Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво не бихте простили в отношенията?

  • 7 595
  • 206
Някои хора си тръгват, когато им изневерят. Други, след лъжа. Трети прощават всичко това, но нещо съвсем друго обръща палачинката.
До кога си струва да се бориш за едни отношения? До къде стигат компромисите... със себе си?
Пред раздяла съм. Искам да си сверя часовника:
Вие кога бихте си тръгнали? Категорично.
Виж целия пост
# 1
Трудно е да се прогнозира. Не бива да чакаш знак отвън кога.
Може би правилният момент е дошъл, когато го усетиш "отвътре".
Виж целия пост
# 2
Много зависи от всичко. Ако кажа, че не бих простила изневяра например е много общо. Зависи има ли деца в картинката, на каква възраст е/са, може ли въобще да си позволиш да си тръгнеш на момента, връзка ли е било, за една вечер ли и тн. Понякога просто обстоятелствата те задържат.
Обаче бих се задействала и мобилизирала мигновено при физически тормоз, ей това няма да го търпя при никакви обстоятелства,категорично.
Виж целия пост
# 3
Когато усетя, че мога да живея много по-добре без този човек. Почти на всеки е изневерявано, на мен също, реших да простя, но не бях вече същата с времето охладнях, и си казах, че защо ми е? Историята е, че трябва да го усетиш в себе си, който, каквото и да ти казва няма смисъл.
Виж целия пост
# 4
Аз с първия си мъж и баща на детето, не е тайна, че имах много драматична раздяла и трудна връзка като цяло. Имаше изневери, посягания, криене на пари, палежи на дрехи, полиции, дела, събирания и разделения. Много ми беше трудно да се  отърся от всичко. Няма да забравя никога момента, когато реших да се разделя окончателно с него- пак след някакви простотии и извинения и опити за секс той стана да пие вода и видях как я преглъща... минаваше му през гърлото някак супер гнусно и грозно. Ей тогава осъзнах, че няма да мога да живея повече с него.
Виж целия пост
# 5
Обидно и/или унизително отношение спрямо детето ни.
Виж целия пост
# 6
Категорично при насилие, физическо и психическо са ми на един тезгях. Наркомания, алкохолизъм, хазарт и ревност също са начело.
Не толкова категорично, но твърде вероятно при лъжа, изневяра, влошени родителски задължения.
Виж целия пост
# 7
Физическо насилие.
Финансова измама.
Виж целия пост
# 8
Унижение, изневяра, психическо или физическо насилие. Това са нещата, които чупят безвъзвратно всякакво привличане и чувства, които мога да имам към някой.
Виж целия пост
# 9
Насилие или изневяра.
За хазарта нищо не казвам. Обичам лотарията. Innocent
Виж целия пост
# 10
Търпяла съм много неща, много време. Лъжи, опити за изневяра (до такава не се е стигало), ревност, мачкане на самочувствие, обиди и какво ли не. Борех се за тази връзка, но в един момент ми писна адски много да съм единствената бореща се. Категорично приключих тази връзка след дребна лъжа от която ми преля чашата.

Никога не бих търпяла физически тормоз!
Виж целия пост
# 11
И аз съм в това положение,пред раздяла която отлагам от многа време.Не знам как да постъпя.
Виж целия пост
# 12
Лъжата е това, което не бих простила.

Ако един мъж иска да е с теб, ще се грижи за отношенията ви. От своя страна, ако и жената го иска, ще го приеме и ще се погрижи и за неговите нужди. Всичко е въпрос на енергия, която двамата обменят помежду си. Останалото е в сферата на забавлението и суетата.
Виж целия пост
# 13
Когато не ми се прибира вкъщи, когато ме обзема тревога и гняв, че  съм в една стая с въпросния мъж, когато нямам желание да се облека за работа от безсилие, когато не ми се гледат хора, защото ще се насилвам да говоря, когато са ми изпили живеца...тогава е време да се оттласна от дъното...
Виж целия пост
# 14
Тъй като не видях изискване за само дамски мнения, да се запиша и аз:
Бих си тръгнал при лъжа - мразя я във всичките ѝ форми.
А на бой нося много Smile
Ааа, щях да забравя - И ДА НЕ МИ СЕ ПИПАТ ВЪДИЦИТЕ!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия