Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Януарски бебета 2019! Тема 5

  • 14 017
  • 635
# 630
Аз поръчах сандали от Примиджи. Малко скъпо, но съм доволна от това, което пристигна. Имаха и някакво намаление. Изглежда, че ще ги носи цялото лято.
Виж целия пост
# 631
Аз вчера му взех сандали Понки. Мисля си, че няма да изкара цяло лято с тях, 21 номер са, но не съм сигурна дали няма да качи още един номер.
Виж целия пост
# 632
Сандали взехме преди 2 седмици на Агата, още не съм и ги обувала навън, но и ги слагам вкъщи от време на време да свиква с тях. Доволна съм, дъщеря ми върви добре с тях, симпатични са, иначе и аз имам подозрения, че няма да изкара лятото с тях и ще и умалеят, но ще видим.
Виж целия пост
# 633
Ние още не сме взели сандали, но се чудя дали пак да заложим на Биомеханикс или да пробваме с Понки.. Умувам още.
Вече 5мес не се показва нов зъб, а аз упорито отдавам на тях ежедневните му ревове, сръдни и тръшкане, а и еженощните. Снощи, вечер не знам коя си, в която съм спала 2ч само, беше нещо брутално. Будуване с часове, понякога по няколко пъти, ревове, истерии, няма успокояване. Не, че се случва за първи път, но точно това ме тревожи. Даниел от раждането си още не спи спокойно и това е. Ама става все по-зле положението. Дори във времето, в което уж спи, той не се спира за повече от броени минути. Обикаля из леглото, не се върти наляво-надясно, а го обикаля от край до край. Става, ляга, мрънка, будува, трудно заспива, а това ме държи будна по цели нощи.  Вече наистина не искам да идва вечер, адско изтезание е. За жалост, обаче, нещо се съмнявам, че с изникването на зъбите ще свърши тоя кошмар....Ами, помрънках си Confused
Виж целия пост
# 634
Мони, по повод зъбите - на дъщеря ми 3 месеца и половина не и беше избивал зъб, сега за 3 седмици изкара 3 един след друг и продължават да избиват. В тези месеци, в които нищо не избиваше, тя си правеше кризи, нощен плач, кривене през деня, отказ от храна. Постоянно мислехме, че нещо избива, но не и не, а сега през 3 дни и избива нов зъб. Цял месец не бяхме спали, защото се будеше на всеки 30 минути или час в най-добрия случай. Много тежък период. Сега отдолу има 4 резеца, два кътника и два белеещи кучешки зъба, коита не знам кога ще пробият, тъй като сега изкарва кътник след кътник. Отгоре пък има само три резеца, така че при нея не избиват по обичайния ред. Та нищо чудно кривенето да е точно от зъбките.
Виж целия пост
# 635
Здравейте момичета Simple Smile
Ние взехме сандали еко и кецове Falcotto,  тук без затворени обувки няма как Simple Smile за еко имаме опит от наши обувки, че са добри, но falcotto купих за пръв път, изключително меки и се вижда, че много комфортно се чувства с тях.
Колкото до зъбите, борим долни кучешки, но без много драми, слава на Бога Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия