"Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков" – историята на българската кухня през вековете

  • 16 557
  • 537
# 330
Много бих се радвала да видя тяхната интерпретация на супа от петел, просеник и леща яхния.
А книгата събуди истинско любопитство у мен и ще я взема при първа възможност!
Виж целия пост
# 331
Кажете ни коя е любимата ви родна рецепта, която бихте предложили Манчев и Шишков да сготвят? - Капама.
Виж целия пост
# 332
Сарми, постни пълнени чушки, тиквеник и  всичко с праз.
Виж целия пост
# 333
Боб в гърне, капама, сърмички
Виж целия пост
# 334
Никога не съм готвила и опитвала пататник. Залагам на него.
Виж целия пост
# 335
Много ще се радвам да приготваят : телешка глава в шкембе, спържа (покрекло) и един истински зелник!
Виж целия пост
# 336
Пълнени чушки.
Виж целия пост
# 337
Категорично капама, а и сезона е подходящ.
Виж целия пост
# 338
Зелеви сърмички с кайма.
Виж целия пост
# 339
Бих се зарадвала на рецепта за родопски пататник.
Виж целия пост
# 340
Интересно ми как ще сготвят боб яхния и пилешка супа!
Виж целия пост
# 341
Лозови сърми, тъй като ми е интересно как правят листата да бъдат лесни дъвчаеми.
Виж целия пост
# 342
Баница със спанак и ориз.
Виж целия пост
# 343
И аз съм за родопския пататник.
Виж целия пост
# 344
Капама
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия