Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да помогнем

  • 215
  • 7
Здравейте съфорумци, моля ако идеята ми не е приета или не е за тук да бъде или изтрита или преместена. Аз като горда собственичка на 4ри кучета (3 от тях прибрани) и 8 котки(отново прибрани) имам идея да помагаме да намерим домове на изоставени кучета. Без значение от порода и т.н.
Всички, кучета,които съм гледала до сега са с паспорти и ваксини добре гледани. Имат абсолютно всичко откоето се нуждаят. Но мисля,че ако всички тези,които обичаме животните се обединим и започнем да търсим домове на изоставените поне малко ще разместим въздуха на Земята.
Виж целия пост
# 1
Аз съм ЗА, въпреки трудната кауза.
Наблюденията ми са, че много малко хора са готови да осиновят животно...

Все пак нищо не пречи и тук да даваме гласност и поне на някои да се помогне.
Виж целия пост
# 2
Ами да понеже форума има наистина много потребители, и все си мисля,че може би някой от тях ще са съгласни или ще разгласяват и ще помогнат. Каузата е трудна но не невъзможна.
Все пак Холандия е първата страна без бездомни кучета.
Това да гледаш животно е голяма отговорност но в никаъв случай не е тежест.
Виж целия пост
# 3
Холандия е без бездомни кучета, най-вече защото над 70% от женските са кастрирани и има строг контрол за размножаването.
Това няма как да се постигне без първоначални мерки, които включват евтаназия на неосиновените за определен период + масова кастрация и въвеждане на ред в размножаването. Едва тогава се постига баланс м/у осиновени и налични. В момента това няма как да се случи.

Не познавам човек, който иска и може да гледа животно, но не го прави. Тези, които не искат са си преценили възможностите и не е нужно да се оправдават или да бъдат агитирани.

И все пак положението през последните 20 г. е доста по-добро. '98-9 май беше най-тежко.
Виж целия пост
# 4
И все пак нищо не пречи да се опитаме и да помогнем колкото можем!
Виж целия пост
# 5
Честно казано, се чудя как разни "доброволци" успяват да намират свестни стопани чрез обяви във фейсбук, че и средства набират масово, че и по чужбина пращат. Да вземат тези потребители да се обединяват в неправителствени организации, ми е идеята.
Виж целия пост
# 6
И при мен мястото е заето напълно и не зная как бих помогнала, а много искам Simple Smile
Всеки ден се моля хората да отворят сърцата си за обич към животните и поне да не ги нараняват Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Аз имам познати,които си направиха приют и оснвоно осиновителите са от германия! Наистина не знам как намират,но се радвам,че го правят.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия