Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Годеж 2020

  • 834
  • 3
Здравейте!

След няколко месеца родителите на моя партньор ще дойдат да поискат ръката ми от моите родители.
И сега възниква въпроса дали да е просто семейно в моя дом или след като ме поискат да направим тържество в някой ресторант? Обмислям,ако го правим в ресторант да сме около 50-60 човека.

Как бихте постъпили? Имали ли сте годеж,как сте го организирали ?
Виж целия пост
# 1
В ресторант бяхме, но не като оранизирано тържество, просто отидохме на вечеря. Бяхме само с родителите ни + сестрите на мъжа ми. За мен това е личен момент и предпочитам да съм само с най-близките.
Виж целия пост
# 2
50-60 човека? Това си е направо сватба. Просто семейно, само най-най близките хора, вече по избор може в ресторант, може и в дома Ви, но все пак това е доста личен момент не канете чак толкова много народ.
Виж целия пост
# 3
Два пъти правихме това опражнение. Първия път сготвих и ги събрах вкъщи, а втория път свекървата сготви и се събрахме за една вечер с нощувка на село.
Сватбата ни беше 40 човека, какъв е този годеж 50-60 човека? Все пак ваша си е сватбата и годежа, така че направете всичко така, както ви харесва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия