предлага предпазващо стъкло, евентуално да закупите и да го поставите върху двата скрина (давам като идея). Виждала съм из нета такива варианти.

https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/30403571
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … len-plot/70429970
Виж целия пост
# 26
И аз така предполагах, но не бях сигурна. За стъкло не съм сигурна че искам, но е идея. Ще проверя първо в нашия град каква цена ще дадат.
Виж целия пост
# 27
Здравейте!Купихме гардероб Trysil наскоро.Знаете ли как точно се води дървената плоскост-дъб,бук,орех?Трябва да купувам легла и искам да знам,за да комбинирам като цвят.Благодаря!Гардеробът не е сглобен,имам само снимка от магазина.
Виж целия пост
# 28
Най-накрая закачалката Hemnes и пейката от Лидъл са монтирани.Наистина се различават цветовете , но
на мен не ми пречи ( след едногодишен ремонт нещо толкова дребно не може да ме впечатли:)).
Скрит текст:
Виж целия пост
# 29
Най-накрая закачалката Hemnes и пейката от Лидъл са монтирани.Наистина се различават цветовете , но
на мен не ми пречи ( след едногодишен ремонт нещо толкова дребно не може да ме впечатли:)).
Скрит текст:

Супер е станало, аз мисля да добавя и шкаф за обувки и огледало тип картина над шкафа непосредствено до пейката и закачалката. Интересно ми е шкафа Hemnes дали е жълтеникав или снежно бял.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия