Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Помощ! Ветеринарна Медицина в ЛТУ

  • 146
  • 1
Здравейте , 12 клас съм и сигурно ще прозвучи адски глупаво , но съм супер объркана . Не мога да взема решение какво да кандидатствам . Знам,че няма никакво време и се чувствам все по-зле и по-зле. Чета навсякъде и нищо не ме грабва , всичко е много далечно от мен . Днес се поразрових относно специалността Вереринарна Медицина , защото обожавам животните. Въпроса ми е, дали ще имам достатъчно време да се подготвя , (знам, че някои се готвят с години) , и какъв е минималният бал в ЛТУ? Моля ви , ако някой е кандидатствал или има познат , нека ми даде някаква информация . Благодаря
Виж целия пост
# 1
Кандидатствах отдавна, много отдавна /20 години/.
2000 година.
Бях го решила това още в шести клас и бях дооста добра по биология.  Ако обичаш биологията може и да можеш да се подготвиш. Няма как някой друг да знае какъв е потенциала ти.
Приеха ме и в ЛТУ и в ТрУ Стара Загора. Избрах и завърших в Стара Загора.
Много важна е да отбележа, че ветеринарната медицина е доста повече от "обичам животните". Аз започнах с това и с мечтите да стана някакъв д-р Дулитъл. Живота се завъртя иначе. Завърших 2006 г. и от тогава до днес не съм била д-р, който лекува. Работих в кланица, мандра, месопреработка и сега пак кланица.
Самото обучение е доста тежко /не по-леко от медицината/ и обичта към животните не е достатъчна. Естествено се минава през всички кървища и дори жестоки манипулации.
Не е за хора с нежни сърца.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия