Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Общежитие

  • 321
  • 3
Здравейте! Искам да попитам, дали студенти от различни държавни университети могат да живеят заедно на общежитие? Също така, успеха влияе ли на състоянието на общежитието (дали при по-лош успех те слагат в по-неблагоприятно общежитие и обратното)?
Виж целия пост
# 1
При определени условия може да живеят хора от различни университети в едно общежитие, например ако са брат и сестра или имат брак. Също така помня, че май с някакво разменно писмо също можеше, но не знам как. Иначе успеха и долнопробността на общежитието нямат връзка, по-скоро поредността на желанията и успеха.
Виж целия пост
# 2
За да живееш на общак примерно в софия успеха се определя от университета но мисля,че над 3.50 можеш да вземеш общак. Отделно ако сте от един пол може да си дадете разменно писмо и да отидеш в друг блок не в този на твоя университет и да живеете заедно. Но ако искате да живеете заедно а сте от различни полове тогава разменно писмо, обаче трябва да имате брак мисля,че иначе няма как.
Виж целия пост
# 3
За СУ - успех над 5 се класираш на общежитие. Успехът не влияе какво ще ти се падне. Нито дали е ремонтирано жилището, нито съквартиранти от същата специалност.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия