Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да пазаруваме от UK – Начини, доставки, отзиви – Тема 62

  • 5 058
  • 81
# 75
Нямаш много варианти за връщане – "БГ-Пощи" или някой куриер (най-евтини до UK, по спомен, бяха Interlogistica). Или трета опция – връщаш, посредством самия превозвач (имам предвид, GGBG и пр.).
Задължително изпращаш с валиден тракинг номер.
Виж целия пост
# 76
Вчера направих поръчка от Beauty Bay, като реших да използвам превозвач. Всичко мина гладко, платих с PayPal, въведох адреса на Габко. Единствено Beauty Bay не ми бяха отбелязали ID номера в адреса за доставка, но реших, че няма да е проблем.

Един час след като ми дръпнаха парите обаче, ми отказаха поръчката под предтекст, че поръчката не е минала security checks успешно. Цитирам, "Just to let you know that we've cancelled your haul due to security checks." Казаха, че блокираната сума ще възстановят до 3-5 работни дни.

Някой знае ли дали се дължи на това, че съм въвела адрес на превозвач, или нещо съм объркала при попълването на информацията за картата в PayPal?

Два пъти съм поръчвала от там с директна доставка, не съм имала кой знае какви проблеми, но не мога да разчитам на БГ-Пощи.
Виж целия пост
# 77
Поръчвала съм оттам с превозвач, плащане с ПП и не е имало проблеми.
Да не би билинг и шипинг адрес да са различни? Аз винаги ги въвеждам еднакви - на превозвача
Виж целия пост
# 78
Поръчвала съм оттам с превозвач, плащане с ПП и не е имало проблеми.
Да не би билинг и шипинг адрес да са различни? Аз винаги ги въвеждам еднакви - на превозвача

Различни бяха, понеже в други ситуации не ми е приемало плащането ако билинг информацията за картата дори леко се разминава с адреса, на който тя е регистрирана. Ще пробвам отново с едни и същи адреси, благодаря много! Flowers Bouquet
Виж целия пост
# 79
От Beauty Bay, когато правя поръчки винаги пратките ми са директно до БГ. Естествено, докато ситуацията позволява. ;д Никога не съм имала проблеми, дори и да не дойде пратката, връщат сумата.

Аз да си задам моето въпросче - пазарували ли сте от https://www.pepejeans.com/en_int/ ?
Гледам, че сега имат -30% на всичко.
Виж целия пост
# 80
Момичета, не знам дали е подходящо да питам тук, но не знам къде другаде. От доста време поръчвам от Англия и до сега не съм имала проблеми, но напоследък се замислих, ако имам дефектен артикул какво ще правя. Някой връщал ли е проблемна стока към магазин в Англия и как?

Веднъж ми се случи при поръчка с превозвач, от Асос. Върнах от България, без проблем и ми върнаха парите.
Виж целия пост
# 81
Здравейте!
От скоро пазарувам от английски сайтове. Ползвам Габиели за транспорт!
Имам следните въпроси:
1.  Искам да поръчам от сайта на Адидас, но не мога да платя? Не ми приема картоте, пише за някакъв 3Д- код?!?Поръчвал ли е някой от сайта? Какъв може да е проблемът, защо не ми приема кредитните карти? Как мога да платя?
2. Искам да поръчам памперси, от няколко сайта пробвам, но сайтовете нямат свободен ден и час за доставка до адрес? Питах Габиели, не взимат от адрес на магазина?!?

Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия