Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Окръжна болница Варна - тема 9

  • 3 660
  • 96
# 90
Аз съветвам всичко да си вземат помпа! Еднократно бельо да! Изцапано бельо с кръв какво ще го правите после. Вземете и двете неща, ако имате помпа от приятелка вземете. В стаята бяхме 3 момичета с 2ро раждане, и трите ползвахме.
Виж целия пост
# 91
За помпата е спорно. При първото раждане изобщо не ми потрябва, но затова пък второто благодарение на нея кърмих. Ако има от кой да вземете на заем най-добре. С второто дете си бях купила еднократно бельо, но..... Уж л размер, уж не бях толкова дебела адски тясно и неудобно. Та преценете размера. И си карах с нормално бельо.
Виж целия пост
# 92
Всеки преценява, аз имам бикини, купувани за предното раждане преди 6 г, които още ползвам през първите 2 дни от цикъла. И сега пак тях ще взема и нито имат следи кръв по тях, нито ще ми е жал да хвърля след това раждане. Не съм ползвала еднократно бельо, но не ми изглежда удобно.
Виж целия пост
# 93
Еднократно бельо не съм ползвала и аз, ползвах си нормално бельо с дамски превръзки и това е. Нощниците и бельото, ако са били изцапани ги давах сутрин на някой от близките ми и след 2 часа ми ги носиха изпрани и изсъхнали. Еднократното бельо ми изглежда ужасно неудобно, но всеки си преценява кое би му свършило най-добра работа.
Виж целия пост
# 94
Здравейте!

Преди дни ми се наложи да посетя отделението и въпреки болките ме държаха долу пред вратата 20мин, докато дойде санитарка да ме посрещне. Нямаше дори стол. Охраната каза, че било "стандартна процедура" и откакто е ИП се е случвало да чакат вечер и 3 момичета с контракции по толкова време. Звучи ми ужасно като организация. Дали е така стандартно или аз просто нямах късмет нея вечер?
Виж целия пост
# 95
Аз не използвах нито еднократното бельо, нито помпата. Само дето ги разнасях да ми се пречкат.
Виж целия пост
# 96
А аз като родих първият път се проклинах, че нямам помпа, толкова сълзи изревах като ми се надуха гърдите, то компреси топли, то шишета с вода /това в болницата /, то силиконови зърна... Гърдите препълнени и твърди, бебето не може да засуче.. Като се прибрах и купих помпата.... такова облекчение не бях изпитвала. Та за второто раждане се подготвих. Съветът ми е-питайте приятелки и вземете от тях за всеки случай, все някоя ще има. Стерилизира се и няма проблем да е от някой. За еднократното бельо си прецени дали ще даваш всеки ден някой да ти пере бельото от роднини, които идват, дали ще хвърляш гащи или ще ползваш еднократни. Аз, както съм казвала тук и двата пъти ползвах, май бяха на Canpol, супер удобно, чисто и хигиенично.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия