Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Смяна на чорапи

  • Публикувана: 6 фев. 2020, 12:18 ч.
  • Последно мнение: 28 март 2020, 11:42 ч.
  • 5 138
  • 64
# 60
Това с дните от седмицата е доста хитро и забавно. Simple Smile
Виж целия пост
# 61
Вероятно момичето не си мие краката специално със сапун или душгел, а разчита на каквото отмие пяната от косата. Това може да обясни лошата миризма.
Създайте си някаква закачка "Хайде да нахраниш гладния си кош за пране" или още по-добре - разреши ѝ да обстрелва коша с мръсните чорапи. Разбира се, докато не прибере всичко вътре. Можеш да набележиш мислена линия от два метра пред коша за пране и да правите състезания.
Не ѝ казвай "влизай да се къпеш", а "ще вечеряме/отидем на разходка/играем след като се изкъпеш".
Тези неща подействаха при моя син, когато имаше подобен период с омраза към къпането.
Виж целия пост
# 62
Просто трябва да си твърда и да я наказваш. Това е най-добрия вариант.
Виж целия пост
# 63
Просто трябва да си твърда и да я наказваш. Това е най-добрия вариант.

Да бе. Как ще я наказва за едни чорапи, хайде моля ви се. Ще ходи след нея и ще мърмори, съвсем скоро сама ще разбере и ще предпочете да е чиста.
Виж целия пост
# 64
На наши приятели дъщеря им имаше подобен проблем , но когато влезе в пубертета и започна да се осъзнава да харесва момчета сама започна да се къпе всяка вечер да си сменя бельото и чорапите по често и да се грижи за себе си . Така , че не се притеснявай за това и аз съм баща на момиче и напълно  разбирам какво ти е. Може би факта , че и натякваш постоянно за това да си ги сменя и тя затова не го прави , ако просто я оставиш и се правиш ,че не ти пука може и да подейства . И ние с жена ми имахме подобен проблем , нашата дъщеря мразеше водата дори като сме били на плаж не искаше да влиза във водата , но постепенно свикна и сега много по често е във ваната от колкото преди. Тези проблеми се решават само със спокойствие и здрав разум , децата са като кучета надушват когато си притеснен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия