Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не ходете в стоматологична клиника "Нуридент"в Лозенц

  • Публикувана: 28 ян. 2020, 19:06 ч.
  • Последно мнение: 19 юни 2020, 21:31 ч.
  • 820
  • 4
В стоматологичната клиника Нуридент , в Лозенец, на ул Златовръх  отидох,  за да ми направят имплант на един зъб,като имаха промоция и намаление на имплантите. Без да вземат под внимание, че на мястото на този изваден вече зъб е имало парадонтичен  джоб, др. Нури сложи нсбързо имплант и ...се започна:близо една година ходих да наблюдават импланта, който беше болезнен след слагането му и когато сложиха и изработената вече коронка на зъба върху импланта, болката така се засили, че аз поисках да махнат импланта,след 9 месечното чакане челюстта ми да приеме импланта. Но явно не го е приела. И когато махнаха импланта те си го прибраха, макар че вече го бях платила, а коронка, която също платих, така и не ми потрябва. Аз бях толкова изнервена от всичко, че не се сетих да си поискам импланта, който те си го прибраха и сигурно ще го сложат на друг пациент... И заради тяхният непрофесионализъм ми се наложи да правя мост, за който трябваше вече да се изпилят 2 здрави зъба... И пиша всичко това, защото те продължават да примамват пациенти с промоционални импланти, но са НЕПРОФЕСИОНАЛИСТИ, с  огромно честолюбие - д-р. Нури, който не преглежда задълбочено конкретния здравен статус на пациентите си, а бърза да постави имплантите, да вземе парите, а после да си вземе и платения вече имплант не приема мнения дори от една своя колежка, която още от начало каза да махнат импланта щом ме боли, но той й се скара и не й даде повече да обсъжда моя случай....
Въпросът ми е : има ли някой, който страда от парадонтоза и да си е сложил  успешно импланти и при кой зъболекар в София?
Виж целия пост
# 1
Здравейте.Аз също имам изваден зъб с пародонтален джоб. Зъболекаря ми каза, че ако сложа имплант, вероятността и него да загубя е огромна-след като бактериите са изхвърлили моя зъб, те ще атакуват и импланта.Такова мнение има и професора, който преди 15 години ми оперира джоба-с изкуствено костно вещество, положено след почистване на костта на венеца.
Виж целия пост
# 2
Кой професор Ви оперира с присаждане на кост във венеца под джоба? Ако искате обадете ми се на 0988744036 Катя. Ще съм ви благодарна.
Виж целия пост
# 3
Аз съм доволна САМО ОТ д-р Узунов млад доктор българин и един друг с който работеше / може би се казваше Йорданов/. Другите ми се сториха ужасно неискрени и фалшиво любезни.
Рецепционистката ми затвори най нагло телефона без да ми даде информация....Защо питам аз?
За съжаление д-р Узунов не работи там. Може ли да ми помогнете да го открия?
Виж целия пост
# 4
Uzunov dental се казва клиниката му !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия