За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 24 828
  • 738
# 735
Сега да попитам и за спанака- да го бланширам ли, да го варя ли, да го задушавам ли? Blush
За салати аз ползвам бейби спанак,  без никаква термична обработка.
Мия го и така го слагам? Суров?
Виж целия пост
# 736
Аха, суров, но само за бейби спанак, подчертавам. Даже не го мия, няма нужда поне този, които купувам.
Виж целия пост
# 737
Аха, суров, но само за бейби спанак, подчертавам. Даже не го мия, няма нужда поне този, които купувам.
Мерси! Peace
Виж целия пост
# 738
аз на салата слагам и млади листа от обикновен спанак - само листенца, без дръжки. Измити, разбира се.
Хайде  в новата тема, моля Simple Smile https://www.bg-mamma.com/?topic=1167527.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия