Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 6

  • 29 109
  • 795
Тема за обсъждане на имотния пазар в гр.Варна.

Линк към тема 1 : http://old.bg-mamma.com/?topic=1035076;topicrefid=20
Линк към тема 2 : https://www.bg-mamma.com/?topic=1061277
Линк към тема 3 : https://www.bg-mamma.com/?topic=1092347
Линк към тема 4 : https://www.bg-mamma.com/?topic=1130668
Линк към тема 5 : https://www.bg-mamma.com/?topic=1147239


Разрешения за строеж в гр.Варна за 2019г.

http://agup.varna.bg/index.php/registers/2013-04-23-07-00-18/raz … za-stroezh-2019-g

За всички,които искат да следят темата,но няма какво да кажат по нея,моля натиснете бутона с камбанка "Следи".Няма нужда от излишен спам от сорта на "Запис","Хоп" ,"Пльос и аз тук" и произволни...

Успех на всички.
Виж целия пост
# 1
Записвам се да следя одисеята на Петре. Интересно, че в старата тема му показах една обява,но той не ме отрази. И все към Владиславово го влече...

Пушка, мерси за новата тема.
Виж целия пост
# 2
Аз пък ти казах че линка не работи.Ей голям фен клуб имам тук 😁🤣😁, искам Аспарухово компромисно там както и . ЛК ,ЗК за мен са все тая може и Колхозният нещо или прилична част на Христо Ботев близо до главния булевард  , около Garden Bar  също или част от Цветен ама в часта до победа и ВиК ...  Не желая Максуда Иван Рилски , спортна зала , Кайсиева . Левски и базар Левски също може  Бриз не .Младост да но не панел , търся нещо 60-65 кв чисто да е поне 50 и да е поне с настилка и частично баня може и без кухня и мебели  даже по добре , ако спалнята е малка 11 тоест под 13 .... то поне хола с кухненският бокса да е за 2 гъза место  поне да могат да се разминават свободно
Виж целия пост
# 3
Слагаш района на Спортна зала в едно с Максуда и Кайсиева.
Определено скоро няма да намериш имот.  Laughing
Виж целия пост
# 4
Ох, Петре, Петре, имаш ли пари (ако перефразираме една известна чалга песен Joy).
Първо помисли този имот за какво ти е, как ще го ползваш и какви са ти приоритетите. Вземи на един лист го напиши, за да ти се визуализира мисълта и идеята.
Виж целия пост
# 5
Да казвам какво  и къде ми харесва и какво не .....  Еми за лично ползване бе хора  за 1 макс 2 човека повече от 60 кв не му е необходимо ... деца не планирам засега сватби или прочие а и въобще .Града не е супер голям .... други места не съм споменал защото са още по -бюджетни. Да ми е конфортно и спокойно и С по-малко любопитни съседи т.е далеч от бабешки Ерии. Пенсионерите избягват център поне не съм ги виждал сигурно живеят по села повече и местности. Лъки прати пак това което си искала да видя , нещо линка беше от фейсбук и прецакан .
Виж целия пост
# 6
Какво визуализиране,аз човек с по-разхвърляна мисъл не съм срещал...Препинателните знаци и последователността в изразяването са му много чужда материя !
Виж целия пост
# 7
До наклоненото кръгово какво се строи, гледам кран има и скоро ще излизат от дупката?!
Виж целия пост
# 8
На "Пътища и Мостове" безумната мултифункционална сграда.

https://www.varna24.bg/novini/varna/Hotel-i-chastno-studentsko-o … svoboditel-883178А това беше стария им проект,преди да им съборят разрешителното за строеж.
https://www.dnevnik.bg/morski/biznes/2009/03/05/684600_putishta_ … s_kula_vuv_varna/
Виж целия пост
# 9
Petre, изобщо, някога бил ли са във град Варна? Искаш да те заблуждаваме и подкрепяме в илюзиите ти или жилаеш да получиш обективна информация? Аз ти поясних, че Бургас, Резово, Поморие са по - подходящи за твоя бюджет и манталитет. Ако си упорит идваш и обикаляш на място. Ще видиш къде има започнати строежи и т-ни за пряка връзка с инвеститор. Така се избира имот. На база виртуална информация, преди години "чуждестранни тарикати" изкупиха свлачищната зона на Златни пясъци.
Сори за спама в полезната тема .
Виж целия пост
# 10
Той човека иска готов, с баня и кухня. Трябва да търси на вторичен пазар. Там пък цените са около 1000е/м2 за добри имоти. Според мен за 53к ще трябва да направи компромис.  В случая въпреки, че е тотално куку, се е ориентирал към компромис със района, гледа Владиславово и Виница, Аспарухово.
Виж целия пост
# 11
Някой да знае как вървят нещата със сграда Галерия?
Виж целия пост
# 12
Този комплекс "Под липите" сякаш не е коментиран?

https://luckydom.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8/ … D0%B8%D1%82%D0%B5
Виж целия пост
# 13
Надявам се и други да последват този комплекс в тази поляна.

Снимка от кадастъра, за да се добие представа за евентуалната бъдеща улична инфраструктура на бъдещия микрорайон (на който му е интересно):


Все още няма нищо отчуждавано обаче, а парцелите са масово с предназначение "нива".
Виж целия пост
# 14
Това като блока на Ромел малко в нищото, но на мен ми харесва идеята. Спомням си обаче, че навремето още като се обадих да ги питам за цена и беше още на идеен план ми се изхвърлиха с цени над тия на Сезони например, което по локация е по-добро, не знам дали са тествали водата само. Някой да има идея какви са им цените в момента и кога ще е завършено?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия