Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Деца от всички страни, добре сте дошли-8!

  • 17 012
  • 739
# 735
Якамоз, стъпка по стъпка ще свикнете с ежедневието.

Брюксел, пропуснала съм ти поста.
Който стигне до интубиране, се поставя в изкуствена кома. Не е необичайно при усложнения, при ковид.  Интубирането може да продължи седмици. Затова може да се получи бързо запълване на легла за обдишване, когато масово ги интубират толкова дълго.
Дано твоят клиент се стабилизира и скоро го екстубират.

А_тита, жалко за рибката! И аз може би щях да разкажа такава история на по-малко дете, за да не се разстройва.
Коприва не брах, не бях си взела ръкавици, но, честно казано, и аз за това се сетих, като я видях на това диво място. Grinning

Тити, честито ви разхлабени мерки! Друго си е да поспортува човек.
Мила цветна картинка!

Ася, нищо чудно да е препишкан храста от котка.

Голям Бибитко има задача по рисуване да направи произведение на изкуството на тема "коронавирус". Stuck Out Tongue Winking Eye Може да е рисунка, може да е колаж, може да е от Лего или сладкиш с форма на коронавирус.
Виж целия пост
# 736
Бибит, онази снимка до езерото беше приказна!:hugs:
Кала, и при вас е разкош!:hugs:
Аз набързо да се отчета за 1 я учебен ден и 1- я градински. В уч- ще са ги разделили на класове. Не са се засичали с другите класове в междучасията и занималнята. 2-ри клас са само 11 деца всичко( 1 клас). Били са заедно, с разделени чинове, но навън са им давали да играят заедно. На занималнята ( аз го взех в 14.30) също са били отделно по класове. При Бобо са били разделени също на групички по 5 деца. Бобо е бил с 3 деца предучилищна, които са от неговата група и 1 четиригодишно момченце, пак от неговата група. И него го взех около 14.30 т.е. е бил 6 часа на ДГ днес. Казаха, че нормално е минало. Домашни нямало да имат тази седмица.
Виж целия пост
# 737
Тя темата свършила докъто аз смогна да се запиша. Има и положителни страни от карантината Grin
Мелина, вчера даваха по новините за отварянето на училищата в Норвегия. Голямо събите Smiley
При нас са правили изследване на медицинския песонал в една голяма болница. Оказва се, че всеки пети има изградени антитела, което сичи, че са били заразени с covid-19.
Aз размишлявам от няколко дни относно твърдението на СЗО, че не се изгражда имунитет срещу вируса. Как тогава ще се създаде ваксина? Нали ваксината е минимална доза от вируса, с която организмът да се пребори и да си изгради имунитет!:thinking: Много противоречиви данни. И разбираемо-нов тип вирус, за които не се знае нищо.

Иначе ние сме добре. Аз приключих с практиката и сега си търся да работя по малко. Няма много работа заради тази пандемия.

а-тита, много съжалявам за рибката ви. Disappointed
тити, радвайте се ежедневните разжодки. Аз незнам дали ще издържа ако трябва да ни затворят за седмици наред. Много се радвам, че при нас не се прилагат такива мерки.
Якамоз, излизайте по малко. Избягвай да се срещате с други хора. Ние така правим. Всеки ден сме на разходка, или караме колела. Като се разминаваме с някой е на растояние. Децата трябва да се движат. Знам, че е плашещо, но трябва да се върнем лека по лека към нормален начин на живот. Който едва ли ще е вече съшият, който помним.
Виж целия пост
# 738
Stupy, това е един от проблемите при създаването на ваксина. Може би ще се наложи да се слага всяка година както противогрипната, а може също да няма голям % покритие. При всички положения ситуацията е много тревожна.
Виж целия пост
# 739
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия