Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

А вие, Маминки какво работите?

  • 4 108
  • 50
# 45
За мене разделението между модерна и не-модерна жена не зависи от това дали жената ходи на работа, или е у дома и се грижи за децата и домакинството. Модерната жена е тази, която е в състояние да направи избор, т.е. да е наясно с това, което е най-добре за нея самата и за семейството й, и да го отстоява. Да е мотивирана в постъпките си и да уважава избора на другите. Без да се комплексира от съжалителни погледи и коментари, че вижте я горкичката, дето не ходи на работа, как ли не изкуква по цял ден ... Или пък от обвинителните коментари, че си е зарязала децата, за да прави кариера.
А що се отнася до мотаенето в кухнята - та аз в готварския форум такива професионалистки видях, че поклон им правя! Последното, което би ме заинтересувало е дали си стоят у дома или ходят на работа.
Виж целия пост
# 46
Не, не споделям мнението, че жената трябва да си стой в къщи, както и не споделям мнението, че е "модерна жена" е такава която ходи на работа, въпреки че е майка. Малко съм куца с клишетата, смятам, че всеки сам определя приоритетите си и те зависят от прекалено много странични неща.
и аз така,занимавам ссе с хиляда неща и БЕБЕ Mr. Green
Виж целия пост
# 47
Започнах работа преди 2 месеца. Не, че у нас не работих, но работих без шефове.
Не ми е трудно, но за вкъщи почти не ми остава време.
Виж целия пост
# 48
Работя на две места. Успявам да съчетавам работата с отглеждането на детето благодарение на това, че едната работа си я върша в къщи - с компютри. Другата (финансов консултант в животозастрахователна компания) ми дава пълна свобода да организирам времето си, според нуждите и възможностите си.
Виж целия пост
# 49
 И аз не мога да си представя да стоя в къщи по цял ден. Работя от както завърших у4илище. Докато бях студентка също. Бременна работех до последния момент. Гледах го малкия 2 години, но накрая нямах търпение да се върна на работа. С4етоводиел съм и си харесвам работата. Имам нужда от някакво развитие ина4е се депресирам:)
Виж целия пост
# 50
Аз определено не мога да си представя да не работя. Обичам да съм в движение и да имам хиляди неща за вършене. Последната половин година ми беше доста натоварена: пътувах до Пловдив, където изкарах последния си семестър от следването, междувременно като си бях вкъщи, ходех и на работа. Работя в една фирма за производство на осветителни тела, работното ми време е от 8 до 17, събота и неделя почивам. Според мен това е идеално за една майка. А и детето вече поотрасна, така че не се затруднявам никак.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия