Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (95) - февруари 2020

  • 91 372
  • 1 731
# 870
Даниелчето и  Мирослав много се забавиха за вторите си печалби в Каменица.
3. Мирослав Димитров ******8650
86. Даниела Димитрова ******9905
87. Мирослав Пенев ******2179
Сега и Думанови докато се изредят.... Без коментар...
Виж целия пост
# 871
Добре де , как ще вземе М.Д. (М.П.) два тел.,като според правилата може "една награда " , когато я заявяваш  ти искат ЕГН-то , не вярвам да има две ?!?
Виж целия пост
# 872
Добре де , как ще вземе М.Д. (М.П.) два тел.,като според правилата може "една награда " , когато я заявяваш  ти искат ЕГН-то , не вярвам да има две ?!?
Еми те си знаят как. Щом го правят! Най-вероятно ЕГН не се дава по телефона , а се попълва при получаване.  Вече при свършен факт едва ли някой ще се върне да им вземе вече връчената награда. Предполагам на това разчитат. Факт е че общо взето почти винаги някой от тях печели по две награди и то големи макар че по правило се дава по една на човек.
Виж целия пост
# 873
По телефона ми взеха ЕГН-то !Затова се изненадвам , а иначе знам , че "игрите" при тези имена са много...
Виж целия пост
# 874
А момичета знаете ли какъв модел е Samsung-a в играта на Каменица?
Виж целия пост
# 875
В правилата има една табличка с наградите вид/брой и там пише
" Галакси А30s "
Виж целия пост
# 876
Добро утро.Още като се обадиш да потвърдиш наградата,искат имена,егн,адрес,п.к.Така че няма как да е един и същи човек.
Виж целия пост
# 877
В студиото, което посещавам за физическа активност, вчера имаше игра за клиентите през ФБ. Томбола. Хората показаха на живо как се теглят печелившите. Докато течеше регистрацията за участие проверяваха участниците дали изпълняват условието. Въпреки това след тегленето се оказа, че има повторение на печеливш. Веднага онлайн обясниха ситуацията и изтеглиха резерва.
Вярно, че в една малко студио и при малко регистрирали се е лесно да проследиш всичко. Но аз съм впечатлена от стройната им организация, внимание към детайлите и честното отношение. Те могат да послужат за пример на много бизнеси, които искат да привлекат клиенти през ФБ чрез игри.
Виж целия пост
# 878
Нещо не ми става ясно с Каменницата-ден за ден ли се регистрираме и ако имаме примерно езичета за две участие и спечелим,всички ли трябва да се предадат за получаване на наградата или само за едно участие?
Виж целия пост
# 879
Днес исках да регистрирам вафли Хипер, но на линка от играта има друга игра на Престиж от днес....
https://prestige-promo.bg/
Виж целия пост
# 880
Обадих се на Тип Топ за котешките консерви. При тях били, но още не са ги разпределили и някъде другата седмица ще ги разпращат. Жената ми обясни, че за моя адрес май нямало пратка, но не била сигурна. Нямат офис в моя град, идват 1-2 седмично и ако ги изтървеш трябва да чакаш следващото им идване. Предпочитам да ходя до офис на Спиди вместо да се занимавам с тях.
Направих поръчка в Техномаркет (под 100 лв, няма да се включа за уикенда във Венеция), получих към имейла от тях и отстъпка за Foodpanda:
Виж целия пост
# 881
Хора ннз как успявате да се регистрирате в Каменица..Сайта е баси ужаса..бъгва,не можеш да си напишеш имената за една регистрация,а за втора абсурд!Пробвах от какви ли не устройства и резултата е един голям К_ _ _Ц:(((((
Виж целия пост
# 882
Много е зле работата с Каменица. По-бъгав сайт не съм виждала скоро.
Виж целия пост
# 883
Може да е изпитание - който го премине, е достоен да участва за телефон Simple Smile
Играта на Престиж ми харесва, но още не съм виждала промо опаковки.
Виж целия пост
# 884
В Била днес имаше Мираж с промо опаковки. Едната кутия нямаше нищо вътре, а опаковката е с играта. От 3 кутии 2 кода уцелих. В плика на бисквитите, има още един, непрозрачен плик и вътре е талона
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия