?Въпроси всякакви? (2020г.)

  • 485 035
  • 13 836
# 2 085
Става въпрос за ЯМР на глава.Обяснете ми какво означава да не се мърда.Някакви по—сериозни движения или просто трябва да се застине и да не се помръдва и  на милиметър.Става въпрос за дете, което е за предпочитане да не бъде приспивано,но не съм сигурна дали ще стои абсолютно статично.
Новите ЯМР не са чак толкова шумни ,както по старите.
На мен са ми правили 2 пъти на глава, предстои ми 3 път.
Слага се главата в каска ,със слушалките за уши е по-добре.
Понеже звуците се сменят  е леко стряскащо.
Скрит текст:

Виж целия пост
# 2 086
Има ли начин онлайн да проверя дали имам пратка в Еконт - нямам имейл, нямам смс, но очаквам нещо? Или само на място?

Мисля, че ако си направиш профил в сайта на Еконт, можеш да следиш и там.
Виж целия пост
# 2 087
Къде мога да си направя изследвания за алергии от упойки? В някоя лаборатория или при алерголог? И с направление може ли? Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 2 088
При алерголог.
Виж целия пост
# 2 089
Правила съм във ВМИ ли се води, на В. Априлов. Не мога да опиша точно в коя сграда, много са ми объркани.
Виж целия пост
# 2 090
Такова изследване си правих в алергологията на Александровска. Хубаво е да е с направление, за да не плащаш изследването, иначе беше май към 80 лева.
Виж целия пост
# 2 091
Как да пасирам крем супа с картофи? С пасатора става на лепило заради нишестето
Виж целия пост
# 2 092
Според мен заради сорта картофи.
Виж целия пост
# 2 093
Аз мачкам картофите с преса като за пюре.
Виж целия пост
# 2 094
Аз мачках с механичен уред за пюре всички зеленчуци, не съм пасирала.
Виж целия пост
# 2 095
За крем супа се пасира с пасатора идеално, за пюре не става. Изцеждам картофите от водата, започвам да пасирам, добавяйки постепенно от същата вода, в която са врели. Така не става като като нишесте. бучка масло или течна сметана също добавям, докато пасирам, но винаги заедно с врялата вода!
Виж целия пост
# 2 096
Aз принципно варя всички зеленчуци на кубчета и после директно пасирам в тенджерата. Ама като са повече картофите и става глетаво
Виж целия пост
# 2 097
Точно както Тарталета я правя, става като кадифе.
Виж целия пост
# 2 098
Да не би картофите вече да са били студени? Друг вариант е наистана да е от сорта.
Виж целия пост
# 2 099
Картофите са множко за водата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия